Mon06052023

Poslednja izmena:10:30:24 AM

Back REPORTAŽE PRISUSTVOVALI SMO

Prisustvovali smo

Najbolji proizvođači proizvoda od borovnica na VII Danima borovnice 2016

  • PDF

Zajednička fotografija nagrađenih proizvođačaSvake godine u okviru manifestacije „Dani borovnice“, u organizaciji Turističke organizacije opštine Brus, Turističko sportske organizacije opštine Raška, MK Mountain Resort-a i Nacionalnog parka „Kopaonik“.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dani Borovnice po sedmi put predstavile jednu od najvećih vrednosti Kopaonika

  • PDF

 Sa svečanosti otvaranja manifestacijeU dane vikenda, 29. i 30. jula, održana je manifestacija „Dani borovnice“, sa ciljem očuvanja i zaštite ovog šumskog blaga planinkog centra Kopaonik. Direktor Turističke organizacije opštine Brus, gospodin Dragoljub Marković, otvarajući manifestaciju istakao je da se „Dani borovnice“ održavaju po sedmi put što dovoljno govori o kvalitetnoj saradnji dve opštine, opštine Brus i opštine Raška (Turističko-sportske organizacije opštine Raška), kao suorganizatora, na čijoj teritoriji se Kopaonik prostore, i da veliku zahvalnost duguje MK Mountain Resort-u i Nacionalnom parku „Kopaonik“ koji su prepoznali značaj realizacije ove ideje koju podržavaju i pomažu od prvog dana.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Turistički potencijal Vojvodine premijerno predstavljen u Temišvaru

  • PDF

Potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za privredu i turizam Ivan ĐokovićTemišvar/Novi Sad, 17. Juli - Potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za privredu i turizam Ivan Đoković, učestvovao je danas, u Temišvaru, na manifestaciji „Dani Vojvodine u Temišvaru“, na kojoj je predstavljena turistička ponuda Vojvodine. „Dane Vojvodine u Temišvaru“, koji se prvi put održavaju u ovom gradu u susednoj Rumuniji, organizovala je Turistička organizacija Vojvodine.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Sajam Omladinskog turizma izrastao u sjajnu manifestaciju mladih

  • PDF

Zajednički snimak govornika na svečanom otvaranju festivalaPeti Sajam omladinskog turizma - OPENS YOUTH FAIR 2016, svečano je otvoren u novosadskoj Gradskoj kući, u utorak, 05.07.2016. godine. Tom prilikom, brojne predstavnike izlagača učesnika, predstavnika medija, pozdravili su gradonačelnik Novog Sada, gospodin Miloš Vučević, osnivač EXIT festival, gospodin Dušan Kovačević, direktor Turističke organizacije grada Novog Sada, gospodin Branislav Knežević i menadžer OPENS-a, gospodin Vukašin Grozdanović, a zvanično OPENS Youth Fair 2016 otvorila je pomoćnica ministra omladine i sporta za sektor omladine u Vladi Republike Srbije, gospođa Snežana Klašnja.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Jubilarni Žetveni dan ZSV obeležen u Baču

  • PDF

Detalj sa svečanosti otvaranja Žetvenog danaNa parceli porodice Klecin, na putu između Bača i Bačkog Novog Sela, u organizaciji Zadružnog saveza Vojvodine i Opšte zemljoradničke zadruge „Zadrugar“ iz Bača, 4. jula 2016. godine, obeleženi su jubilarni, 10. Žetveni dan.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Slobodan Lainović ukupni pobednik Golf turnira u Žablju

  • PDF

Slobodan Lainović sa pobedničkim peharom i organizatorimaČetvrti po redu golf turnir "Žabalj Golf Tournament" u organizaciji Turističke organizacije opštine Žabalj i Golf kluba Centar, a pod pokroviteljstvom Opštine Žabalj održan je u nedelju 19. juna. I pored loših vremenskih prilika, na teren je izašlo 18 golfera.
U konkurenciji B grupe, prvo mesto osvojio je Dino Jusufović , drugo mesto pripalo je golferu Strahinji Popovu, a treće Srđanu Kovačeviću.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Biznis partner 2016 izazvao izuzetno interesovanje predstavnika medija

  • PDF

Detalj sa konferencijePovodom dodele Regionalne nagrade Biznis partner 2016., koju je po 22. put organizovala kompanija MASS MEDIA INTRERNATIONAL u svečanoj sali „Nikola Tesla“ hotela Metropol Palace u Beogradu, 8. juna 2016. godine održana je press konferencija, kojoj su prisustvovali brojni predstavnici sedme sile iz regiona. Koncept, metodologiju i laureate ovogodišnjeg izbora predstavili su gospodin Milivoje Radovanović, generalni direktor Mass Media International, i predsednik izborne komisije, dr Ilija Ćisić, profesor Fakulteta tehničkih nauka iz Novog Sada.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Lisa Brown: U vinu je istina, u zdravoj, domaćoj hrani je zdravlje, sreća i inspiracija za čašu dobrog vina

  • PDF

Lisa Brown sa zadovoljnim gostimaČetvrta po redu manifestacija „Dan Hleba i Vina“održana je u subotu, 28. maja, u domaćinskom ambijentu porodične kuće simboličkog naziva „Vila Ravijojla“, u Krčedinu, u organizaciji gospođe Lisa Brown, uspešne poslovne žene i nosioca najvišeg zvanja koja jedna članica viteškog vinskog reda može da dosegne, titule - Domina Divina. Članica Evropskog vinskog viteškog reda „Sveti Đorđe“ iz Novog Sad i Međunarodnog Udruženja vitezova vina (FICB), gospođa Brown je i ove godine učesnicima i gostima manifestacije priredila jedinstven doživljaj satkan od mirisa i ukusa Srema, dobrog raspoloženja i radosti druženja.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Vjekoslav Papadopulo: Pećinačka fijakerijada za primer

  • PDF

 Vjekoslav Papadopulo i Ljubomir TrnjnakovNa terenu za konjičke sportove kod Muzeja hleba, u nedelju, u okviru manifestacije „Dani opštine Pećinci 2016“, i obeležavanja dana seoske slave, letnjeg Sv. Nikole, po treći put je održana tradicionalna fijakerijada.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Britansko društvo u Srbiji obeležilo 90. rođendan Elizabete II

  • PDF

Obraćanje prestolonaslednika Aleksandra KarađorđevićaU subotu, 14. maja, Britansko društvo u Srbiji je, povodom 90. rođendana Njenog visočanstva kraljice Elizabete Druge, organizovalo u domu dinastije Karađorđević, u Kraljevskom dvorskom kompleksu Karađorđevića na Dedinju, dobrotvorno porodično druženje.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com