Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back REPORTAŽE PREDSTAVLJAMO

Predstavljamo

Ferenc Kamasi: Ispunio sam svoju životnu misiju

  • PDF

Ferenc KamasiNa manifestaciji „IN je biti CLEAN“, koja je u organizaciji Rehabilitacionog „Centra Duga“ održana u petak, 6. novembra, u holu Studija „M“ u Novom Sadu, odazvao se i Atletski klub „Vojvodina“. Ferenc Kamasi, trener u AK „Vojvodina“ učešće kluba u akciji koja ima za ideju pružanje raznoraznih ideja za kvalitetnijim korišćenjem sobodnog vremena, objasnio je ovako:

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Make up artist Katarina Beljić o kulturi šminkanja

  • PDF

 Šminka treba da da naglasi žensku lepotuSa Katarinom Beljić, mladom, talentovanom i uz to lepom, profesionalnom šminkerkom glumice Nevene Šarčević, razgovarali smo na temu svakodnevne upotrebe šminke i za Novu godinu, kako uklapa studiranje na Filološkom fakultetom i redovno šminkanje mušterija za svadbe, rođendane, nove godine, grad, prijeme, nastupe, s obzirom da često ustaje rano, vrlo rano, da našminka mlade za najsvečaniji dan u životu, a da tokom dana mora da uči puno za jedan od najtežih beogradskih univerziteta.
-Šminkerskim radom sam počela da se bavim nakon završene škole šminkanja Olje Beočanin, 2011. godine. Nakon godinu i po dana, svoje znanje sam usavršila na Akademiji Šobota. Vodim se teorijom da se sa racionalno raspoređenim vremenom sve može postići. Samim tim, uspevam i da studiram i da radim. Sigurno da imam manje slobodnog vremena nego pre, ali mi to ne pada teško, jer radim, i bavim se onim što želim i volim.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Kako Akiko iz Zemlje izlazećeg sunca vidi Srbiju

  • PDF

Akiko Maeda Jordanović sa suprugom MiroslavomAkiko Maeda Jordanović je u Srbiju došla iz dalekog Japana i već sedam godina živi u Beogradu sa svojim suprugom Miroslavom i kucom, francuskim buldogom. U svojoj zemlji radila je kao web dizajner, a po dolasku u Srbiju pokrenula je sopstveni web sajt kako bi pisala o Srbiji.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Ljubav i zajedništvo porodice Botić

  • PDF

Aleksandra BotićSveti hram Vaznesenja Gospodnjeg u Čurugu je jedan od najmonumentalnijih hramova u Vojvodini, oduvek je imao lepa i velika zvona. Ono najveće, veliko zvono po dimenzijama je treće u Evropi. Harmoničnost melodija čuruških zvona, Velikog kontra „Ge“ teškog 4.775 kg, srednje starog velikog „Ce“ teškog 1.733 kg, zvona „E“ teškog 1.030 kg i „As“ starog zvona teškog 446 kg svojevremeno je kontrolisao i čuveni kompozitor Isidor Bajić.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Lea Dobričić, harizmatična mlada DJ zvezda u usponu

  • PDF

Lea Dobričić i Nikola RogićHarizmatična, veoma talentovana i atraktivna. Ona vrti zarazni mix deep house, tech house music, minimala i techna, uvek sa preciznom tehnikom i ekstremnom elegancijom, i na jedinstven način donosi svežinu i neverovatnu energiju. Uvek posebna, svojim nastupom izaziva intenzivne emocije i vrhunski doživljaj muzike.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Pet godina TN Relax u Kovačici

  • PDF

Zatvoreni bazen greju solarni kolektoriTurisitičko naselje Relax u Kovačici je 2008. godine, kada je otvoreno, imalo za cilj da upotpuni turističku ponudu mesta. Posle pet godina rada, cilj je u potpunosti ispunjen, a Kovačica, širom sveta poznata kao „prestonica naive“, postala je prepoznatljiva po još jednom sadržaju, Relax centru.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Mladi za turizam podržali Prvu Sarmijadu u Bačkoj Topoli

  • PDF

Gde su mladi tu je uvek zabavnoPočetkom 2010. godine grupa entuzijasta, studenata turizmologlije, započela je projekat udruživanja mladih ljudi sa ciljem razvoja turizma u našoj zemlji. Već u maju 2010. godine nastala je sekcija "Udruženja turizmologa Srbije" pod nazivom "Mladi turizmolozi", a od oktobra 2011. godine i Udruženje "Mladi za turizam". Osnovni cilj ovog udurženja je ukazivanje na lepe strane naše zemlje, njene prirodne resurse i kulturno istorijske potencijale, kroz obogaćivanje sadržaja turističke ponude.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Udruženje Origo, novi pogled na razvoj turizma u opštini Bačka Topola

  • PDF

Huba TölgyesiNovi sadržaji, aktivnosti i podsticaji na akciju usmereni ka razvoju potencijala jedne opštine, ne samo da podrazumnevaju učešće mladih nego sve više i potiču od mladih kreatora i realizatora novih ideja.
Udruženje „ORIGO“ (lat. poreklo) iz Bačke Topole, usmereno je prevashodno na razvoj turizma, organizovanje manifestacija, pisanje projekata i slično.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

E časopis InSerbia Milene i Vladimira Stoiljkovića

  • PDF

Milena i Vladimir StoiljkovićOni su mladi, ambiciozni i vredni. U traganju za zajedničkim poslom, posle brojnih iskustava u različitim medijima, konačno su od marta 2013. godine našli svoj „dom“ u sopstvenom elektronskom časopisu INSERBIA.INFO, i za kratko vreme ovaj portal je postao medijski brend. A da su sposobni i vredni, lično smo se uverili nedavno, sarađujući u jednom zajedničkom poslu, nakon čega nismo mogli propustiti priliku da delu javnosti koji ih ne poznaje, predstavimo ove mlade i uspešne ljude, koje bi mogli ubrojiti u naš slogan „Najbolje iz Srbije“. Reč je o Mileni i Vladimiru Stoiljkoviću iz Beograda. Vladimir je kao pravi džentlmen prepustio Mileni da za TOPSRBIJU predstavi čime se bave.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dejan Ćirjaković: Državno posao, humor sa ukusom

  • PDF

Dejan Ćirjaković (levo), Nikola Škorić i Dimitrije BanjacAkteri Državnog posla na prečac su osvojili naciju. Dragan Torbica, tačnije, Nikola Škorić, bosanksi Srbin  iz neimenovanog grada u Krajini, Dimitrije Banjac, alijas  Đorđe Čvarkov sa najdužim radnim stažom i pravom da „edukuje“ svoje mlađe kolege, te Dejan  Ćirjaković kao Boškić, reprezent današnje omladine, postali su pravi heroji, koji svojim suptilnim humorom kritikuju stanje u društvu. Njihova popularnost se ne ogleda samo u broju gledanosti epizoda Državni posao, broju učešća u šou Ivana Ivanovića Srbi u svemiru, već i po njihovoj prisutnosti na svim iole značajnijim skupovima u gradu. Pozivani, hvaljeni, i dobrodošli, svi žele da baš oni budu deo neke proslave, obeležavanja...

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com