Thu07182024

Poslednja izmena:07:53:45 PM

Back PRIVREDA PREDSTAVLJAMO

Predstavljamo

Ključ uspeha poljoprivredne proizvodnje je u znanju, udruživanju i stočarskoj proizvodnji

  • PDF

Nikola Mihajlović            Jedan od učesnika skupa, pod nazivom „Uz zadruge do savremene mehanizacije", održanog u sredu, 05. oktobra, na parceli ZZ „Žitopromet“ d.o.o. Kikinda i u organizaciji Zadružnog saveza Vojvodine (ZSV), KITE d.o.o. Novi Sad i Zemljoradničke zadruge „Žitopromet" Kikinda, bio je Nikola Mihajlović, predsednik Zadružnog saveza Srbije(ZSS).

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Prof. dr Radovan Pejanović: Nove ideje za novo doba sa Dunavskog biznis foruma

  • PDF

Prof. dr Radovan Pejanović            Nemojte ubiti svoj san, ostvarite ga - poruka je koju je poslalo preko 100 učesnika iz domena politike, diplomatije, privrede, nauke, kulture, medija, sa XII Dunavskog biznis foruma, održanog 26. i 27. septembra u kongresnim salama Hotela „Fruške terme“ u Vrdniku, Fruška gora.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Jorgovanki Tabaković priznanje Dunavski cvet Dunavskog biznis foruma

  • PDF

Jorgovanka Tabaković sa prof. dr Radovanom Pejanovićem i Perom Zubac            Ambiciozno zamišljen dvodnevni regionalni skup: XII Dunavski biznis forum, posvećen Dunavskoj strategiji, pozitivnim iskustvima i očekivanjima, uspešno je priveden kraju. Postignuti ciljevi opravdali su njegov značaj kao novog modela komunikacije i bitnog faktora u procesima prepoznavanja, pokretanja, saradnje, promocije svega onoga što vodi boljitku, i u skladu je sa pravcima regionalne integracije.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Granice nisu prepreke već mostovi koji povezuju i spajaju ljude

  • PDF

Vlado Markanović            Mostovi regionalne saradnje, pregalački i temeljno, uspostavljaju se punih dvanaest godina na Međunarodnim konferencijama Dunavskog biznis foruma.
            Dunavski biznis forum promoviše i afirmiše      

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Povezivanje je snaga razvoja

  • PDF

Martin Candir, naslovna strana revije TopSrbija-Najbolje iz Srbije br. 33            Nephodnost poslovne saradnje u smislu povezivanja, udruživanja, umrežavanja, radi ostvarenja zajedničkih ciljeva i interesa, prisutniji je nego ikada. Potreba za razvojem poslovnih odnosa, kako na horizontalnom, tako i vetrikalnom nivou, kako bi se unapredila konkurentnost, obezbedio rast jedne ideje u okviru poslovne jedinice, kompleksan je izazov koji polazi od činjenice da je danas, više nego ikada ranije, pojedinac, grupa, zajednica zavisna od drugih, manje ili više kompatibilnih subjekata.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

GOURMET centar VRDNIK - nova ponuda, novi izazov

  • PDF

GOURMET edukativni centar Univerziteta EDUCONS u Vrdniku            Turistička prestonica Srema - Vrdnik, opština Irig, smeštena u srcu Fruške gore, oivičena najstarijim nacionalnim parkom u zemlji, mesto gde je još uvek vazduh čist, a voda termalna, lekovita..., priča priču o prirodnim, kulturnim, istorijskim vrednostima ovog podneblja, a od skora i tradicionalnoj gastronomiji. Nekada rudarsko mesto danas sa hotelsko-rekreativno-lečilišnim kapacitetima: „Termal“, „Premier Aqua“ i „Fruškim termama“, Banja Vrdnik postaje prestižna destinacija koja godinama unazad svoj razvoj gradi u pravcu turizma.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Đorđe Mišković: Kompanija KITE lider u uvozu traktora zapadnih proizvođača

  • PDF

Đorđe Mišković            Osnovna delatnost Kompanije KITE d.o.o. je prodaja i servis poljoprivredne mehanizacije, snabdevanje originalnim rezervnim delovima i prodaja repromaterijala. Bazni program preduzeća predstavljaju brendovi John Deere i JCB Agri, kao i Kuhn, Rabe, Alpego, SIPTEC, ZAGO, JOSKIN, LKT Martimex Alfa, Degenhart, Grasdorf, Geringhoff.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

U potrazi za optimalnom komunikacijom čoveka i prirode

  • PDF

Kokai Roland, direktor JP Vojvodinašume            Kokai Roland, pravnik, master ekonomije, na funkciju direktora JP „Vojvodinašume“ sredinom 2019. godine došao je sa pozicije državnog službenika u Vladi AP Vojvodine, Sekretarijata za regionalni razvoj, međunarodnu saradnju i lokalnu samoupravu. Petnaestogodišnje iskustvo na poslovima koordinatora regionalne saradnje, implementacije prekograničnih razvojnih projekata sa Hrvatskom, Rumunijom, Mađarskom, BiH i dr., učešće u radu pregovaračke grupe Republike Srbije ispred Vlade AP Vojvodine u procesima evropskih integracija, te na izradi Akcionog plana i programa razvoja APV u prethodnom periodu, značajno su doprineli boljem razumevanju poslovanja i kvalifikovali ga za mesto koje danas obavlja.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Novosadski noćni bazar - primer kako izgleda dobar privredno-turistički happening

  • PDF

Marija Radojčić         - Okupljanjem malih proizvođača i omogućavanjem nalaženja dodatne pozicije na tržištu, što im je bio ozbiljan problem, imala sam ideju da im ponudim konkretnu priču. Ovo je bio momenat da svojim proizvodima daju dodatnu vrednost, plasiraju ih i dođu do novih kupaca i vrlo važno, razmene informacije sa drugima. Da vide da njihove probleme dele i drugi mali proizvođači i da jedni drugima budu podrška. Da upoznaju nove kupce i kupci upoznaju njih - rekla je Marija Radojčić, inicijator i jedan od organizatora „Noćnog bazara“ na novosadskoj Ribljoj pijaci, mestu „dokazano najbolje žurke u gradu“.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Bez ulaganja u mehanizaciju nema napretka u poljoprivredi

  • PDF

Đorđe Mišković u razgovoru sa predstavnicima Zadružnog saveza Vojvodine            U ulozi suorganizatora manifestacije „Žetveni dan“, održane 06. jula 2021. u banatskom selu Neuzina, opština Sečanj, na parceli mlade i uspešne Zemljoradničke zadruge „Agrosoj“, koju tradicionalno organizuje Zadružni savez Vojvodine, našla se kompanija KITE doo, u vlasništvu mađarske korporacije KITE Zrt, čija je osnovna delatnost prodaja i servis poljoprivredne mehanizacije, snabdevanje originalnim rezervnim delovima i prodaja repromaterijala.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com