Mon06242024

Poslednja izmena:11:07:14 PM

Back PRIVREDA PREDSTAVLJAMO

Predstavljamo

Sa preparatima PG RADA do zdravlja

  • PDF

Ruženka i Radoslav Matić sa kolekcijom preparataPreparati na bazi lekovitih gljiva, iz preduzeća PG „RADA“ iz Šida (www.imunolife.co.rs), atestirani u akreditovnim laboratorijama u zemlji i inostranstvu, dobitnici su najviših ocena za kvalitete Novosadskog sajma. Od Ministarstva zdravlja Republike Srbije očekuje se zvanična potvrda o priznavanju ovih 100% prirodnih preparata u funkciji unapređenja i očuvanja zdravlja ljudi. Najveća potvrda vrednosti preparata PG „RADA“ je zadovoljstvo njihovog autora, gospodina Radoslava Matića, rezultatima njhove primeni u prevenciji i terapiji kardiovaskularnih bolesti i karcinoma.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dušica Šević: Poljoprivredni proizvođači više ne moraju da gledaju u nebo i da čekaju evropske fodnove

  • PDF

Dušica ŠevićČetiri godine Dušica Šević je na čelu European Investment 021NS Group sa sedištem u Novom Sadu, kompanije koja se bavi inženjerskom delatnošću i tehničkim savetovanjem, odnosno izradom projektne dokumentacije za različite konkurse i pozive za sredstva iz evropskih i nacionalnih fondova.
Za svoj rad, Dušica Šević je ove godine, na 84, Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, dobila priznanje za najboljeg u agrobiznisu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

FIMEK o istraživanju konkurentnosti pčelarske proizvodnje

  • PDF

Prof. dr Svetlana IgnjatijevićFakultet za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu (FIMEK), Univerziteta Privredna akademija, aktivno obavlja i podstiče naučnoistraživačku delatnost i implementira njihove rezultate.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Agrol .d.o.o. pomaže u nastojanju da Fruška gora bude srpski Južni Tirol

  • PDF

Agrolova ekipa na 84. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom SaduAgrol d.o.o. iz Temerina (Lajoš Košuta 34) je za više od dvadeset godina na tržištu izgradio imidž jedne od vodećih kompanija koja se bavi isporukom opreme za voćarstvo na preko 400/500 lokacija u Srbiji i regionu. Uspešno prati savremene trendove u oblasti poljomehanizacije i opremanja, zahvaljujući čemu je umnogome doprinela da oni koji sa njima sarađuje - ostvaruju neuporedivo bolje prinose i veći profit.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Kosa Trade - firma sa proverenim renomeom na tržištu Srbije

  • PDF

Dejan Ožegović“Kosa Trade” je preduzeće koje se bavi uvozom i distribucijom ručnog poljoprivrednog i građevinskog alata. Preduzeće ima odličnu poslovnu saradnju sa preko 30 kompanija širom Evrope, ali je najzastupljeniji slovenački program, koji se pokazao dobrim i po kvalitetu i po cenama. Svake godine na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, uvek na istom mestu, izlaže preduzeće “Kosa Trade”, povećavajući j asortiman svojih proizvoda i broj kupaca.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dragoljub Simonović: Glavni prioritet Opštine Grocka je poljoprivreda

  • PDF

Dragoljub Simonović u intervjuu za portal TOPSRBIJA.COMDragoljub Simonović, predsednik Opštine Grocka, na tek završenom 84. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, na zajedničkom štandu Opštine i poljoprivrednika, govorio je o pravcima razvoja ove opštine, onome što je do sada učinjeno i onome što se planira da unapredi ovaj poljoprivredni kraj. Po njegovim rečima, nema dvojbe da je glavni prioritet Opštini Grocka poljoprivreda, s obzirom da se 60% stanovništva bavi ovom privrednom granom, da je Grocka najveći proizvođač kajsije, breskve i trešnje u Srbiji, treća u proizvodnji kruške, peta sa jagodama, grožđem, jabukom.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Bojan Orlović: Razmišljajte o svojoj bezbednosti i bezbednosti svoje dece

  • PDF

Bojan OrlovićPrvo smo sve činili da se udaljimo od prirode. Sada sve činimo kako bismo joj se približili. Oni sportskog duha neretko se odlučuju za sve popularnije outdoor sportove. Bilo da je reč o ekstemnim, adrenalinskim ili običnim avanturijama, svima njima je zajednički boravak u prirodi. I bez obzira da li je motiv iskušavanje granica mogućnosti ili zabava, priroda često nepredvidljiva, može da iznenadi one nespremne da se suoče sa realnim opasnostima.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Stefan Savanović: Mladi odgovorni kada je njihova budućnost u pitanju

  • PDF

Stefan SavanovićNa pitanje šta posle studija, odgovor treba tražiti još u vreme trajanja studija, poručuju mladi sa novosadskog PMF-a. U skladu sa tim, u sredu, 12. aprila, u holu ispred amfiteatra Mihajlo Pupin Prirodno-matematičkog faulteta Univerziteta u Novom Sadu, održan je drugi Studentski sajam stučnog usavršavanja, sa ciljem da studentima prubliži mogućnost stručnog usavršavanja kroz volontiranje, praksu, probni rad ili zaposlenje.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Jovana Jakovljev Trivan: Komora snažnija i jača od svakog pojedinca

  • PDF

Jovana Jakovljev TrivanNa nedavno održanoj Svečanoj akademiji Privredne komore Vojvodine povodom obeležavanja 98. godina tradicije i poverenja privrednika u ovu instituciju, između ostalih, prisutnima se obtratila i direktorka kompanije Nopallux iz Bačke Palanke, Jovana Jakovljev Trivan. Ona je posebno istakla značaj podrške Privredne komore Vojvodine u podršci i podsticanju mladih preduzetnika da se ohrabre, osnuju svoje kompanije i zauzmu mesto u poslovnim tokovima koje im u budućnosti pripada.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Vojislavka Šatrić i Dejan Čorogar: Hemiski lizing u poljoprivredi

  • PDF

Dejan ČorogarU julu 2013, godine preduzeće "Agro Fito Pharm" d.o.o. Beograd i Centar za čistiju proizvodnju Srbije potpisali su pismo o namerama o primeni poslovnog modela - hemijski lizing.
Šta je hemiski lizing?

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com