Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM HOTELI

Hoteli

XV Forum hotelijera i dodela priznanja Ambasadori dobre usluge za vikend na Zlatiboru

  • PDF

Sa dodele priznanja prošlogodišnjim dobitnicimaJedan od najvećih i najstarijih godišnjih skupova hotelijera u Srbiji, XV Forum hotelijera, koji već 15 godina inspiriše na akciju, postavlja pitanja i donosi rešenja, povezuje, motiviše, otkriva novine u industriji, hrabro ide u susret izazovima svetske turističke scene, biće održan u Grand Hotelu Tornik na Zlatiboru, od 23. do 25. novembra. Najava organizatora je da će ovogodišnji regionalni događaj svojim temama i konceptom sasvim prevazići sve dosadašnje izuzetno uspešne forume.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodeljena priznanja najboljima u kongresnom turizmu

  • PDF

Zajednički snimak ovogodišnjih laureataU organizaciji portala Kongresniturizam.com i specijalizovanog magazina SEEbtm, u Beogradu se 15. novembra na SEEbtm Party-ju po sedmi put okupila elita kongresne industrije regiona.
Na ovom okupljanju svečano su dodeljena priznanja "SEEbtm Awards" najboljim hotelima i prostorima u kongresnom i poslovnom turizmu regiona. Ova prestižna priznanja, koja se dodeljuju od 2016. godine, ovaj put podeljena su u 17 kategorija na osnovu glasova ljudi iz kongresne industrije regiona, klijenata nominovanih kandidata i tima SEEbtm magazina.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Glasajte za HOTEL PREMIER AQUA I ETNO SELO VRDNIČKU KULU za SEEbtm Awards 2018

  • PDF

Aplikacije za glasanjeGlasanje publike je OD 22.OKTOBRA DO 07. NOVEMBRA
Hotel Premier Aqua je nominovan u sledeće dve kategorije:
Best out of the City Conference hotel;
Best Wellness & Spa Hotel;

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Ponos Fruške gore Premier Aqua i Etno kompleks Vrdnička kula

  • PDF

Turistička lična karta kompanije Promont GroupU želji da predstavi najautenitičnije i najreprezentativnije trističke destinacije na teritoriji Pokrajine, Turistička organizacija Vojvodine je krajem septembra na put povela turističke novinare iz Beograda i Novog Sada. U sklopu projekta „Duša vojvođanske jeseni“, jedno od nezaobilaznih mesta bio je Etno kompleks „Vrdnička kula“. Storija o atraktivnom naselju „Vrdnička kula“ počinje zapravo od DOO „Promont Group“ za projektovanje, proizvodnju i montažu, koja je odlučila da svoje poslovno iskustvo proširi i na sektor turizma.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Hotel Palisad - Novi šarm starog gospodina

  • PDF

Katarina CicvarićGodina u kojoj je Zlatibor obeležava 125 godina organizovanog turizma vraća sećanje na istorijske pikove koji su ovu pitomu planinu pretvorili u najveću turističku destinaciju u Srbiji. Neki smatraju da su za razvoj turizma na Zlatiboru zaslužni prirodni faktori, pre svega susret mediteranske i kontinentalne klime, „ruža vetrova“, zdrava i lekovita voda. Pre će biti da su mašta, volja, a pre svega mudrost ovdašnjih žitelja da se udruže sa prirodom, bili presudni za izgradnju ovog turističkog raja. Od 1893. godine i dolaska kralja Aleksandra Obrenovića, tada Kraljeve Vode započele su sa jednom vizijom razvoja.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Restoran sa konačištem Kristal, Zlatibor: Magija dobre usluge svakog gosta čini savršenog

  • PDF

Stojan i Dragan Vuković u društvu prof. dr Radovana Pejanovića sa prestižnim priznanjemVelika zlatna medalja Novosadskog sajma za visok kvalitet gastronomske ponude i vrhunski kvalitet apartmanskog smeštaja, kao i priznanje vlasniku za doprinos razvoju turizma na Zlatiboru za 2017. godinu, potom šest Velikih zlatnih medalja za najviši kvalitet ugostiteljskih usluga, kao i Šampionski pehar 51. Međunarodnog sajma turizma u Novom Sadu, potvrda su da je reč o Restoranu sa konačištem „Kristal“ ocenjenom najboljim u regionu. Restoran sa konačištem „Kristal” je nosilac ocene A+ kao jedno od preduzeća sa najboljom bonitetnom ocenom u Srbiji, koje dodeljuje firma CompanyWall.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Vila Pina - ime koje se poštuje

  • PDF

Ana VeljovićIme Pina (lat. pineis), odnosno šišarka, ponela je vila na Zlatiboru, situirana u po mnogima u najlepšem delu ovog turističkog centra, u naselju Prve partizanske bolnice, i u društvu nekolicine objekata iz vremena ekspanzije razvoja turizma iz prve polovine prošlog veka. U nju su svoje ideje i kapital uložila dva mlada čoveka, koja su je, ne narušavajući njen autentični eksterijer, obnovili i osvežili prirodnim materijalima, luksuzno opremili i pre jedanaest godina primili u nju prve goste. Vila je tada bila jedna od prvih sa apartmanskim vidom izdavanja smeštaja na Zlatiboru.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

XV Forum hotelijera od 23. do 25. novembra na Zlatiboru

  • PDF

Plakat kao najava forumaJubilarni, XV Forum hotelijera sa regionalnim učešćem, koji uključuje i dodelu godišnjih priznanja „Ambasadori dobre usluge“, održaće se od 23. do 25. novembra 2018. u„Grand Hotelu Tornik“na Zlatiboru, u organizaciji časopisa „Turistički Svet“, a uz institucionalnu podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Privredne komore Srbije i Univerziteta Singidunum.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

MujEn doo na poslovnom forumu u Kazahstanu

  • PDF

Sa poslovnog skupa u KazahstanuNa nedavno održanom posovnom forumu u Kazahstanu, članovi delegacije srpskih privrednika bili su i predstavnici kompanije MujEn doo iz Novog Pazara.
Tokom bilateralnih razgovora direktora kompanije MujEn doo, gospodina Envera Šukurice, razmenjena su iskustva sa kazahstanskim privrednicima u oblasti građevinarstva, turizma i ugostiteljstva.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Green Town Apartmani u Somboru

  • PDF

Izgled jednog od apartmana  Green TownGreen Town Apartmani predstavljaju ogranak Bowling centra Bowling stones doo Sombor koji od 2009. godine Somborcima i gostima iz Srbije i sveta nudi vrhunsku zabavu, sport i rekreaciju za sve generacije na jednom mestu.
Sada pored igranja bowling-a, bilijara, stonog fudbala, x-boxa, odličnog longe bara i divne terase
Bowling stones doo nudi i vrhunski smeštaj i prenoćište.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com