Wed06192024

Poslednja izmena:11:07:14 PM

Back TURIZAM HOTELI

Hoteli

Hotel Pupin - laureat Kapije uspeha PKV u kategoriji gradskih hotela

  • PDF

Milosav Dunjić, direktor Hotela Pupin sa priznanjem KAPIJA USPEHA PKV            Hotel „Pupin“ Novi Sad dobitnik je najvišeg priznanje za kvalitet usluga - KAPIJE USPEHA za 2023, koje Privredna komora Vojvodine (PKV) svake godine dodeljuje najuspešnijim privrednicima i kompanijama u oblasti turizma, u kategoriji gradskih hotela. Nagradu menadžmentu hotela uručila Maja Gojković, predsednica Pokrajinske vlade, na svečanosti priređenoj 06. juna 2024. godine.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Hotel PODRINJE - Elegantni podsetnik na vreme boravka srpskih kraljeva u Banji Koviljači

  • PDF

Dalibor Sekulić            Nedavno otvoren Hotel „Podrinje“ u samom srcu Banje Koviljače, u novom izdanju spremno dočekuje goste. Ovo luksuzno zdanje koje pleni svojim šarmom pozivajući na uživanje, sačuvalo je patinu vremena i sećanje na kraljevski status Banje, kada su je, što zbog zdravlja, što zbog razonode, pohodili srpski kraljevi. O tom vremenu svedoči obnovljen velelepan Kur - salon, kraljevske kade u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju Banja Koviljača, raskošno zanimljive arhitekture vile u i oko parka.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Sjenica - nova turistička senzacija Srbije

  • PDF

Larisa Sara Baltić, PR hotela Borovi             SRP „Uvac“,SRP „Gutavica“, Sjeničko jezero, PP „Golija“, jedini rezervat biosfere u Republici Srbiji,  PP „Paljevine“, samo su neke od prirodnih lepota Sjeničko-pešterskog kraja. Verski objekti poput Džamije Valide Sultana (XIX), Manastira Kumanica, te brojne mogućnosti za sportske i rekreativne aktivnosti u Ski centru „Žari“ sa Nacionalnim biatlon centrom, jedinim u regionu, ski stazom i žičarom za rekreativce zimi, planinarenjem, biciklizmom, moticiklizmom na uređenim stazama i lovom u lovištima „Caričin grad“ i „Golija“ i ribolovom, samo su neki od razloga posete kompleksu Sjeničko-pešterske visoravni.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Priroda - riznica razumevanja, podrške i radosti

  • PDF

Suzana Cvetanović, sekretar Crvenog krsta Vršac    U skladu sa koncepcijom Međunarodnog pokreta Crvenog krsta i Crvenog polumeseca, Crveni krst Vršac od osnivanja, marta 1988. godine, nizom akcija sprovodi osnovne principe Pokreta koje se odnose na humanost, nepristrasnost, neutralnost, nezavisnost, dobrovoljnost, jedinstvo, univerzalnost.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Kur salon za lečenje duše

  • PDF

            Dok je bečki, po čijem uzor je izgrađen, služio isključivo za lečenje, Kur salonu u Banji Koviljači oduvek je bila namenjena uloga mesta za zabavu. Tu je svoje goste, srpsku i evropsku elitu, primao i ugošćavao Aleksandar I Karađorđević, za kojeg je ova bajkovita građevina podignuta 1932. godine.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Hotel Olimp - za sva godišnja doba

  • PDF

Miodrag Mića Ilić            Još u vreme osmanske okupacije Zlatibor je slovio za mesto oporavka, blagodatan za lečenje bolesti pluća, gde su vreme rado provodili bogati begovi i hadžije, a po oslobođenju užički trgovci. Boravak ljudi sa strane zahtevao je i smeštaj. Prvi letnjikovac 1750. godine podigao je Hadži Nikola Selak u Vodicama, drugi Hadži Jusuf Hadživadić, čardak na Belim Vodama. Niču i druge građevine, za to vreme vrlo udobne i pristojne za boravak.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

RESORT FRUŠKE TERME VAŠE TOPLO MORE u srcu Fruške gore

  • PDF

Hotel Fruške TermeKompanija „Promont Group“ 2012. godine otpočinje višegodišnji ciklus investicija u hotelske kapacitete u Banji Vrdnik sa vizijom da do 2025. razvije vodeći termalni spa rizort u Jugoistočnoj Evropi. Presek ostvarenja u hotelskom biznisu u periodu 2020 - 2021: sagrađeno 300 soba i apartmana, 12 otvorenih i zatvorenih bazena sa termalnom vodom, 12 vrsta sauna, 14 restorana i barova, 17 konferencijskih sala, bogata ponuda za aktivni odmor i još mnogo toga.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Julkica Mitrašinović: Stara dama gospodskog grada Vršca - Villa Breg

  • PDF

Julkica Mitrašinović poručuje da će se Hotel Villa Breg pobrinuti za Vaš jedinstven doživljaj Vršca i okoline            Dragulj u nisci turističke ponude Vršca je Hotel „Villa Breg“****, koji nadvijen nad gradom budno motri šta se u njemu dešava i učestvuje u njima. Podignut je 2005. godine za potrebe Evropskog prvenstva u košarci, gde je Vršac bio jedan od domaćina. Kao jedan od najluksuznijih hotela u zemlji, nazvaše ga „banatskom lepoticom“. Godine 2018. je renoviran, i dalje uglađen, zasijao sjajnije i šarmantnije sa novim sadržajima.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Termalna Rivijera Fruške Terme - Kondo naselje Fruške Residence

  • PDF

Pozivnica na uživanje            Nakon okuštanja u termalnim bazenima, Vašem odmaranju nije kraj, jer Resort „Fruške Terme“ omogućava svojim gostima korišćenje Sauna sveta kojeg čine čak 12 sauna i parnih kupatila, slana soba i unikatna relax zona sa vodenim krevetima. Ukoliko ste možda više ljubitelj uživanja u različitim tretmanima za telo, koji pored ultimativnog opuštanja nude i lekovita svojstva, na raspolaganju su Van raznovrsne terapeutske i relaksirajuće masaže koje stručni terapeuti izvode samo za Vas.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Resort Fruške Terme - vodeći termalni Spa Resort u Srbiji

  • PDF

Deset godina od svečanog otvaranja Hotela premier Aqua u Vrdniku            Kompanija „Promot Group“ je laganim, ali sigurnim koracima u prošloj deceniji radila na izgradnji kako svojih ugostiteljskih objekata, tako i reputacije i brenda porodične firme od poverenja. Sa akcentom na kvalitet usluge i inovativno poslovanje podignut je Hotel „Premier Aqua“ 5*- sada prvi Adults Only hotel i značajna institucija zdravstvenog turizma u Srbiji.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com