Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM HOTELI

Hoteli

Nedeljko Spasenić: Ratko Mitrović dom odmora za studente, ali i sve goste Zlatibora

  • PDF

Nedeljko Spasenić (u sredini) sa delom zaposlenihRadna jedinica „Ratko Mitrović“ na Zlatiboru deluje u sastavu Ustanove studentskih odmarališta “Beograd" osnovane od strane Sektora za studentski i učenički standard Ministarstva prosvete i sporta (pod čijem okrilju se i danas nalazi) davne 1948. godine, sa ciljem odmora i oporavka studenata Beogradskog, ali i drugih univerziteta u zemlji.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Svi vole hotel Olimp

  • PDF

Hotel Olimp“Minula turistička 2015. godina, započela je sa malo snega u januaru i februaru, uobičajeno tihim martom i još tišim aprilom, potom se nastavila toplim letom i dugom jeseni sa visokim temeperaturama, što je uslovilo su da letnja turistička sezona bude iznad proseka. Visoke temperature učinile su da na planinskom centru kakav je Zlatibor, utičište od gradskih vrelina turisti nađu upravo u hotelu “Olimp”.”

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Zlato za somborski etno restoran Fijaker

  • PDF

 Ambijent restorana FijakerEtno restoran „Fijaker“ u Somboru, koji pod ovim nazivom i sa etno orijentacijom posluje poslednjih tek 7 meseci, uspeo je da kvalitetom usluge i objekta, kao i gastronomskom ponudom, osvoji Diplomu sa zlatnom medaljom za kvalitet objekta i usluga i raznovrsnost ponude etno restorana , na nedavno održanom 48. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Otvoren hotel Courtyard Marriott - Belgrade City Center

  • PDF

 Pogled na novootvoreni hotelHotel Courtyard Marriott - Belgrade City Center, prvi u nizu ovog hotelskog lanca u Srbiji, svečano je otvoren u subotu, 17. oktobra, u prisustvu velikog broja eminentnih zvanica iz sveta biznisa, ekonomije i javnog života prestonice.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

CePTOR - mesto sa hiljadu razloga da se kvalitetno provede vreme

  • PDF

Vesna HipikCePTOR – Centar za privredno tehnički razvoj na Andrevlju, na tridesetak kilometara od Novog Sada, šest od Dunava i sela Čerevića, na najlepšem delu Fruške gore, pozicioniran je kao centar kongresnog turizma, mesto koje može da obezbedi idealnu radnu atmosferu u jedinstvenom prirodnom ambijentu.
Vesna Hipik, direktorka CePTOR-a, ne krije zadovoljstvo proteklom letnjom turističkom sezonom.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Srećko Lazarević Hotel Rtanj krije duh Kopaonika

  • PDF

Srećko LazarevićKultni hotel „Rtanj“ na Kopaoniku (www.rtanj.rs) je, posle dvogodišnje pauze, opet mesto o kome se mnogo priča. Za jedan od prvih hotela podignutih na Koponiku (1958.), smeštenom ispod vrha Mali Karaman, na nadmorskoj visini od 1.786 metara – “Rtanj”, kažu da „je više od hotela, da je način života!“. A da biste shvatili zašto je to tako motarate doći i sami osetiti zašto je to tako, zašto je “Rtanj” po svemu posebno mesto. Ako očekujete hotel klasičnog tipa, to ovde nećete naći. Ako očekujete luksuzan smeštaj, to takođe ovde nećete naći, ali naći ćete blistavo čiste, dobro opremljene sobe (posle renoviranja hotel raspolaže sa 235 postelja u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama), i to će vam na kraju biti i više nego dovoljno, jer se vreme u “Rtnju” ne provodi u sobama.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Silvi Nicol i Goran Josipović: Turistički voz Srbije se kreće, ali usporeno

  • PDF

 Silvi Nicol i Goran Josipović sa decom Kostom i OljomSvake godine bračni par Josipović, Sylvi Nicol i Goran Josipović, sa sinom Kostom i ćerkom Oljom, iz Saint-Nazaire (Francuska), deo godišnjeg odmora provodi u Srbiji, na Zlatiboru. To i ne čudi, jer gospodin Josipović je poreklom iz ovih krajeva, pa se trudi da rodbinu sa očeve strane redovno obilazi.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Hotel Jele Ježevica, mesto gde stanuje ljubav

  • PDF

Mica JelićUz dom Petrije i Milorada Jelića, u selu Ježevica, na padinama Maljena i Povlena, gde je Milorad tridesetih godina prošlog veka podigao kafanu, smestio se sasvim poseban objekat, hotel "Jele - Ježevica". Njegova posebnost je u tome što je iznikao u miljeu jedne skromne opštine, sa namerom i sadržajima da promoviše i unapredi ovo mesto upošljavanjem njegovog stanovništva.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Bazeni hotela Olimp zlatiborsko more

  • PDF

Uživanje na bazenima hotela OlimpProstor današnjeg Zlatibora je od davnina bio poznat kao vazdušna banja, mesto sudara mediteranskih i kontinentalnih struja, idealne nadmorske visine od 1.000 m i velikog broja sunčanih dana. Prvo su ga "otkrivali" bolesni i rekonvalescenti, potom rekreativci, zaljubljenici prirode, roditelji sa decom, pa učesnici raznih kongresa. Poslednjih godina Zlatibor je uspeo da uveže sve svoje benefite i postane ozbiljan sportski centar, u koji dolaze reprezentacije na pripreme, deca i omladinci u kampove.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Novo Palisadovo ruho za novo vreme

  • PDF

Vojislav JanjićNovi, stari dobri hotel Palisad. A može i: stari, dobri novi hotel Palisad. U svakom sluičaju, Palisad je od prošle godine u novom ruhu, po mišljenju svih - izuzetno lepom, čak lepšem od očekivanja. To nije samo mišljenje onih starih, stalnih, već i novih gostiju, koji su za kratko vreme ušli u familiju najposećenijeg i najznačajnijeg zlatiborskog hotela.
- Sa novim izgledom, uz naše stalne i verne goste, dobili smo značajan broj novih gostiju, što utiče na naš turistički promet, ali i na povećanje broja gostiju na najposećenijoj srpskoj planini - naglasio je direktor hotela Palisad, Vojislav Janjić, izrazivši zadovoljstvo što su i stari i novi gosti prepoznali ono što je urađeno u prethodnom periodu, pa se sada dešava da se čak više meseci unapred mora rezervisati smeštaj, pogotovo kada je sezona, pa čak i kada je vansezona u pitanju.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com