Wed08172022

Poslednja izmena:07:35:00 AM

Back TURIZAM HOTELI

Hoteli

Odmaralište Golija dom budućih šampiona

  • PDF

Upravnik Golije, Radovan Jojič            Užičko dečje odmaralište „Golija“ na Zlatiboru preraslo je u sportski centar Srbije za decu od 7 do 17 godina, jer se tokom letnjih meseci na svakim sedam do deset dana smenjuju sportke ekupe dece i mladih iz celog sveta. Trenutno se na pripremama nalazi 200 dece, što je i pun kapacitet odmarališta, iz deset zemalja sveta.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Hotel Premier Aqua dobitnik priznanja ESPA Innovation Awards 2019

  • PDF

Sa dodele prestižne evropske nagrade

            Zdravstveni turizam je najbrže rastući deo turističke industrije u svetu, koji godišnje raste po stopi od 15 do 20 posto. Zdravstvene usluge u mnogim evropskim zemljama čine do 25% prihoda od turizma. Oni su nosioci ekonomskog razvoja regiona, zapošljavaju lokalnog stanovništva i rade tokom cele godine. Ovaj rastući segment turizma pruža više od 47 milijardi eura prihoda EU. 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

MUJEN LUX POZIVA NA ZATVARANJE ZIMSKE SEZONE NA KOPAONIKU

  • PDF

Pozivnica za ispraćaj zimske sezone            Dođite da zajedno zatvorimo još jednu zimsku sezonu. Dođite da još malo uživamo u skijanju i zimskoj čaroliji kakvu samo Kopaonik može da stvori. Pripremili smo za Vas specijalnu ponudu za smeštaj u MujEn Lux apartmanima.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

JELICA TOŠIĆ: NOVO LICE SRC WAI TAI

  • PDF

Jelica Tošić            Planovi za dalji razvoj turistički najrespektabilnijeg i najorganizovanijeg planinskog centra Srbije - Zlatibora, od strane turističkih poslenika ne jenjavaju, a brojni projekti za korišćenje novih prostornih celina ukazuju na činjenicu da turisitčki potencijali ove „planinske lepotice“ ni izbliza nisu potrošeni. Posete od 300.000 turista sa preko 1.300.000 noćenja godišnje, rezultat su, između ostalog, i kontiniranog ulaganja u infrastrukturu i uređenje ne samo turističkog centra, već i lokaliteta na celoj teritoriji opštine.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Hotel Villa BREG je reprezent turističke ponude regije

  • PDF

Julkica Mitrašinović u razgovoru sa predstavnicima medija na Sajmu turizma u Beogradu            Kada je 2005. godine, u gradu „Pod kulom“, kao jednom od domaćina Evropskog prvenstva u košarci, otvorena „Villa BREG“, zbog svoje velelepnosti nazvana „banatskom lepoticom“, bila je jedan od najluksuznijih hotela u tadašnjoj zemlji. Do danas, hotel je zadržao status prestižnog. Posle šest meseci renoviranja, u aprilu 2018., Hotel „Villa BREG“ je obnovljen i sa još bogatijom ponudom, ponovo dostupan gostima.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

JELENA RADIVOJEVIĆ O PONUDI I PLANOVIMA PREMIER RESORT VRDNIK

  • PDF

 Jelena Radivojević (desno) zadovoljna učinkom na Sajmu turizma u Beogradu            Uspešan nastup na 41. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, ove godine u Hali 1, ostvario je PREMIER RESORT VRDNIK - Banja Vrdnik, Promont Gropu d.o.o. iz Novog Sada, promocijom luksuznog Hotela „Premier Aqua“, Etno sela „Vrdnička kula“, te „Fruških termi“, hotela od preko 200 smeštajnih jedinica, sa 10 bazena sa termalnom vodom, po uzoru na terme u Austriji i Sloveniji, koji će biti turistima dostupan od septembra ove godine.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

MUJEN LUX DOBITNIK NAGRADE ZA RAZVOJ TURIZMA ZAPADNOG BALKANA

  • PDF

Jasmina Stojković sa prestižnom nagradom            Apart hotel MujEn Lux dobitnik je laureata prestižnog priznanja na 6. Jeep Međunarodnoj naučnoj konferenciji ’’MAK 2019’’ koja je proteklog vikenda održana na Kopaoniku.
            Nagrada za doprinos razvoju preduzetništva, agroprivrede, turizma i kulture zapadnog Balkana ’’Dolina vekova, kraljeva i jorgovana’’ je regionalnog karaktera, a po odluci međunarodnog žirija, među 11 laureata našao se i brend najpoznatijeg turističkog centra u Srbiji - MujEn Lux Kopaonik.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

VELIKI SAJAMSKI POPUST APART HOTELA MUJEN LUX KOPAONIK

  • PDF

Ponuda kojoj se ne može odoleti            U vreme održavanja 41. Međunarodnog sajma turizma u Beogradu, MujEn Lux Kopaonik objavio je PROMOTIVNI PORODIČNI ARANŽMAN - PLATITE 7 DANA, 7 DANA POKLANJAMO!

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

KOPAONIK JE SRCE SRBIJE, RTANJ JE DUŠA KOPAONIKA

  • PDF

Hotel Rtanj magnet za turiste            Hotel Rtanj je godinama na vrhu liste najomiljenijih hotela prestižnog planinskog centra Kopaonik. Nije reč o luksuzu, o modi i sl. Reč je o domaćinskom i ljudskom, o opuštenoj atmosferi i vremenu provedenom uz čuvene krofne, kafu ili kuvano vino, u Odžakliji, Kamin sali ili na otvorenoj terasi ipred objekta, koju obasjava svaki zračak planinskog sunca, od jutra do mraka. Reč je o ambijentu podređenom sportskim aktivnostima, pre svega skijašima, i stazi koja vodi do same skijašnice hotela. Reč je o ljudima, koji su se „navukli“ na sve ono što je „Rtanj“ u istoriji Kopaonika bio, što jeste, i što će, zahvaljujući osoblju koje je iz godine u godinu isto, biti. Mesto druženja, užitka, lepih doživljaja i uspomena.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

PORODIČNA NEDELJA U MUJEN LUX-U OD 10. DO15. FEBRUARA

  • PDF

Najava porodične nedelje MujEn Lux hotela na Kopaoniku            MujEn Lux svojim gostima organizuje različite akcije u vreme značajnih datuma ili događaja na Kopaoniku.
            Tako će ova kompanija u periodu od 10. do 15. februara organizovati promotivnu porodičnu nedelju u okviru koje nudi, za kopaoničke prilike, vrlo povoljne aranžmane.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com