Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back KULTURA IZLOŽBE

Izložbe

Novi Sad 2021 kao most u jačanju kulturne scene

  • PDF

sa konferencije u Svilari            Povezivanje vaninstitucionalne scene i ustanova kulture kroz prostore i programe je jedan od glavnih ciljeva projekta „Novi Sad 2021 – Evropska prestonica kulture“. Ovog puta taj projekat je spona između jedne od najstarijih kulturnih ustanova u Srbiji – Srpskog narodnog pozorišta i filmskog festivala „Cinema City“, u okviru dvodnevnog festivala „Cinema Now“, čime se kroz povezivanje različitih aktera, prostora i programa, najstariji deo Novog Sada, Almaški kraj, prikazuje kao novi kulturni kvart.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

SFW zvanično najbolji modni događaj na Balkanu

  • PDF

Svetlana Horvat i Boban Đurović            Nedelju dana nakon što je završena 13. po redu nacionalna nedelja mode, koja je zahvaljujući bogatstvu i kvalitetu programa oborila čak pet rekorda, potvrda o uspehu „Serbia Fashion Weeka“ stigla je i na ceremoniji dodele nagrada „Delux Awards - Najbolji na Balkanu“. Na svečanosti u Vrnjačkoj Banji nagrađeni su najsupešnije kompanije i pojedinci iz Slovenije, Hrvatske, Severne Makedonije, Bosne, Crne Gore i Srbije, a priznanje za najbolji modni događaj na Balkanu pripalo je „Serbia Fashion Weeku“.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Održana manifestacija Preprekova jesen

  • PDF

Sa književne manifestacije u KCNS            U subotu, 19. oktobra, u klubu „Tribina mladih“ Kulturnog centra Novog Sada, održana je manifestacija pod nazivom „Preprekova jesen“. Na ovom događaju su učestvovali: dr Dragana V. Todoreskov,Krešimir Tkalac i Ana-Marija Kaluđerović.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

OKTOBARSKI SERBIA FASHION WEEK OBORIO 5 REKORDA

  • PDF

Poseta 10.10. za čistu desetku            Kada su se slegli utisci i rezimiralo sve ono što se dešavalo na upravo završenom 13. po redu izdanju „Serbia Fashion Weeku“, organizatori mogu da budu više nego zadovoljni jer su ovoga puta oborena čak 5 rekorda.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Svečanom ceremonijom Serbia Fashion Awards zatvoren 13. SFW

  • PDF

Donald Potard uručio je nagradu trinaestogodišnjoj Tara Katarini            Poslednji, šesti dan 13. izdanja „Serbia Fashion Weeka“ (SFW), najznačajnije i najveće modne manifestacije u Istočnoj Evropi, bio je posvećen tradicionalnoj dodeli nagrada „Serbia Fashion Awards“. Svečanost na kojoj su najuspešnijim dizajnerima i manekenima dodeljena priznanja, organizovana je glamuroznom ambijentu novosadskog hotela Sheraton. Nagrade su raspoređene u četrnaest kategorija, a stručni internacionalni žiri nagradio je najuspešnije kolekcije, najbolje dizajneri, talente, modele i dizajnere koji će 2020. godine predstavljati Srbiju na nedeljama mode na Malti, u Argentini i Milanu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Prva SFW revija brendova okupila više od 1000 modnih sladokusaca

  • PDF

Detalj sa revije u novosadskoj Promenadi            Revija modnih brendova, poseban dan posvećen najprestižnijim brendovima u sklopu internacionalnog festivala mode i umetnosti, Serbia Fashion Week-a, je uz prisustvo velikog broja ličnosti iz sveta mode, muzike, umetnosti i javnog života Novog Sada održan u subotu, 12.10.2019. godine, na velikoj terasi šoping centra Promenada. Uz fenomenalnu atmosferu za koju se pobrinula Aleksandra Radović, naša poznata pop pevačica, preko 80 manekena prodefilovalo je u kolekcijama brojnih brendova.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Brojne poznate ličnosti obeležile drugi dan Serbia Fashion Weeka

  • PDF

Suzana Perić i Lena Kovačević oduševile novosadsku publiku            Kvalitetan i zanimljiv program učinio je da drugo veče 13. izdanja „Serbia Fashion Weeka“ bude jedno od najposećenijih od kada ova manifestacija postoji. Kolekcije domaćih i inostranih dizajnera koji su druge večeri nacionalne nedelje mode imali revije u „Master“ centru Novosadskog sajma privukle su hiljade ljubitelja mode koji su su salu ispunili do poslednjeg mesta, a nekoliko stotina njih je stajalo ne želevši da propusti priliku da uživa u jedinstvenim kreacijama. U publici je bio je veliki broj poznatih ličnosti iz svih sfera javnog života, a nekoliko poznatih dama prošetalo je pistom u ulozi manekenki.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

#DeichmannFashionTalk

  • PDF

Razgovori o modnim trendovima            Prvi #FashionTalk u Beogradu namenjen modnoj industriji, influenserima iz ove oblasti, mladim kreatorima, modnim novinarima, modnim fotografima i svima koji vole i prate modu, biće održan u sredu, 16. oktobra 2019. od 12.00 sati u Hotelu Metropol Palace u Beogradu (Bulevar kralja Aleksandra 69).

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Internacionalna raskoš na otvaranju 13. Serbia Fashion Weeka

  • PDF

Deo revije zabeležen kamerom Svetlane Braun            Otvaranje 13. izdanja „Serbia Fashion Week-a“ proteklo je u znaku internacionalizacije ove manifestacije koja je najznačajniji modni događaj u Jugoistočnoj Evropi. Već prve večeri jedine licencirane nedelje mode u Srbiji, svoje kreacije predstavili su dizajneri iz nekoliko zemalja. Svoje kolekcije najpre su prikazali  Nenada Brkića, Tijane Medenice i Nemanje Jovanovića.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Velika revija brendova u šoping centru Promenada

  • PDF

Pozivnica na spektakl            Internacionalni festival mode i umetnosti, Serbia Fashion Week, koji predstavlja najveću modnu manifestaciju na našim prostorima i beleži najekspanzivniji rast posetilaca i učesnika u Evropi, biće održan od 9. do 14. oktobra u Novom Sadu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com