Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back REPORTAŽE NAJAVA

Najava

Uspešno održan Nacionalni simpozijum u Specijalnoj bolnici “Merkur” u Vrnjačkoj Banji

  • PDF

Obraćanje dr sci med Dejana Stanojevića            U kongresnoj sali zgrade Termomineralnog kupatila u Vrnjačkoj Banji, u petak 15. septembra, svečano je otvoren Nacionalni simpozijum “Šećerna bolest 2023: ne samo glikemija!”, u organizaciіі Specijalne bolnice „Merkur“. U ime domaćina, svih zaposlenih i menadžmenta, na samom početku skup je pozdravio dr sci med Dejan Stanojević, direktor “Merkura”, izrazivši svoje zadovoljstvo što je ove godine simpozijum izazvao veliko interesovanje i posećenost.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

U očekivanju Dana Berbe Grožđa u Vršcu

  • PDF

Uvek interesantan izbor za Mis berbe grožđa    Jubilarni 65. “Dani berbe grožđa”, tradicionalna privredno-turistička manifestacija poznata i kao “Grožđebal”, održaće se u Vršcu od 14. do 17. septembra 2023. godine.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

15. MEĐUNARODNI DEČIJI FESTIVAL FOLKLORA „LICIDERSKO SRCE“ - UŽICE 2023

  • PDF

Srbija prestonica svetskog folklora            Tim povodom konferencija za novinare održava se 10. avgusta 2023. godine, u Turističkoj organizaciji Srbije (Čika Ljubina 8, Beograd).
            Istog dana biće organizovan kraći defile od Zmaj Jovine do Palate Albanija u periodu od 18.30 do 19 časova, a oko 90 folkloraca će izvesti kraći program na Trgu republike u 19 časova.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Vršac najavio festivale koje ne smete propustiti

  • PDF

Sa konferencije za medije u Info centru TO Vojvodine            Tri velika događaja obeležiće turističko leto 2023 u Vršcu: VinoFest 30. jun i 01.jul. u organizaciji Turističke orgnizacije Vršac; „Vršački venac“ od 9 - 13. jula u organizaciji Kulturnog centra Vršac; Wind Rock Fest, od 20 - 22. jula, čiju organizaciju potpisuje Udruženje građana Good Energy. Najavaljujući festivale, poziv građanima Novog Sada uputila je Jasna Živković iz TO Vršac, na konferenciji za medije održanoj u pobedeljak, 26. juna, u Info centru TO Vojvodine.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dobrodošli biciklisti na CIKLOBAČ 2023

  • PDF

Jedinstvena prilika biciklistima svih uzrasta za uživanje            Turistička organizacija opštine Bač u nedelju 25. 06. 2023. godine organizuje devetu po redu manifestaciju “CIKLOBAČ”. Start je u 10:00 časova na Tvrđavi. Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo da nam se pridružite u rekreativnoj vožnji, a ukoliko ste u mogućnosti i u promociji naše manifestacije na završetku kraće rute-jezero Provala, kako bismo zajednički ukazali na značaj i popularizaciju ovog sporta te zdravog načina života, ali i promociju cikloturizma.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

InterFest 2023 - Vinski EXIT

  • PDF

Jadranka Beljan Balaban            Jubilarni XX Мeđunarodni festival vina „Interfest" biće održan od 15 - 17. juna na Trgu slobode, u samom srcu Novog Sada. Na „starom“ dobrom mestu predstaviće se preko 100 izlagača iz zemlje i regiona sa preko 500, kako starih, isprobanih, tako i novih etiketa.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dobro došli u Novi Bečej na manifestaciju Kad Tisa cveta - Tisa reka ljubavi

  • PDF

Spektakl u najavi            Prirodni fenomen cvetanja reke Tise predstavlja posebnost u našem delu toka reke Tise.  Ovaj prelepi insekt, nalik vilinom konjicu provodi tri godine u muljevitom koritu reke Tise da bi kada nastupe povoljni vodni i vazdušni uslovi izašao na površinu reke i zaplesao svoj prvi i poslednji ples - Ljubavni ples.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Gradski bazar na platou SPENSA

  • PDF

Nova korisna novost za Novosađane            Javno preduzeće ,,Sportski i poslovni centar Vojvodina“ po prvi put u sredu, 17.5.2023. godine na platou SPENS-a od 15,00 do 21,00 sat organizuje manifestaciju Gradski bazar. Bazar će okupiti razne izlagače kao što su cvećari, mlekari, uzgajivači mikro bilja i vazdušnih biljaka, proizvođače domaće testenine, zdravog hleba, meda, raznovrsnih kvalitetnih vina, kraft piva, suhomesnatih proizvoda, domaćih kolača. Na prodajnim tezgama biće i bogata ponuda rukotvorina, kao što su nakit i ukrasi za kosu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Ambasador Turske posetio Novosadski sajam

  • PDF

Slobodan Cvetković i ambasador Turske, Hami Aksoja             Generalni direktor Novosadskog sajam, Slobodan Cvetković primio je u četvrtak, 04. aprila 2023. godine ambasadora Turske, Hami Aksoja i tom prilikom ga upoznao sa aktivnostima koje naša najstarija sajamska kuća sprovodi u vezi sa obeležavanjem važnog jubileja - veka postojanja kao i sa pripremama za jubilarni, 90. Međunarodni poljoprivredni sajam.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

VIŠE OD 200 BICIKLISTA NA PETROVARADINSKOJ TVRĐAVI U TRCI ZA OLIMPIJSKE BODOVE

  • PDF

Spektakl na Petrovaradinskoj tvrđaviKoncert Tijane Bogićević kao specijalna poslastica za posetioce Pošta Srbije Petrovaradin Fortress bike festival
           
U organizaciji Serbia Epic-a i Biciklističkog kluba Novi Sad, Serbia Epic serija se, nakon uzbudljivih biciklističkih trka na Andrevlju, seli na jednu od najatraktivnijih lokacija u Evropi, na Petrovaradinsku tvrđavu. Tokom Pošta Srbije Petrovaradin Fortress bike festivala više od 200 biciklista će, vožnjom po stazi koja se prostire od bedema, preko tunela do mostova, “juriti” olimpijske bodove, a posetioci će imati priliku da uživaju u pravom porodičnom aktivnom odmoru uz brojne dodatne sadržaje. Na festivalu ih očekuje muzički program predvođen velikim koncertom Tijane Bogićević, štandovi sa hranom uz “Ukuse Vojvodine” i trka guralica za najmlađe. Ulaz je slobodan.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com