Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back REPORTAŽE NAJAVA

Najava

Specijalne projekcije domaćih filmova u bioskopima Cineplexx Promenada i Arena Cineplex

  • PDF

Scena iz filma Poslednji Srbin u Hrvatskoj            Ostvarenja domaće kinematografije sa ovogodišnjeg 47. FEST-a, biće prikazana u okviru specijalnih projekcija u bioskopima Cineplexx Promenada i Arena Cineplex na kojima će se publici poklonoti autorske i glumačke ekipe filmova.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Novosadska premijera domaćeg filma Reži u Cineplexx Promenadi i Areni Cineplex

  • PDF

Premijeri će prisustvovati glumačka i autorska ekipa filma            Film reditelja Koste Đorđevića „Reži" premijerno će u Novom Sadu biti prikazan u četvrtak, 28. februara u 20h u Cineplexx Promenadi i u 20:30h u Areni Cineplex. Premijeri će prisustvovati glumačka i autorska ekipa filma koja će se nakon projekcije pokloniti publici u oba bioskopa.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Konferencija o inovacijama u poljoprivredi u Privrednoj komori Vojvodine

  • PDF

Na konfereciji će se govoriti o inovativnim IT rešenjima kao savremenoj podršci poljoprivredi            Kompanija Color Media Communications (www.color.rs/agritechfuture) pod pokroviteljstvom Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade Republike Srbije, u saradnji sa Privrednom komorom Vojvodine (www.pkv.rs), u petak, 1. marta 2019. godine, organizuje konferenciju posvećenu tehnološkim inovacijama u poljoprivredi Agri-Tech Future.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Otvaranje izložbe dečjih radova - Umetnička školica

  • PDF

Uvek veliko interesovanje za izložbe dečjih radova.            Završna izložba dečjih radova pod nazivom Umetnička školica biće otvorena u Spomen-zbirci Pavla Beljanskog u subotu, 23. februara u 11 časova. Radovi su nastali kao rezultat istoimenog programa kojim je nastavljena dugogodišnja saradnja muzeja i Predškolske ustanove „Radosno detinjstvo“ Novi Sad, obuhvativši više od dve stotine polaznika novosadskih vrtića.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

NAJAVLJEN 41. MEĐUNARODNI SAJAM TURIZMA NA BEOGRADSKOM SAJMU

  • PDF

Praznik turizma u Beogradu            Na konferenciji za medije najavljen je najveći turistički događaj u regionu jugoistočne Evrope: 41. Međunarodni sajam turizma u Beogradu, 10. Međunarodni sajam vina BEOWINE, 15. Međunarodni sajam hotelsko ugostiteljske opreme HORECA - OPREMA i 15. Sajam suvenira „Vidi Srbiju“. Na konferenciji za medija govorili su: Miroslav Knežević, državni sekretar u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, NJ.E. Radko Vlajkov, ambasador Bugarske, Marija Labović, direktor Turističke organizacije Srbije, Miodrag Popović, direktor Turističke organizacije Beograda i Gorica Škipina, zamenica generalne direktorke Beogradskog sajma.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

FEST U ARENI CINEPLEX I CINEPLEXX PROMENADI

  • PDF

Najava praznika za filmofile            Četrdeset sedmi Međunarodni filmski festival FEST ove godine biće održan u bioskopima Arena Cineplex od 23.02. do 4.03. i Cineplexx Promenada od 24.02. do 4.03.  Novosađani će i ove godine imati priliku da uživaju u filmovima koji su obeležili proteklu sezonu, ali i onima koji će tokom naredne biti učesnici uglednih festivala i imati dug i uspešan bioskopski život.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Takmičenje za srednjoškolce i studente u veštini debatovanja Evropska škola debate

  • PDF

Sa takmičenja u besedništvu na Pravnom fakultetu za privredu i ravosuđe u Novom Sadu            Takmičenje za srednjoškolce i studente u veštini debatovanja „Evropska škola debate“ održaće se u četvrtak, 21. februara, od 12 do 13 časova u Plavoj sali Skupštine grada Novog Sada, Ulica Žarka Zrenjanina 2. “Evropska škola debate” održava se peti put, a ove godine mladi će debatovati na temu „Da li bi Evropska unija trebalo da ima jednog predsednika“.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dan zaljubljenih uz nesvakidašnji doživljaj u Cineplexx Promenadi

  • PDF

Plakat kao pozivnica            Dan zaljubljenih stiže, a bioskop Cineplexx Promenada vas poziva da sa voljenom osobom provedete romantično veče, u četvrtak, 14. februara od 20 časova, uz ljubavnu priču koja nam dolazi iz Berlina, fantastične poklone i specijalno fotkanje za zaljubljene. Karte za Dan zaljubljenih i premijeru filma „Berlin, volim te“ su u prodaji na blagajnama bioskopa.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Prvom KZN u prostorijama Info centra TO Vojvodina najavljen KLOBASAFEST 2019

  • PDF

Jan Pavlis, Ana Horvatova i Štasko Durgala pozvali na subotnje druženje u Bačkom Petrovcu            Prva zvanična konferencija za medije u novootvorenom Info centru Turističke organizacije Vojvodine (Novi Sad, Bulevar Mihajla Pupina 18) održana je u subotu, 09. februara, a čast da „preseče“ promo vrpcu imala je ekipa koja organizuje KLOBASAFEST u Bačkom Petrovcu, u sastavu Mesna zajednica i Turistička organizacija istoimene opštine. To zadovoljstvo izrazio je direktor TOO Bački Petrovac, gospodin Jan Pavlis, koji se pozdravljajući prisutne predstavnike medije zahvalio što su došli u ovolikom broju, kao i TO Vojvodine što je omogućila ovu konferenciju za medije.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Najavljena Pršutijada za vikend u Mačkatu

  • PDF

Sajam je, a na Sajmu            Sajam suvomesnatih proizvoda, popularna "Pršutijada", 19. po redu, se ove godine održava od 09. do 11. februara u Mačkatu, u porti crkve Svetog Ilije. Poslednji poziv predstavnicima medija i posetiocima ove jedinstvene manifestacije uputili su Jovana Stojanović, proizvođač suvomesnatih proizvoda iz sela Kriva Reka, Miljko Radišić ispred Zlatiborskog Eko agrara i Vladimir Živanović, direktor Turističke organizacije Zlatibor, na konferenciji za medije održanoj na najposećenijoj srpskoj planini.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com