Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back REPORTAŽE NAJAVA

Najava

Vredni darovi u poklon-igri na Sajmu turizma u Novom Sadu

  • PDF

Novosadski sajam spremno dočekuje učesnike i posetioce Sajma turizma            Novosadski sajam i ove godine, u saradnji sa izlagačima, na 53. Međunarodnom sajmu turizma, organizuje Poklon-igru za posetioce sa kupljenim ulaznicama. Od 17. do 19. novembra, u Hali „Master“ i Kongresnom centru „Master“, posetioce očekuju sadržajni nastupi, sajamski popusti, aranžmani za zimovanja, letovanja..., stručni skupovi, ali i vredni pokloni.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Novi termin Sajma turizma za nove doživljaje

  • PDF

Sa KZN na Novosadskom sajmuDogađaj koji je više od pola veka jedan od prepoznatljivih simbola Novosadskog sajma, Međunarodni sajam turizma, do sada je doživeo mnoštvo transformacija. Ove godine, a upravo u skladu sa željama izlagača, biće organizovan u jedinstvenom terminu - od 17. do 19. novembra. Novi termin je kreiran za nove doživljaje, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

NOVOST NA NOVOSADSKOM SAJMU - NOVOSADSKI DANI PIVA

  • PDF

 Sa KZN na Novosadskom sajmu           Novosadski dani piva je nova manifestacija koja će biti održana na Novosadskom sajmu 4. i 5. novembra u hali „Master“, uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, Grada Novog Sada, kompanije „Ninamedia“ kao glavnog organizatora i Novosadskog sajma kao suorganizatora događaja.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Novosadski sajam najavio Sajam lova i ribolova i Sajam ekologije

  • PDF

Sa KZN održane u prostorijama Novosadskog sajma            Međunarodni sajam lova i ribolova i Sajam ekologije biće održani od srede, 28. septembra do nedelje, 2. oktobra. Nastupiće oko 100 izlagača iz Srbije, Mađarske, BiH i Austrije. Uz izložbenu postavku u halama i na otvorenom delu Sajmišta biće organizovane stručne aktivnosti, radionice, edukacije, a izlagači najavljuju i brojne zanimljivosti, takmičenja i atrakcije. Za posetioce sa kupljenim ulaznicama, Novosadski sajam je u saradnji sa izlagačima organizovao Poklon-igru sa vrednim nagradama.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dunavski biznis forum - Nove vizije za novo doba

  • PDF

Obraćanje Vlado Markanovića na KZN u Info centru TO Vojvodine            Veliki i značajan za našu zemlju - XII Dunavski biznis forum na temu: Dunavska strategija, pozitivna iskustva i očekivanja, biće održan 26. i 27. septembra 2022. u hotelu „Fruške Terme“ u Etno kompleksu Vrdnička kula. Organizatori Dunavskog biznis foruma su: Media invent, Unija poslodavaca Srbije, Institut evropskih regiona iz Salzburga i Evropsko udruženje razvojnih agencija (TERIS), Slovenija, uz pokroviteljstvo Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizma i PK Srbije.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

BEAN festival i ROGALJ 02. oktobra na čenejskom Salašu 137

  • PDF

Ovako je bilo lane            Agencija „BIN marketing“ i organzacija „G point“ iz Novog Sada, po sedmi put organizuju festival vojvođanskih festivala - ROGALJ, ove godine u nedelju, 02. oktobra  na Salašu 137 u Čeneju. Ujedno, kao primer uspešne manifestacije, na Salašu 137 održaće se i svojevrsna olimpijada u pripremanju pasulja. Po 18. put, Ekocentar „Vodmar“ organizuje „BEAN festival“ na kojem takmičarske ekipe prikazuju svoje kulinarsko umeće i nadmeću se ko će pripremiti najukusniji pasulj.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Novosadski Oktoberfest 23. i 24. septembra, u velikom pivskom šatoru ispred TC Promenada

  • PDF

Plakat kao pozivnica            Novosadski Oktoberfest održaće se ove godine 23. i 24. septembra u pravoj bavarskoj atmosferi u velikom pivskom šatoru ispred TC Promenada u Novom Sadu. Manifestaciju prema tradiciji otvaraju predstavnici Grada Novog Sada, Ambasade Nemačke u Beogradu i Nemačko-srpske privredne komore.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Rezervišite prvi vikend u septembru za GASTRO SREM u Staroj Pazovi

  • PDF

Pozvani ste na jedinstven doživljaj Srema            „Gastro Srem“ - manifestacija koja je dobila nagradu „Najbolje iz Vojvodine“, najavljuje spektakl za prvi septembarski vikend u vidu takmičenja u brzom razvijaju testa, učešća gastro blogera, prisustva najboljih kuvari iz Srema koji će pripremati specijalitete u centralnom delu manifestacije, otkrivanja tajnog sastojka kolača u kome je uživao i Betoven, degustaciji čokolade u obliku Srbije, kao i prisustva zaštitnog lica manifestacije, glumca Aleksandra Dunića.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Floating Man Festival po četvrti put u Apatinu

  • PDF

Floating Man 2022. - najava            Četvrtu godinu za redom, u Apatinu se od 11. do 14. avgusta ove godine održava Floating Man Festival.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

DUNAVSKI KULTURNI FESTIVAL - PALATA ILION ZAVIČAJNA ZBIRKA SREMSKI KARLOVCI

  • PDF

Pozvani ste na jedinstven muzički sprektakl            Po prvi put u predivnom ambijentu dvorišta palate Ilion u Sremskim Karlovcima, u petak, 13. avgusta, održaće se muzički festival pod nazivom Dunavski Kulturni Festival. Ovaj jednodnevni muzički festival deo je programskog luka „Dunavsko more" Evropske prestonice kulture koji izmešta centar umetničkih događaja na obale Dunava i u okolna mesta Novog Sada. Festival ima za cilj da domaćoj publici prikaže deo spektra muzičke raznolikosti koju nude bendovi i muzičari iz Evrope i regiona, posebno oni koje spaja Dunav, i priroda uopšte, što se i manifestuje u njihovoj živopisnoj muzici i vedrini koju šire na svojim nastupima.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com