Tue01312023

Poslednja izmena:11:33:43 AM

Back REPORTAŽE AKTUELNO

Aktuelno

Srđan Olman: ŠTA NAS JE SNAŠLO u Areni Cineplex 1. aprila

  • PDF

Plakat kao pozivnica na stand up nastup Srđana Olmana            Jubilarna godina bioskopa Arena Cineplex donosi novine, ne samo filmskim sladokuscima, nego i posetiocima širih interesovanja.
            Tim povodom, Arena sa zadovoljstvom predstavlja stand up nastup Srđana Olmana „Šta nas je snašlo?” koji će biti održan u četvrtak, 1. aprila u 19 časova u najvećoj sali bioskopa.  Ulaznice po ceni od 800 dinara od danas su u prodaji na blagajnama Arene, a kako je kapacitet sale ograničen i rezervacija ulaznica nemoguća, obezbedite svoje mesto na vreme.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Katarina Stevanović Mis turizma Srbije za Mis sveta

  • PDF

Zajednički snimak najlepših devojaka sa Draganom Ćoso            Katarina Stevanović (19 godina), studentkinja Muzičke akademije - smer etnomuzikologija i etnokoreologija, iz Kraljeva, je Mis turizma Srbije za 2020/21. godinu pod licencom Miss Tourism World, što će joj omogućiti da ispred ove asocijacije učestvuje na izboru za najlešu ženu sveta u turizmu na takmičenju koje se uobičajeno održava krajem svake godine (ove godine još nije određeno gde će biti održano završno svetsko takmičenje. 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Obuka za nastavnike i nastavnice osnovnih i srednjih škola na temu klimatskih promena

  • PDF

Klimatske promene vidljive na svakom koraku            Pozivaju se zainteresoani da se prijave na Obuku za nastavnike i nastavnice na temu klimatskih promena, koju organizuje WWF Adria-Srbija (Svetska organizacija za prirodu), u okviru projekta „Da nam klima štima”, koji podržava Vlada Švedske. Cilj obuke je razvijanje kompetencija nastavnika i nastavnica za primenu interdisciplinarnog pristupa obrazovanju o klimatskim promenama i upotrebu različitih digitalnih alata i interaktivnih tehnika učenja u nastavnim i vannastavnim aktivnostima.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Februar u znaku ljubavi i vina

  • PDF

U ambijentu Vinarije Vinum u Sremskim Karlovcima            Iako najkraći u godini, februar je mesec koji nas asocira na najuzvišenije osećanje, a to je ljubav. Hrišćani 14. februara proslavljaju žaštitnike iskrene ljubavi, pravoslavni vernici obeležavaju Svetog Trifuna, zaštitnika vinara, bračne ljubavi i vernosti i iscelitelja, a rimokatolička crkva slavi uspomenu na episkopa Valentina, zaštitnika zaljubljenih.  

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Nagrađeni najbolji studenti Univerziteta u Novom Sadu u školskoj 2019/2020

  • PDF

Sa prigodne svečnosti u holu Izvršnog veća Vojvodine            Maša Rapajić sa Medicinskog fakulteta  najbolji je student Univerziteta u Novom Sadu u školskoj 2019/2020. Nagrada se dodeljuje u vidu sertifikata i novčanog iznosa od 200.000 dinara, a tradicionalni finansijski pokrovitelj je Pokrajinski sekretarijat za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost. Osim Nagrade za najboljeg studenta Univerziteta u školskoj 2019/2020., Maša Rapajić je i student generacije u oblasti medicinskih nauka.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

SVE SPREMNO ZA IZBOR MISS TURIZMA SRBIJE 2021

  • PDF

Sa prethodnog izbora za Miss            Organizacija Miss Turizma Srbije pod licencom Miss Tourism World već sedmu godinu za redom organizuje najprestižniji događaj u Srbiji, promovišući turizam kako u Srbiji i regionu, tako i u celom svetu, i sve to pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, kao i podršku Turističke organizacije Srbije i drugiih prijatelja i medija.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Sve prednosti kamper turizma

  • PDF

Kamperizam sve zastupljeniji u svetu            Nakon pandemije svi privredni subjekti će početi drugačije da razmišljaju o efikasnosti i ekonomičnosti, a kao društvo moraćemo razmišljati drugačije o tome kako delujemo. Pripreme za turističku sezonu 2021. Uveliko su u toku, a prilikom takve vrste planiranja obavezno se u obzir uzimaju i promene koje su nastale kao posledica pandemije COVID-19, a samim tim i u afinitetima, potrebama i željama turista, odnosno promene u trendovima koji pristižu i kojima se ovaj sektor neminovno prilagođava.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dragica Samardžić o pomoći države turističkoj privredi u vreme pandemije

  • PDF

Dragica Samardžić

            Dragica Samardžić, do odlaska u penziju u avgustu 2020. godine na poziciji viši savetnik za oblast turizma u Kabinetu predsednika Privredna komora Vojvodine (PKV), član sekcije za marketing Udruženja banja Srbije, član Odbora za turizam i ugostiteljstvo Privredne komore Srbije (PKS), član Nacionalnog saveta za razvoj turizma Republike Srbije, ukratko čovek ogromnog iskustva u turističkoj privredi, dala je svoje viđenje o poslovanju privrednih subjekata u oblasti turizma i ugostiteljstva u novonastaloj situaciji izazvanoj korona virusom.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Akcijom pošumljavanja NP Fruška gora obeležava 60. godina postojanja

  • PDF

 Fruška gora           U cilju obeležavanja jubileja 60. godina od osnivanja Nacionalnog parka „Fruška gora“ (NPFG), prvoosnovanog Nacionalnog parka u Republici Srbiji i jedinog na području APV, Javno preduzeće „Nacionalni park Fruška gora“ organizuje simboličnu Akciju pošumljavanja teritorije Fruške gore sadnjom 60.000,00 sadnica.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

UZ DDOR OSIGURANJE I TURSKISH AIRLINES, PUTUJTE SIGURNO I UŠTEDITE

  • PDF

Ponuda DDOR osiguranja            Putnicima koji koriste usluge turske nacionalne avio kompanije „Turkish Airlines“ i  koji svoj let započinju u Republici Srbiji, DDOR osiguranje odobrava 10% popusta na zaključene polise Putnog zdravstvenog osiguranja. Ovaj popust važi u periodu od 01. novembra 2020. do 31. januara 2021. godine. (31. januara 2021. putovanje mora biti završeno).

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com