Fri03292024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back REPORTAŽE AKTUELNO

Aktuelno

Serbia Epic Vrnjačka Banja Maraton ugostio više od 150 biciklista

  • PDF

Fotografije Zlatana Prečanice sa prvog Serbia Epic Vrnjačka Banja Maratona             Više od 150 ljubitelja planinskog biciklizma, e-bike-a i Gravela takmičilo se u nedelju, 22. oktobra uz adrenalisnku avanturu u prelepoj prirodi i ambijentu Vrnjačke Banje. Nakon brojnih trka za olimpijske bodove, Serbia Epic je, pored maratona na Zlatiboru, organizovao nezaboravan maraton u Vrnjačkoj banji. Lepo vreme i sjajna atmosfera pratili su takmičare, te je zbog odličnih komentara, odluka organizatora bila laka - Serbia Epic će se vratiti u Vrnjačku Banju.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Novosadski sajam treći put dobitnik Oktobarske nagrade

  • PDF

Nikola Lovrić, g.d. Novosadskog sajma sa visokim priznanjem grada Novog Sada            U Gradskoj kući 23. oktobra održan je svečani prijem na kojem su gradonačelnik Novog Sada, Milan Đurić i predsednica Skupštine Grada Novog Sada, Jelena Marinković Radomirović ovogodišnjim laureatima uručili Oktobarsku nagradu i Novembarsku povelju Grada Novog Sada za 2023. godinu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

ROGALJ: Važnost sinergije turizma i medija

  • PDF

Zajednički snimak učesnika tematskog skupa na ROGLJU 2023.    Otvorenje aktuelne teme sa premisom uzajamne uslovljenosti - “Turizam i mediji, mediji u turizmu”, bila je predmet diskusije devetog izdana ROGLJA, manifestacije svih vojvođanskih manifestacija, na Salašu 137 na Čeneju, prvog dana oktobra, u organizaciji Udruženja G POINT Novi Sad. Mišljenja su razmenili Lidija Arsenin, vlasnik marketinške agencije Kreiranje digitalnog sadržaja CONTENT STUDIO Novi Sad, Mara Skendžić urednica u Web redakciji Radio - televizije Vojvodine, Marina Jablanov Stojanović, kako i Snežana Perić, direktor TOO Loznica i Mladen Stefanović, zamenik predsednika opštine Krupanj za pitanja turizma i ekologije.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Tour De Fruška - Zagrli prirodu, upoznaj Frušku goru

  • PDF

Dušan Hinić navajo predstojeći spektakl u Vrdniku    Na lokaciji Vrdnika, čuvenog banjskog mesta na Fruškoj gori, Udruženje građana „Tour De Fruška“ došlo je na ideju da svoje znanje i sklonosti pretoči u organizaciju događaja, dovoljno atraktivnog da jedinim popularnim, dobro organizovanim sportskim događajem privuče sve generacije koje vole sport i aktivnosti u prirodi, čineći višestruku dobrobit i za animiranje poklonika biciklizma, trčanja u prirodi, i za „uspavanu lepoticu“ - Frušku, do sada nedovoljno afirmisane i „iskorišćene“.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

DDOR ovog leta donosi popuste do 50%

  • PDF

Vrnjačka Banja omiljena destinacija srpskih turista            Vodeći računa o svojim klijentima, DDOR osiguranje je i ove godine, pripremilo niz pogodnosti prilikom zaključivanja polisa kasko i putnog zdravstvenog osiguranja, kao i mogućnost ugovaranja osiguranja svog doma po specijalnim cenama, dok ste na putu. Na ovaj način, kompanija DDOR omogućava svojim klijentima da bezbrižno i sigurno krenu na letnje putovanje.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

ZZ Graničar - domaćin Žetvenog dana 2023

  • PDF

Janjko Nikolić            Tradicionalna manifestacija kojom se svečano obeležava početak žetve pšenice „Žetveni dan“ u organizaciji Zadružnog saveza Vojvodine (ZSV), održana je 04. jula 2023., u Moroviću.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Bezbednost i vrhunska zabava u jednom na EXIT festivalu

  • PDF

Saradnjom DDDOR-a i EXIT-a do još boljeg doživljaja festivala            Početak jula u Novom Sadu biće neponovljiv, jer će se od 6. do 9. održati EXIT festival, jedan od najboljih evropskih festivala koji će ugostiti stotine hiljade posetilaca iz celog sveta. Kao društveno odgovorna kompanija, koja ulaže značajna sredstva u kulturu i umetnost i koja je okrenuta mladima, DDOR je zvanično osiguranje EXIT festivala, koji je već dva puta proglašen najboljim evropskim festivalom, u okviru uticajnih Evropskih festivalskih nagrada.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Mr Đorđe Mišković: Partnerska uloga KITE d.o.o. i poljoprivrednika

  • PDF

Mr Đorđe Mišković

            Na dan parohijske slave Čuruga, velikog hrišćanskog praznika Vaznesenje Gospodnje - Spasovdan, u opštini Žabalj, osmu godinu za redom organizuje se jedinstveni defile traktora: John Deere Bal. Tradicija održavanja ovog skupa u organizaciji KITE d.o.o., zvaničnog dilera i servisera, između ostalih i najpopularnijeg i najvećeg proizvođača poljoprivredne mehanizacije na svetu - John Deere, ove godine na defile 05. juna, privukla je osim meštana i stanovnike susednih sela.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Momčilo Daljev: Poziv mladima da upoznaju čarobni svet gljiva

  • PDF

Momčilo Daljev u razgovoru sa zainteresovanim posetiocima Mini sajma na novosadskom PMF-u            Momčila Daljeva, člana IO GD Novi Sad, zatekli smo na štandu sa prospektima, knjigama i gljivama, okruženog mladima, turizmolozima i ekolozima, na Mini sajmu studenata PMF. Ne slučajno - kaže Moma, jedan od nosilaca i stubova rada ovog Gljivarskog društva koje slovi za najbrojnije i „najjače“ u Srbiji prema mišljenju velikog broja članova Mikološkog saveza Srbije, krovne institucije u ovoj oblasti.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Potpisom ojačana saradnja Novosadskog sajma i Italije

  • PDF

Sa potpisivanja sporazuma o saradnji            U godini u kojoj obeležava vek postojanja Novosadski sajam s ponosom najavljuje jubilarni 90. međunarodni poljoprivredni sajam, koji će biti održan od 20. do 26. maja. Zemlja partner je Italija, sa kojom je danas potpisan Ugovor o partnerstvu. Potpise su, u prisustvu ambasadora Italije u Republici Srbiji NJ. E. Luke Gorija, na dokument stavili Antonio Ventreska, direktor Italijanske trgovinske agencije ITA/ICE i generalni direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com