Wed01202021

Poslednja izmena:11:46:36 AM

Back TURIZAM ZDRAVSTVENI TURIZAM

Zdravstveni turizam

Prvak Srbije u biciklizmu i prvak Bosne i Hercegovine u isto vreme u Spa centru Rimski Izvor u Vrnjačkoj Banji

  • PDF

Dva biciklistička asa oduševljena uslugom MerkuraDvojica vrhunskih biciklista - Ivan Stević iz Srbije i Miodrag Margetić iz Bosne i Hercegovine, koristili su usluge Spa centra „Rimski Izvor“ u Vrnjačkoj Banji, u istom trenutku. Razlozi boravka u Vrnjačkoj Banji ove dvojice vrhunskih sportista su različiti - boravak Ivana Stevića posvećen je oporavku od povrede i pripremi za Olimpijske igre u Riju, dok je Margetić nakon osvojene medalje prvaka Bosne i Hercegovine, odmor od napornih treninga našao u opuštanju u Spa centru „Rimski Izvor“.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Merkur domaćin VI Međunarodnog kongresa nacionalne asocijacije zdravstvenih radnika

  • PDF

Obraćanje gospodina Nebojše VasićaŠesti Međunarodni kongres nacionalne asocijacije zdravstvenih radnika, u organizaciji Nacionalne asocijacije zdravstvenih radnika, otvoren je u kongresnoj sali Termomineralnog kupatila Specijalne bolnice Merkur u Vrnjačkoj Banji.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Merkur predstavio svoju velnes i spa ponudu na festivalu u Beogradu

  • PDF

Sa festivala u BeograduSpecijalna bolnica Merkur, kao Ustanova koja je odavno prepoznala značaj velnes sadržaja, uvrstivši ih u svoje programe zdravlja, bila je učesnik II Wellness i Spa festivala u Srbiji, posvećenog zdravlju i preventivi, održanog je 21. maja, na platou ispred TC Ušće u Beogradu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

U Čigotu i sa vaučerima Ministarstva

  • PDF

Veliko Čigotino srceSpecijalna bolnica „Čigota“ Zlatibor je za prvih četiri meseca zabeležila porast broja noćenja od 20% u odnosu na isti period prethodne godine . Takođe je u znatnoj meri povećan broj pacijenata koji u ovu ustanovu dolaze iz medicinskih razloga.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Beograd domaćin II Wellness&Spa Festa

  • PDF

Sa Wellness&Spa Festa u Novom SaduBeograd će u subotu, 21. maja 2016. godine, biti domaćin drugog Wellness&Spa Festa, koji će se održati na platou ispred TC „Ušće“, na najfrekventnijem mestu za jedinstvenu, proaktivnu, uzbudljivu manifestaciju, sa mnoštvom različitih simultanih aktivnosti, poput joge, masaža, radionica i celodnevnog živog programa u znaku promocije wellness&spa industrije i zdravstvenog turizma.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Čigota imala uspešnu promociju na Svetskom sajmu turizma u Moskvi

  • PDF

Sa radnog sastanka predstavnika SB Čigote i ruskih partneraDelegacija Specijalne bolnice za bolesti štitaste žlezde i bolesti metabolizma “Zlatibor”, u kojoj su bili direktor dr Željko Stakić, pomoćnik direktora za medicinska pitanja dr Aleksandar Đenić i PR menadžer Đorđe Đorđević, boravila je u Moskvi je od 22. do 27. marta 2016. godine, gde je imala deo izložbenog prostora na štandu Turističke organizacije Srbije, na Svetskom sajmu turizma KRASNOY PRESNYI U EXPOCENTRU.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

SB Čigota svojim akcijama privlači ogromnu pažnju

  • PDF

Dr Željko Stakić (treći s leva) u društvu prijatelja na Sajmu turizma u BeograduJedan od štandova sa najvećim brojem posetilaca na vodećoj sajamskoj manifestaciji u regionu, 38. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu (18.-21. februara 2016.), koja je okupila više od 1.500 izlagača iz preko 50 zemalja sveta, bio je štand Turističke regije zapadna Srbija, na kojem su nastupili TO Zlatibor i Specijalna bolnica „Čigota“.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Rusi preko TUI dolaze u Merkur

  • PDF

Sa jedne od prezentacija Merkurovih uslugaPrvi gosti iz Rusije, preko agencije TUI najavili su svoj dolazak u Specijalnu bolnicu za Merkur tokom marta meseca. Merkur je početkom godine potpisao Ugovor sa TUI-jem, jednom od najvećih globalnih turističkih agencija. Ruskim turistima boravak u Merkur će substituisati pakete za Karlove Vari i Rogašku slatinu, koji su bili atraktivni proteklih godina. Ponuda Merkura bila je bliska ranije aktuelnim paketima evropskih banja, i lako je iskomunicirala sa ruskim pre svega moskovskim tržištem i izazvala interesovanje potencijalnih gostiju. Imajući u vidu da je Merkur kreirao konkurentnu ponudu po pitanju smeštaja, medicine i velnesa, stvorene su mogućnosti prijema daleko većeg broja ruskih turista, iako je i poslednjih godina beležen stalni rast.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Merkur gradi novu bolnicu sa 4 zvezdice

  • PDF

 Otvaranje novog objekta Romanija zakazano je za proleće 2017.Februar mecec obeležio je početak radova na ostvarivanju još jednog velikog projekta Merkura koji se ogleda u otvaranju novog objekta „Romanija“, bolnice sa četiri zvezdice na zadovoljstvo svih budućih komercijalnih gostiju. “Romanija” će biti prva bolnica ovog tipa u Srbiji, u kojoj će gosti imati mogućnost da dobiju vrhunsku medicinsku uslugu, a pritom uživaju u komforu kao u hotelu sa 4 zvezdice i luksuznom spa resortu. Prema prvim procenama vrednost investicije je oko 300 miliona dinara, bez vrednosti opreme koja će biti ugrađena u sam objekat.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Merkur predstavio – Lečenje u raju

  • PDF

Merkur sjajno mesto za sve one koji tragaju za relaksacijom i opuštanjemPod sloganom „Lečenje u raju”, Specijalna bolnica Merkur iz Vrnjačke Banje je na 38. Sajmu turizma u Beogradu, održanom od 18 – 21. februara, predstavio svoju jedinstvenu ponudu koja je naišla na izuzetno interesovanje posetilaca.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com