Sun02282021

Poslednja izmena:10:31:40 AM

Back TURIZAM ZDRAVSTVENI TURIZAM

Zdravstveni turizam

Merkur predstavio – Lečenje u raju

  • PDF

Merkur sjajno mesto za sve one koji tragaju za relaksacijom i opuštanjemPod sloganom „Lečenje u raju”, Specijalna bolnica Merkur iz Vrnjačke Banje je na 38. Sajmu turizma u Beogradu, održanom od 18 – 21. februara, predstavio svoju jedinstvenu ponudu koja je naišla na izuzetno interesovanje posetilaca.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Saradnja Merkura sa Savezom dijabetičara Hrvatske

  • PDF

Sa sastanka predstavnika Merkura i Saveza dijabetičara HrvatskeSpecijalna bolnica Merkur tokom proteklog vikenda bila je domaćin predstavnicima Udruženja dijabetičara Hrvatske. Cilj posete bio je upoznavanje gostiju sa uslugom Merkura kao i dogovor o budućoj saradnji.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dr Željko Stakić: Čigota - zdravlje za sve generacije

  • PDF

Dr Željko StakićSpecijalnu bolnicu Čigota na Zlatiboru nazivaju i centrom zdravog, ali sve više i srećnog, ispunjenog života. Pa tako Čigota programi osim lečenja oboljenja štitaste žlezde, metabolizma i gojaznosti obuhvataju ne manje značajne wellness programe (program Čigota, menadžer program, anticelulit program, program za štitastu žlezdu) sa relax centrom (sauna, parno kupatilo, hidromasaža, solarijum, aromaterapija) i mogućnost za ulepšavanje Beauty Čigota (tretmani lica, pedikir – manikir, depilacije, solarijum). Koji je odnos tražnje jednih i drugih programa u 2015. godini? Na ovo i druga aktuelna pitanja, odgovor smo potražili od direktora SB Čigota, dr Željka Stakića.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

SB Merkur okupio predstavnike Udruženja osoba obolelih od dijabetesa iz cele Srbije

  • PDF

Zajednički u borbu protiv dijabetesaSpecijalna bolnica „Merkur” u Vrnjačkoj Banji, u periodu 04. – 06. decembra 2015. godine organizovala je skup predstavnika Udruženja osoba obolelih od dijabetesa Srbije i Vojvodine.
SB “Merkur” kao Nacionalni edukacioni centar za dijabetes, domaćin je i organizator ovog skupa u cilju kreiranja atmosfere međusobne podrške, stalne i dvosmerne komunikacije kao i ravzoja dugoročnih partnerskih odnosa svih učesnika.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Nizom akcija Merkur obeležio Svetski dan borbe protiv dijabetesa

  • PDF

Na vrnjačkoj promenadi posetiocima besplatno meren šećer u krviPovodom obeležavanja Svetskog dana borbe protiv dijabetesa, Specijalna bolnica za lečenje i rehabilitaciju “Merkur” u Vrnjačkoj Banji, kao Nacionalni edukativni centar, organizovala je niz aktivnosti.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Prvi gosti iz Britanije u Merkuru mogu da se očekuju već u januaru 2016. godine

  • PDF

Poseta Rut Tejlor MerkuruDirektor i vlasnik Operejšns-abroud-vrldvajd (OAW), jednog od najvećih medicinskih provajdera u Velikoj Britaniji, gospođa Rut Tejlor, posetila je Specijalnu bolnicu Merkur na poziv Merkurove službe prodaje. Sa srpske strane sastanku su prisustvovali dr Nada Lazarević-Pejović, zamenik direktora, Miodrag Miljković rukovodilac marketinga i predstavnici medicine, marketinga i prodaje.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Nakon nekoliko nedelja rehabilitacije lekarski tim Merkura zadovoljan zdravstvenim stanjem Dragana Nikolića

  • PDF

Dragan Nikolić sa ekipom Specijalne bolnice Merkur u Vrnjačkoj BanjiDoajen srpskog glumišta, Dragan Nikolić, juče je završio prvi deo rehabilitacije i napustio Specijalnu bolnicu Merkur. Tim lekara Merkura koji su bili uključeni u brigu oko velikana naše glumačke scene, zadovoljni su rezultatima koji su tokom lečenje postignuti.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dr Dejan Stanojević predstavio iskustva Merkura na regionalnoj konferenciji o ekonomiji u Budvi

  • PDF

Dragan Nikolić sa ekipom Specijalne bolnice Merkur u Vrnjačkoj BanjiU Budvi 22. i 23. oktobra, Savez ekonomista Srbije, Privredna komora Crne Gore i Savez ekonomista Crne Gore, organizovali su petu regionalnu konferenciju o ekonomiji pod nazivom: „Efikasnost pristupanja EU i unapređenje regionalne konkurentnosti“. Dr Dejan Stanojević bio je učesnik ovog događaja kao direktor vrnjačkog Merkura, koji je među liderima turističke delatnosti u Srbiji i regionu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Merkuru Balkan Spa Award za Spa centar Rimski izvor

  • PDF

Bojana Beljić (levo) i Milica Radičević sa prestižnim nagradamaNa gala večeri, održanoj u subotu, 17. oktobra, u makedonskom nacionalnom teatru u Skoplju, dodeljene su Balkan Spa Awards, namenjene liderima Balkana u oblasti spa turizma. Uz prisustvo visokih zvaničnika zemlje domaćina, kao i brojnih gostiju iz inostranstva, dodeljena su priznanja najuspešnijima u ovoj oblasti.
Odlukom stručnog žirija, Merkurov Spa centar “Rimski izvor” proglašen je pobednikom u kategoriji Best Medical Spa. Ova nagrada predstavlja priznanje za predan rad i dostignuća u oblasti medicinskog i spa turizma, kao i doprinos razvoju ove oblasti. Po rečima organizatora, tim eksperata iz ove oblasti, na čelu sa gospođom Silvijom Paskalevom, je nakon višemesečne procene svih nominovanih, odlučio da ovu nagradu dodeli Specijalnoj bolnici Merkur.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Hrana kao lek - tema nastupa Merkura na prvom Wellness&Spa festivalu

  • PDF

Nastup Merkura obeležio festival u Novom SaduSpecijalna bolnica Merkur, ustanova koja je odavno prepoznala značaj velnes sadržaja, uvrstivši ih u svoje programe zdravlja, učestvovala je na prvom Wellness&Spa festivalu u Srbiji, posvećenog zdravlju i preventivi, održanom 10. oktobra, u Kongresnom centru “Master” Novosadskog sajma.
Na Wellness&Spa Fest-u Merkur se predstavio pod sloganom “Hrana kao lek”, čime je ponovljen nastup koji je priredila u paviljonu Srbije na EXPO-u u Milanu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com