Tue07052022

Poslednja izmena:11:21:29 AM

Back TURIZAM ZDRAVSTVENI TURIZAM

Zdravstveni turizam

Specijalna bolnica Merkur u poseti SAD

  • PDF

Srpska delegacija prilikom obilaska jedne čikaške medicinske ustanoveU periodu od 28.11. do 08.12.2012. godine, u organizaciji Kongresa Srpskog ujedinjenja, Sjedinjene Američke Države je  posetila delegacija iz Srbije. Na ovom putu Specijalnu bolnicu Merkur predstavljala je Nina Milošević. Delegaciju su činili još Slavka Drašković, direktorka kancelarije za dijasporu, Dijana Vukomanović, narodni poslanik, prof. dr Nevenka Žarkić-Joksimović, prodekan beogradskog univerziteta, prof. Mirjana Drakulić predsednik  Saveta FON-a, dr Branislav Katančević, direktor Ribarske Banje i ostali.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dr Branislav Katančević: Predstavljeni potencijali zdravstvenog turizma srpskoj dijaspori u SAD

  • PDF

Dr Branislav KatančevićKongres srpskog ujedinjenja, koji je započeo svoj rad kao prvi centar dijaspore u matici, u saradnji sa Ministarstvom finansija i privrede, Ministarstvom spoljnih poslova, Privrednom komorom Srbije, Srpsko-Američkom komorom, Srpsko-Američkom lekarskom komorom i Srpsko-Američkom advokatskom komorom, organizovao je promociju usluga zdravstvenog turizma u SAD.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Stomatološka Ordinacija Tia Dentico: Trudnice obavezno da posećuju stomatologa

  • PDF

tia denticoStručni tim beogradske Stomatološke ordinacije “Tia Dentico” smatra da je prva poseta stomatologu potrebna dok je dete još u stomaku - TRUDNICE. One se obučavaju za sve što je potrebno da bi se beba zdravo razvijala i uklanjaju se mogući uzročnici karijesa i oboljenja desni. Bakterije se prenose iz usta majke na bebu i potrebno ih je držati pod kontrolom. Nažalost, kod većine trudnica su već prisutna uznapredovala oboljenja zuba i desni, koja se moraju izlečiti, jer se mogu razviti ozbiljne komplikacije. Majka je potrebno da prekontrološe svoje rizike pre nego što bebi izniknu prvi zubi. Posebno je tada značajno da ima zdrave zube i desni i da kontroliše ravnotežu bakterija. Ali, ne treba zaboraviti ni očeve, pa ni braću i sestre.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Stomatološki turizam

  • PDF

Srpski stomatolozi bi uskoro mogli da postanu prava turistička atrakcija. Po tehničkoj opremljenosti i po kadrovima naše stomatološke ordinacije su na svetskom nivou.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com