Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM ZDRAVSTVENI TURIZAM

Zdravstveni turizam

SB Čigota svojim akcijama privlači ogromnu pažnju

  • PDF

Dr Željko Stakić (treći s leva) u društvu prijatelja na Sajmu turizma u BeograduJedan od štandova sa najvećim brojem posetilaca na vodećoj sajamskoj manifestaciji u regionu, 38. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu (18.-21. februara 2016.), koja je okupila više od 1.500 izlagača iz preko 50 zemalja sveta, bio je štand Turističke regije zapadna Srbija, na kojem su nastupili TO Zlatibor i Specijalna bolnica „Čigota“.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Rusi preko TUI dolaze u Merkur

  • PDF

Sa jedne od prezentacija Merkurovih uslugaPrvi gosti iz Rusije, preko agencije TUI najavili su svoj dolazak u Specijalnu bolnicu za Merkur tokom marta meseca. Merkur je početkom godine potpisao Ugovor sa TUI-jem, jednom od najvećih globalnih turističkih agencija. Ruskim turistima boravak u Merkur će substituisati pakete za Karlove Vari i Rogašku slatinu, koji su bili atraktivni proteklih godina. Ponuda Merkura bila je bliska ranije aktuelnim paketima evropskih banja, i lako je iskomunicirala sa ruskim pre svega moskovskim tržištem i izazvala interesovanje potencijalnih gostiju. Imajući u vidu da je Merkur kreirao konkurentnu ponudu po pitanju smeštaja, medicine i velnesa, stvorene su mogućnosti prijema daleko većeg broja ruskih turista, iako je i poslednjih godina beležen stalni rast.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Merkur gradi novu bolnicu sa 4 zvezdice

  • PDF

 Otvaranje novog objekta Romanija zakazano je za proleće 2017.Februar mecec obeležio je početak radova na ostvarivanju još jednog velikog projekta Merkura koji se ogleda u otvaranju novog objekta „Romanija“, bolnice sa četiri zvezdice na zadovoljstvo svih budućih komercijalnih gostiju. “Romanija” će biti prva bolnica ovog tipa u Srbiji, u kojoj će gosti imati mogućnost da dobiju vrhunsku medicinsku uslugu, a pritom uživaju u komforu kao u hotelu sa 4 zvezdice i luksuznom spa resortu. Prema prvim procenama vrednost investicije je oko 300 miliona dinara, bez vrednosti opreme koja će biti ugrađena u sam objekat.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Merkur predstavio – Lečenje u raju

  • PDF

Merkur sjajno mesto za sve one koji tragaju za relaksacijom i opuštanjemPod sloganom „Lečenje u raju”, Specijalna bolnica Merkur iz Vrnjačke Banje je na 38. Sajmu turizma u Beogradu, održanom od 18 – 21. februara, predstavio svoju jedinstvenu ponudu koja je naišla na izuzetno interesovanje posetilaca.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Saradnja Merkura sa Savezom dijabetičara Hrvatske

  • PDF

Sa sastanka predstavnika Merkura i Saveza dijabetičara HrvatskeSpecijalna bolnica Merkur tokom proteklog vikenda bila je domaćin predstavnicima Udruženja dijabetičara Hrvatske. Cilj posete bio je upoznavanje gostiju sa uslugom Merkura kao i dogovor o budućoj saradnji.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dr Željko Stakić: Čigota - zdravlje za sve generacije

  • PDF

Dr Željko StakićSpecijalnu bolnicu Čigota na Zlatiboru nazivaju i centrom zdravog, ali sve više i srećnog, ispunjenog života. Pa tako Čigota programi osim lečenja oboljenja štitaste žlezde, metabolizma i gojaznosti obuhvataju ne manje značajne wellness programe (program Čigota, menadžer program, anticelulit program, program za štitastu žlezdu) sa relax centrom (sauna, parno kupatilo, hidromasaža, solarijum, aromaterapija) i mogućnost za ulepšavanje Beauty Čigota (tretmani lica, pedikir – manikir, depilacije, solarijum). Koji je odnos tražnje jednih i drugih programa u 2015. godini? Na ovo i druga aktuelna pitanja, odgovor smo potražili od direktora SB Čigota, dr Željka Stakića.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

SB Merkur okupio predstavnike Udruženja osoba obolelih od dijabetesa iz cele Srbije

  • PDF

Zajednički u borbu protiv dijabetesaSpecijalna bolnica „Merkur” u Vrnjačkoj Banji, u periodu 04. – 06. decembra 2015. godine organizovala je skup predstavnika Udruženja osoba obolelih od dijabetesa Srbije i Vojvodine.
SB “Merkur” kao Nacionalni edukacioni centar za dijabetes, domaćin je i organizator ovog skupa u cilju kreiranja atmosfere međusobne podrške, stalne i dvosmerne komunikacije kao i ravzoja dugoročnih partnerskih odnosa svih učesnika.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Nizom akcija Merkur obeležio Svetski dan borbe protiv dijabetesa

  • PDF

Na vrnjačkoj promenadi posetiocima besplatno meren šećer u krviPovodom obeležavanja Svetskog dana borbe protiv dijabetesa, Specijalna bolnica za lečenje i rehabilitaciju “Merkur” u Vrnjačkoj Banji, kao Nacionalni edukativni centar, organizovala je niz aktivnosti.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Prvi gosti iz Britanije u Merkuru mogu da se očekuju već u januaru 2016. godine

  • PDF

Poseta Rut Tejlor MerkuruDirektor i vlasnik Operejšns-abroud-vrldvajd (OAW), jednog od najvećih medicinskih provajdera u Velikoj Britaniji, gospođa Rut Tejlor, posetila je Specijalnu bolnicu Merkur na poziv Merkurove službe prodaje. Sa srpske strane sastanku su prisustvovali dr Nada Lazarević-Pejović, zamenik direktora, Miodrag Miljković rukovodilac marketinga i predstavnici medicine, marketinga i prodaje.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Nakon nekoliko nedelja rehabilitacije lekarski tim Merkura zadovoljan zdravstvenim stanjem Dragana Nikolića

  • PDF

Dragan Nikolić sa ekipom Specijalne bolnice Merkur u Vrnjačkoj BanjiDoajen srpskog glumišta, Dragan Nikolić, juče je završio prvi deo rehabilitacije i napustio Specijalnu bolnicu Merkur. Tim lekara Merkura koji su bili uključeni u brigu oko velikana naše glumačke scene, zadovoljni su rezultatima koji su tokom lečenje postignuti.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com