Tue09292020

Poslednja izmena:07:31:43 PM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE

Turističke organizacije

Zlatibor lider sportskog turizma

  • PDF

Vladimir Živanović            Zlatibor je poznat kao destinacija u kojoj su zastupljeni svi vidovi turizma, a jedan od najzastupljenijih je sportsko-rekreativni turizam koji je ovde aktivan tokom cele godine. Čar Zlatiboru upravo daje žagor malih sportista na sportskim terenima, sportista koji govore različitim jezicima, sa fudbalskih, košarkaških, odbojkaških utakmica...

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Kulturni centar Zlatibora zasijao u punom sjaju

  • PDF

Kulturni centar novi podsticaj turizmu Zlatibora            Zlatibor je turistička destinacija poznata po svojim prirodnim lepotama, kulturno-istorijskim spomenicima i zabavnim sadržajima, ali je i destinacija gde se svake godine održavaju brojne izložbe, koncerti, festivali i drugi kulturni događaji. Kako se Zlatibor do sada sretao sa problemom organizacije manifestacija i kulturnih dešavanja u zimskim i jesenjim mesecima, zbog nedostatka adekvatnog prostora, javila se potreba da se izgradi objekat gde će i tokom zimskih meseci i loših vremenskih prilika moći da se održavaju brojne manifestacije.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Završena druga faza projekta Staza zdravlja u šidskom izletištu Lipovača

  • PDF

Izgled nove staze            Tokom 2018.godine Turistička organizacija Šid aplicirala je na konkursu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, kako bi se nastavila realizacija projekta "Staza zdravlja" na izletištu Lipovača.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Konkurs za izbor Izuzetne destinacije Evrope - EDEN u Srbiji

  • PDF

Velnes i spa u fokusu ovogodišnjeg konkursa            Turistička organizacija Srbije (TOS), kao nosilac projekta Evropske komisije pod nazivom European Destinations of Excellence - EDEN u našoj zemlji, raspisaće 15. jula 2019. četvrti po redu konkurs za izbor „Izuzetne destinacije Evrope“ u Srbiji - EDEN 2019.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Opština Loznica: dođi, doživi i nauči nešto novo

  • PDF

Najava početka današnje manifestacije u Loznici            Poslednjih godina Loznica je doživela preobražaj u turističkom smislu, i od autsajdera prerasla u primamljivu turističku destinacijama koja i te kako ima šta da ponudi gostima. Značajne promene kada je turistička ponuda grada Loznice u pitanju desila se zahvaljujući velikim infrastrukturnim ulaganjima od strane države i grada. Krajem prošle godine otvoren je potpuno adaptiran Kur-salon u kraljevskoj Banji Koviljači, i u svom velelepnom izdanju na jubilarnom X Turističkom forumu Srbije, ugostio učesnike iz 60 gradova.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

TO Vojvodine: Dobrodošli na najlepša vojvođanska kupališta

  • PDF

Novosadski Štrand važi za jedno od najlepših i najuređenijih kupališta            Vojvodina je osobena i lepa u svakom od četiri godišnja doba. Prirodne raznolikosti Pokrajine ogledaju se i u njenoj klimi. Specifičnost položaja, sadržana u udaljenosti mora i visokih planina, formirala je ovde izrazito kontinentalnu klimu sa veoma hladnim zimama i žarkim letima. Ipak, ostavljamo belu i romantičnu zimu po strani, jer nam je cilj da doživimo i uživamo u vojvođanskom letu. Ono je u agrarnom pejzažu, na njivi, užurbano i radno.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dr Nataša Pavlović: Vojvodina gradi imidž top (željene) destinacije atraktivne za turiste

  • PDF

Dr Nataša Pavlović sa ekipom saradnica na štandu na EXIT-u            Po treći put je početkom jula na najlepšem gradskom trgu, Piaţa Unirii, i restoranu „Lloyd“ u Temišvaru, održana dvodnevna manifestacija „Dani Vojvodine“. Svoju turističku ponudu reprezentovale su TO Novog Sada, Vršca, Bele Crkve, Temerina, Kovina, Bačkog Petrovca i Plandišta, a po prvi put ove godine predstavili su se i proizvođači hrane i pića.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

UZ ZAVRŠETAK 8. SAJMA OMLADINSKOG TURIZMA OPENS YOUTH FAIR 2019

  • PDF

Sa štanda TONS-a            Turistička organizacija grada Novog Sada dala je pun doprinos uspešnom, osmom po redu Sajmu omladinskog turizma OPENS YOUTH FAIR, održanom 02. i 03.07.2019. godine na Trgu slobode. Sajam je i ove godine obeležio spektakularni muzički program koji je tokom dve večeri okupio više od 10.000 ljudi.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

USPEŠNA PROMOCIJA VOJVODINE U TEMIŠVARU

  • PDF

Zajednički snimak vojvođanskih izlagača            Turistička organizacija Vojvodine organizovala je Dane Vojvodine u Temišvaru (Rumunija), u periodu od 2-3.07.2019. godine. Samom događaju prethodila je konferencija za medije, održana 02.07.2019. godine u restoranu Lloyd, uz prisustvo eminentnih rumunskih medija. Novinarima su se obratili Generalni konzul Republike Srbije u Temišvaru gospodin Vladan Tadić, direktorka Turističke organizicije Vojvodine dr Nataša Pavlović i direktorka Turističke organizacije Vršac Tatjana Palkovač.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

TO VOJVODINE DOMAĆIN SLEDEĆEG SASTANKA REGIONA ČLANOVA NECSTouR MREŽE

  • PDF

 Sa konferencije u Santa Kruzu na Tenerifima            Turistička organizacija Vojvodine je nedavno, kao punopravni član, prisustvovala na godišnjem Generalnom sastankU NECSTouR mreže i Tematskoj konferenciji u Santa Kruzu na Tenerifima. Da je ova mreža značajna svedoči i podatak  da su u NECSTouR mrežu učlanjeni regioni kao što su Andaluzija, Katalonija, Sardinija, Emilija Romanja, Istra i mnogi drugi.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com