Fri09182020

Poslednja izmena:09:09:10 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE

Turističke organizacije

Na Putu sira i meda kroz opštinu Žabalj

  • PDF

Marija Čupić u društvu predsednika SO Žabalj Čedomira Božića i zvanica na promociji novog projekta

            Fokus predstavljanja Turističke organizacije opštine Žabalj na 41. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, bili su proizvođači iz ove opštine, koja osim Žablja, obuhvata naselja Čurug, Đurđevo i Gospođince. Za tu priliku izdata je luksuzno opremljena publikacija (Marija Čupić, TOO Žabalj, Novi Sad 2019.), sa osnovnim informacijama o svim proizvođačima na Putu sira i meda ilustrovana kvalitetnim fotografijama. Ovaj reprezentativni materijal nijednog posetioca Sajma nije ostavio ravnodušnim, a mnoge je isprovocirao da se otisnu na ovaj jedinstveni put i posete najbolje proizvođače sa teritorije opštine Žabalj.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

TURISTIČKA PONUDA NOVOG SADA PREDSTAVLJENA NA ITB SAJMU U BERLINU

  • PDF

Dunav i kruzeri, veliki, a neiskorišćen potencijal            Internacionalni sajam turizma u Berlinu, sa višedecenijskom tradicijom održavanja, mesto je susreta  preko 10.000 izlagača, iz 180 zemalja sveta. Tokom ovog najvećeg sajam turizma u svetu, pored brojnih sastanaka održavaju se i promocije najnovijih trendova u turizmu, naročito kada je reč o kratkim odmorima (City break), poslovnim putovanjima i kongresima (MICE turizam) i drugim inovacijama u sektoru turizma i promocije.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Somboru nagrada za najbolji program na SerbianAdventures konkursu

  • PDF

Sombor            Internet portal SerbianAdventures je raspisao nagradni konkurs za izbor najlepšeg programa u Srbiji po mišljenju publike. Ponude za glasanje su bile dostupne na linku https://bit.ly/2GRBr5E  gde se putem delenja i lajkovanja moglo glasati za omiljenu destinaciju.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

MODERNE TEHNOLOGIJE U SLUŽBI PROMOCIJE TURIZMA SRBIJE

  • PDF

Biljana Marčeta            Kada se spoje dugogodišnje iskustvo u turizmu, a pre svega na polju receptivnog turizma i želja da se deli znanje i prate trendovi u svetskom turizmu ... rezultat je sajt www.SerbianAdventures.com - platforma za online rezervisanje turističkih tura i odmora po Srbiji.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Turistička ponuda Novog Sada i Srbije predstavljena britanskim gledaocima SKY TV kanala

  • PDF

Novi Sad            Producentska kuća  „Globetrotter" svojim gledaocima pruža najbolji program posvećen putovanjima i turizmu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

USPEŠNI NASTUPI NA MEĐUNARODNIM SAJMOVIMA TURIZMA

  • PDF

Detalj sa Sajma turizma u Sofiji            Turistička organizacija Vojvodine nastavlja sa aktivnim učešćem na međunarodnim sajmovima, u zemlji i inostranstvu.
            U periodu od 14-16. februara, Turistička organizacija Vojvodine učestvovala je na Međunarodnom sajmu turizma HOLIDAY & SPA EXPO2019 u Sofiji. Na zajedničkom štandu, pod okriljem Turističke organizacije Srbije, svoju ponudu predstavile su i Turistička organizacija Beograda, Vlasotince,Niša, Zlatibora, Soko Banje, Babušnica, Novi Bečej, Čačak, Kragujevac, Bela Palanka, Pirot, Leskovac, Požarevac, Kruševac, Vranje, Kraljevo, Knjaževac, Sportsko turistički centar Dimitrovgrad. Kao i privrednici TA Spa travel, Hotel Slavija, Hotel Petrus, Hotel Zepter, Atera apartmani Beograd, TA Balkan holidays, Hotel Bosphorus, Belgrade city hotel & Omnitus, Specijalna bolnica Čigota, Prolom banja, Lukovska banja.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Srbija u fokusu na britanskom SKY TV kanalu i u najpoznatijim britanskim medijima

  • PDF

EXIT najveći magnet za turiste            Turistička organizacija Srbije (TOS) u sklopu svojih aktivnosti na promociji Srbije kao turističke destinacije u maju 2018. organizovala je u saradnji sa producentskom kućom Globetrotter iz Velike Britanije snimanje serijala putopisnih emisija o turizmu Srbije.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

USPEŠNO PREDSTAVLJANJE OPŠTINE STARA PAZOVA NA SAJMU TURIZMA U BEOGRADU

  • PDF

Dragana Zorić (desno) i Jelena Josimović imale su originalnu promociju opštine na Sajmu turizma            Turistička organizacija opštine Stara Pazova uspešno je predstavila svoju turističku ponudu zajedno sa još 7 turističkih organizacija iz Srema na 41. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji je održan od 21 - 24. februara 2019. godine.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

TURISTIČKA PONUDA RUME U OKRILJU TRADICIJE I MODERNOG

  • PDF

Mirjana Vujasinović (u sredini) sa saradnicama na Sajmu turizma u Beogradu            Smeštajni kapaciteti, koji su dugo vremena predstavljali otežavajući faktor u razvoju i širenju turističke ponude Rume, najzad su rešeni.
            Kao i prethodnih pet godina, TOO Ruma je na 41. Međunarodnom sajmu turizma od 21. do 24. februara, delila izlagački prostor sa ostalim sremskim opštinama. Ideja vodilja zajedničkog nastupa Sremaca svih ovih godina bila je da se turistima pruže raznovrsni i bogatiji sadržaja, radi njihovog dužeg zadržavanja u „zagrljaju Srema“.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

TURISTIČKA ORGANIZACIJA VOJVODINE NA SAJMU PLACE2GO U ZAGREBU

  • PDF

Sve lepote Vojvodine kao pozivnica u goste            Turistička organizacija Vojvodine imala je izuzetno zapažen nastup na 41. Međunarodnom sajmu turizma, održanom od 21. do 24. februara na Beogradskom sajmu, tokom kojeg je na objedinjenom štandu predstavljeno 30 turističkih organizacija i gradova, kao i više udruženja i proizvođača. Takođe, brojnim promotivnim brošurama i flajerima, posetioci su putem zanimljivih prezentacija održanih na bini i uz prenos na velikom led ekranu mogli da vide šta im je za zabeležiti od predstojećih manifestacija i posetiti tokom ove godine u Vojvodini.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com