Mon10192020

Poslednja izmena:10:02:35 AM

Back TURIZAM TURISTIČKE ORGANIZACIJE

Turističke organizacije

MODERNE TEHNOLOGIJE U SLUŽBI PROMOCIJE TURIZMA SRBIJE

  • PDF

Biljana Marčeta            Kada se spoje dugogodišnje iskustvo u turizmu, a pre svega na polju receptivnog turizma i želja da se deli znanje i prate trendovi u svetskom turizmu ... rezultat je sajt www.SerbianAdventures.com - platforma za online rezervisanje turističkih tura i odmora po Srbiji.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Turistička ponuda Novog Sada i Srbije predstavljena britanskim gledaocima SKY TV kanala

  • PDF

Novi Sad            Producentska kuća  „Globetrotter" svojim gledaocima pruža najbolji program posvećen putovanjima i turizmu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

USPEŠNI NASTUPI NA MEĐUNARODNIM SAJMOVIMA TURIZMA

  • PDF

Detalj sa Sajma turizma u Sofiji            Turistička organizacija Vojvodine nastavlja sa aktivnim učešćem na međunarodnim sajmovima, u zemlji i inostranstvu.
            U periodu od 14-16. februara, Turistička organizacija Vojvodine učestvovala je na Međunarodnom sajmu turizma HOLIDAY & SPA EXPO2019 u Sofiji. Na zajedničkom štandu, pod okriljem Turističke organizacije Srbije, svoju ponudu predstavile su i Turistička organizacija Beograda, Vlasotince,Niša, Zlatibora, Soko Banje, Babušnica, Novi Bečej, Čačak, Kragujevac, Bela Palanka, Pirot, Leskovac, Požarevac, Kruševac, Vranje, Kraljevo, Knjaževac, Sportsko turistički centar Dimitrovgrad. Kao i privrednici TA Spa travel, Hotel Slavija, Hotel Petrus, Hotel Zepter, Atera apartmani Beograd, TA Balkan holidays, Hotel Bosphorus, Belgrade city hotel & Omnitus, Specijalna bolnica Čigota, Prolom banja, Lukovska banja.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Srbija u fokusu na britanskom SKY TV kanalu i u najpoznatijim britanskim medijima

  • PDF

EXIT najveći magnet za turiste            Turistička organizacija Srbije (TOS) u sklopu svojih aktivnosti na promociji Srbije kao turističke destinacije u maju 2018. organizovala je u saradnji sa producentskom kućom Globetrotter iz Velike Britanije snimanje serijala putopisnih emisija o turizmu Srbije.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

USPEŠNO PREDSTAVLJANJE OPŠTINE STARA PAZOVA NA SAJMU TURIZMA U BEOGRADU

  • PDF

Dragana Zorić (desno) i Jelena Josimović imale su originalnu promociju opštine na Sajmu turizma            Turistička organizacija opštine Stara Pazova uspešno je predstavila svoju turističku ponudu zajedno sa još 7 turističkih organizacija iz Srema na 41. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji je održan od 21 - 24. februara 2019. godine.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

TURISTIČKA PONUDA RUME U OKRILJU TRADICIJE I MODERNOG

  • PDF

Mirjana Vujasinović (u sredini) sa saradnicama na Sajmu turizma u Beogradu            Smeštajni kapaciteti, koji su dugo vremena predstavljali otežavajući faktor u razvoju i širenju turističke ponude Rume, najzad su rešeni.
            Kao i prethodnih pet godina, TOO Ruma je na 41. Međunarodnom sajmu turizma od 21. do 24. februara, delila izlagački prostor sa ostalim sremskim opštinama. Ideja vodilja zajedničkog nastupa Sremaca svih ovih godina bila je da se turistima pruže raznovrsni i bogatiji sadržaja, radi njihovog dužeg zadržavanja u „zagrljaju Srema“.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

TURISTIČKA ORGANIZACIJA VOJVODINE NA SAJMU PLACE2GO U ZAGREBU

  • PDF

Sve lepote Vojvodine kao pozivnica u goste            Turistička organizacija Vojvodine imala je izuzetno zapažen nastup na 41. Međunarodnom sajmu turizma, održanom od 21. do 24. februara na Beogradskom sajmu, tokom kojeg je na objedinjenom štandu predstavljeno 30 turističkih organizacija i gradova, kao i više udruženja i proizvođača. Takođe, brojnim promotivnim brošurama i flajerima, posetioci su putem zanimljivih prezentacija održanih na bini i uz prenos na velikom led ekranu mogli da vide šta im je za zabeležiti od predstojećih manifestacija i posetiti tokom ove godine u Vojvodini.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

LJUBICA BOŠKOVIĆ: REALNE OSNOVE DA PEĆINCI POSTANU JEDNA OD TOP DESTINACIJA U SRBIJI

  • PDF

            Poslednjih pet godina na najvećoj regionalnoj turističkoj smotri - Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, na impozantnom štandu „Divan je kićeni Srem“, Sremci nastupaju sa objedinjenom ponudom. Tako je bilo i ove godine od 21. do 24. februara, kada je svih sedam administrativnih opština, uz pojačanje opština Beočin i Sremski Karlovci, imalo zapaženo predstavljanje potencijala ovog regiona, uz bogatu ponudu turističkih publikacija i suvenira. Sremci su i ovu priliku iskoristili da reprezentuju svoju ukusima prebogatu, obilnu a sofisticiranu, i sigurno najstariju kuhinju ovih prostora, o čemu svedoči knjiga „O kuvanju“ M.G. Apicija iz rimskog doba i „Prvi srpski kuvar”, Zaharija Orfelina (manastir Krušedol, 1855)).

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

TATJANA PALKOVAČ: VRŠAC BOGATIJI ZA NOVE VODENE SADRŽAJE I SMEŠTAJNE KAPACITETE

  • PDF

Patjana Palkovač (prva s leva) sa ekipom saradnika na Sajmu turizma u Beogradu            Pored do sada manje promovisanih vodenih sadržaja, gradskog bazena, vršačkog jezera, aqua parka u motelu „Vetrenjača“, kao i wellness&spa programa hotela „Villa breg“, Turistička organizacija Vršac je na 41. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, fokus svog nastupa usmerila i na ponudu smeštajnih kapaciteta u ovom gradu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

SAŠA DUJIN: SVE NOVINE OPŠTINE NOVI BEČEJ NA JEDNOM MESTU

  • PDF

Saša Dujin je četiri dana domaćinski dočekivao brojne goste Novog BečejaZa razliku od drugih turističkih organizacija koje se trude da na najvećem regionalnoj priredbi turizma - Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, predstave ekskluzivnu ponudu u nekoliko rezervisanih termina, Novobečejci, po tradiciji to rade neprekidno puna četiri dana. Poznato je da su na stalnoj adresi, u Ulici Novobečejskoj 1091. u Hali IV, prisutni od otvaranja do zatvaranja sajamskih kapija sa, za tu priliku uvek originalno uređenim štandom usklađenim sa turističkom ponudom te godine.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com