Thu07182024

Poslednja izmena:07:53:45 PM

Back REPORTAŽE MANIFESTACIJE

Manifestacije

Prof. dr Milan Popović: Poljoprivredni fakultet na Sajmu obrazovanja „skautuje“ 50. jubilarnu generaciju omladinaca

  • PDF

Poljoprivredni fakultet ima jedan od najzanimljvijih štandovaProf. dr Milana Popovića, dekana Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, prvog dana 9. Međunardonog sajma obrazovanja „Putokazi“ zatekli smo u društvu studenata. Oni su redovni učesnici na ovoj sajamskoj priredbi, a o tome koliko je za njih značajno učešće na jednoj ovakvoj, pre svega mladima posvećenoj smotri, profesor Popović je rekao:

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Putokazi pokrenuli ciklus manifestacija na Novosadskom sajmu

  • PDF

Potpredsednik Vlade Vojvodine Dragoslav Petrović u razgovoru sa Nedom Mimicom Dukić i Saškom Rakić sa PMF-aDeveti po redu Međunarodni sajam obrazovanja ''Putokazi'', 19. Salon knjiga i 18. Izložbu umetnosti ''Art Ekspo'', manifestacije posvećene obrazovanju, knjizi i umetnosti, sa kojima Novosadski sajam tradicionalno svake godine započinje ciklus sajamskih priredbi, otvorio je u četvrtak, 28. februara 2013. godine, potpredsednik Vlade AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za nauku i tehnološki razvoj prof. dr Dragoslav Petrović.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Gordana Plamenac: Turizam Srbije na pravom putu

  • PDF

Gordana PlamenacOtvoren je jubilarni 35. Međunarodni sajam turizma u Beogradu, koji će trajati od 21-24.februara 2013. godine. Na njemu učestvuje preko 1.000 izlagača iz 46 zemalja, a  ovogodišnja zemlja partner je Nemačka. 
Sajam je otvorio državni sekretar za turizam Goran Petković, a svečanom otvaranju tvaranju prisustvovali su i Ministar kluture i informisanja Bratislav Petković, princ Aleksandar Karađorđević i princeza Katarina, ambasador Nemačke u Srbiji Hajnc Vilhelm, državni sekretar MUP-a Vladimir Božović, ministri turizma Grčke i Iraka.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Svetlana Zrilić: Ako nije bilo na televiziji, kao da se nije ni dogodilo

  • PDF

Svetlana ZrilićU Privrednoj komori Srbije je 14. februara 2013. godine održan VI Susret organizatora manifestacija 2012/1013. godine. Realizacija ideje da se na jednom mestu okupe vodeći akteri manifestacionog turizma u Srbiji započeta je 2006. godine u Beogradu.  Koliki je privredni potencijal manifestacionog turizma veliki, govori podatak da se godišnje u Srbiji organizuje oko 2.000 manifestacija – turističkih, kulturno-zabavnih, umetničkih, sportskih, privrednih, verskih i drugih.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Aleksandra Ljubičić Boginja ljubavi

  • PDF

Aleksandra LjubičićPovodom vinogradarske slave Sv.Trifuna i Dana zaljubljenih, Odeljenje za kulturu, estradu i društvene programe Javnog preduzeća  Sportski i poslovni centar „Vojvodina“  i Klub manekena Novog Sada,zajednički su 14. februara organizovali manifestaciju ,,Od vina do ljubavi”. Tradicionalna manifestacijaposvećena ljubavi i vinu, održana po  20 put uz učešće pedesetak izlagača, proizvođača vina, rukotvorina, kozmetike, slika i drugih.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Saša Šućurović: Novi Bečej za korak ispred

  • PDF

Saša Šućurović (levo) primio je prestižnu nagradu od Gorana PetkovićaNa VI Susretima organizatora manifestacija 2012/2013. godine održanim u četvrtak 14. februara 2013. godine, u prostorijama Privredne komore Srbije u Beogradu, državni sekretar u Ministarstvu finansija Vlade Republike Srbije dr Goran Petković, uručio je nagradu u kategoriji najuspešnije lokalne samouprave – stub podrške organizatorima manifestacija – Opštini Novi Bečej nagradu “Turistička slagalica 2012”.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Uručene nagrade Turistička slagalica za 2012. godinu

  • PDF

Zajednički snimak za uspomenu nagrađenihNa tradicionalnim šestim Susretima organizatora manifestacija 2012., nakon neposrednog glasanja svih učesnika, najboljima u protekloj godini, u Privrednoj komori Srbije, u četvrtak, 14. februara, dodeljene su nagrade – Turističke slagalice 2012.
Državni sekretar u Ministarstvu finansija Vlade Republike Srbije dr Goran Petković, uručio je nagradu za najuspešniju lokalnu samoupravu – stub podrške organizatorima manifestacija – Opštini Novi Bečej.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Šesti susreti organizatora manifestacija 2012/2013

  • PDF

Osmogodišnjoj frulašici Maji Konstandinović pripala je čast da otvori manifestacijuŠesti susreti organizatora manifestacija 2012/2013 okupili su veliki broj predstavnika turističke privrede, turističkih organizacija, lokalnih samouprava, resornih ministarstava, strukovnih udruženja, univerziteta, komorskog sistema i medija. Ovo je treća godina da se Susreti održavaju u organizaciji Udruženja za turizam i ugostiteljstvo Privredne komora Srbije, a veliki broj učesnika uprkos ekonomskoj krizi govori da su stekli renome.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

ANIP Vila oduševila i u Beču

  • PDF

Detalj sa jednog od ranijih nastupaAnsambl narodnih igara i pesama “Vila” iz Novog Sada i njen umetnički rukovodilac i koreograf Milorad Lonić, vratili su se sa gostovanja u Beču. U prestonici Austrije ANIP “Vila” je u vreme proslave srpske Nove godine održala koncert u svečanoj Sali škole u XII Bezirku, a na pozivSrpske zajednice Austrije i Srpskog kulturno sportskog društva „Bambi“ iz Beča.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dragan Vukotić: Novi Bečej dobio još jednu kultnu manifestaciju

  • PDF

Zajednički snimak za uspomenu svih učesnikaPrvo svetsko prvenstvo u pecanju zimskog Manića „Manić-Tisa 63“, održano u organizaciji Kluba prijatelja reke Tise 63, 11. i 12. januara 2013. godine, događaj je koji je sam po sebi jedinstven i specifičan, jer, koliko znam, nigde ga na svetu nema osim kod nas.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com