Tue03192024

Poslednja izmena:08:54:27 PM

Back REPORTAŽE MANIFESTACIJE

Manifestacije

Saša Šućurović: Novi Bečej za korak ispred

  • PDF

Saša Šućurović (levo) primio je prestižnu nagradu od Gorana PetkovićaNa VI Susretima organizatora manifestacija 2012/2013. godine održanim u četvrtak 14. februara 2013. godine, u prostorijama Privredne komore Srbije u Beogradu, državni sekretar u Ministarstvu finansija Vlade Republike Srbije dr Goran Petković, uručio je nagradu u kategoriji najuspešnije lokalne samouprave – stub podrške organizatorima manifestacija – Opštini Novi Bečej nagradu “Turistička slagalica 2012”.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Uručene nagrade Turistička slagalica za 2012. godinu

  • PDF

Zajednički snimak za uspomenu nagrađenihNa tradicionalnim šestim Susretima organizatora manifestacija 2012., nakon neposrednog glasanja svih učesnika, najboljima u protekloj godini, u Privrednoj komori Srbije, u četvrtak, 14. februara, dodeljene su nagrade – Turističke slagalice 2012.
Državni sekretar u Ministarstvu finansija Vlade Republike Srbije dr Goran Petković, uručio je nagradu za najuspešniju lokalnu samoupravu – stub podrške organizatorima manifestacija – Opštini Novi Bečej.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Šesti susreti organizatora manifestacija 2012/2013

  • PDF

Osmogodišnjoj frulašici Maji Konstandinović pripala je čast da otvori manifestacijuŠesti susreti organizatora manifestacija 2012/2013 okupili su veliki broj predstavnika turističke privrede, turističkih organizacija, lokalnih samouprava, resornih ministarstava, strukovnih udruženja, univerziteta, komorskog sistema i medija. Ovo je treća godina da se Susreti održavaju u organizaciji Udruženja za turizam i ugostiteljstvo Privredne komora Srbije, a veliki broj učesnika uprkos ekonomskoj krizi govori da su stekli renome.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

ANIP Vila oduševila i u Beču

  • PDF

Detalj sa jednog od ranijih nastupaAnsambl narodnih igara i pesama “Vila” iz Novog Sada i njen umetnički rukovodilac i koreograf Milorad Lonić, vratili su se sa gostovanja u Beču. U prestonici Austrije ANIP “Vila” je u vreme proslave srpske Nove godine održala koncert u svečanoj Sali škole u XII Bezirku, a na pozivSrpske zajednice Austrije i Srpskog kulturno sportskog društva „Bambi“ iz Beča.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dragan Vukotić: Novi Bečej dobio još jednu kultnu manifestaciju

  • PDF

Zajednički snimak za uspomenu svih učesnikaPrvo svetsko prvenstvo u pecanju zimskog Manića „Manić-Tisa 63“, održano u organizaciji Kluba prijatelja reke Tise 63, 11. i 12. januara 2013. godine, događaj je koji je sam po sebi jedinstven i specifičan, jer, koliko znam, nigde ga na svetu nema osim kod nas.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Razultati takmičenja na Prvom svetskom prvenstvu u pecanju Manića “Manić-Tisa 63”

  • PDF

Najbolji ribolovci su nagrađeni prigodnim poklonimaNa Prvom svetskom prvenstvu u pecanju Manića “Manić-Tisa 63”, održanom 12. januara 2013. godine, na levoj, Novobečejskoj obali reke Tise, zvanično je učestvovalo je 40 ribolovaca. Bilo ih je prijavljeno 60, ali su neki, zbog visokog vodostaja i iskustva sa treninga održanog prethodnog dana, odustali, pa su uz mnoge prijatelje i posetilace bili samo podrška najupornijima, koji su imali na raspolaganju 4 sata po prohladnom vremenu, da pokažu svoje ribolovačko umeće.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

SRP Zasavica sedmi put obeležila Dan mangulice

  • PDF

Mangulica, jedan od brendova ZasaviceSa više od 700 prijatelja i gostiju, 1. decembra, SRP Zasavica je tradicionalnim sremskim svinjokoljem obeležila Dan mangulice, u čast svinje koja je bila krunski izvozni proizvod Srbije tokom čitavog XIX i u prvoj polovini XX veka.
Fešta na Zasavici je počela u jutarnjim satima, možda ne baš tako rano kako se po domaćinstvima započinjalo u 4 sata izjutra, ali okupljeni gosti su, kao što je i red, počeli dan sa vrućom rakijom i sa friškom džigericom. Vladala je odlična atmosfera, kojoj su doprinele na sve strane založene vatre i desetak oranija od po 100 litara u kojima su se topili čvarci, te tamburaši, koji su obavezan deo svinjokoljskog rituala.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Sma Building predstavio Gastro Vojvodinu na VinoCom festivalu u Zagrebu

  • PDF

Ekipa Gastro Vojvodine na festivalu VinoCom u ZagrebuSma Building je jedina medijska kompanija koja punih 10 godina prati sajamske manifestacije u regiji ex Yu i povezuje veliki broj poslovnih ljudi. Sticajem okolnosti, nakon poznanstva sa gospodinom profesorom Ivanom Dropuljićem, pozivani smo da učestvujemo na ovogodišnjem, sedmom po redu VinoComu, Međunarodnom festivalu vina i kulinarstva, organizovanom u zagrebačkom Hotelu “Esplanade” 30. novembra i 01. decembra 2012. godine.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Sremski kolač, manifestacija začinjena najvišim priznanjem

  • PDF

Petar DimitrijevićU prostorijama Kulturnog centra Ruma, poslednjeg dana oktobra, upriličeno je okupljanje povodom prestižne nagrade Zlatne plakete za stvaralaštvo žena na nivou Vojvodine, koja je dodeljena Panonija tursu kao organizatoru na nedavno održanom IV Roglju u Novom Sadu, na manifestaciji svih manifestacija.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Ceo svet bio u Kikindi na Danima ludaje

  • PDF

Kikinda je u vreme održavanja 27. Dana ludaje od 11-14. oktobra, bila svet u malom ili kako to neki vole da kažu, prava, Velika Kikinda. Na momente je struktura gostiju podsećala na najlapše dane EXIT-a u Novom Sadu ili Guče. Sa svih strana čuli su se različiti jezici, koji su se spajali u jedno dobro raspoloženje i pozitivnu energiju, a sve to zahvaljujući čudesnoj Ludaji. U čast ove biljke i dosadašnjih godina je bilo organizovano raznoraznih događanja, ali je ovogodišnja manifestacija  zaista dovela u grad na severu Banata ljude različitih zanimanja i kultura.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com