Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back REPORTAŽE PREDSTAVLJAMO

Predstavljamo

Zoran Milinković o javnoj i ekonomskoj diplomatiji

  • PDF

 Zoran MilinkovićOsinivač Srpskog instituta za javnu diplomatiju u Briselu, gospodin Zoran Milinković, na III Business Summit-u, koji je održan krajem juna, u organizaciji Etno centra Gegula u Vrnjačkoj Banji, imao je vrlo posećeno predavanje o javnoj diplomatiji, koja u zemljama zapadne Evrope deluje u sadejstvu sa klasičnom diplomatijom, i predstavlja, na izvestan način, njenu dopunu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Vukašin Tanurdžić o brendiranju Futoškog kupusa

  • PDF

Vukašin Tanurdžić-Head Made iz Novog Sada, je komunikološka organizacija koja egzistira šest godina i koja svojim radom i verom u to što radi, obezbeđuje egzistenciju za dvadesetak ljudi. Posebno smo ponosni na činjenicu da su nam svi klijenti tržišno orijentisani, čime smo, iako smo mlada firma, pokazali svoju vitalnost - rekao je predstavljajući firmu, Vukašin Tanurdžić, kreativni direktor ove agencije, u ekskluzivnom intervjuu za portal TOPSRBIJA.COM, i nastavio:

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Goran Zec: Vratiti omladinske radne akcije

  • PDF

Goran ZecFutoški kupus je jedini proizvod u Srbiji koji je prošao čitav proces sertifikacije oznake geografskog porekla. Da bi zaržali i dalje uvećavali taj teško stečen kapital, članovi Udruženja “Futoški kupus” na razne načine nastoje da dalje razvijaju svoj brend, a jedan od ciljnih grupa je i omladina.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

I pasulj Janka Pinćera za svačiji ukus

  • PDF

Udarna Bean trojka - Dragan Vukotić, Janko Pinćer i Goran PodlipecJanko Pinćer je poznati fish majstor sa bezmalo 200 osvojenih prvih mesta sa višegodišnjih takmičenja u kuvanju riblje čorbe i ribljih paprikaša po zemlji i inostranstvu. Šira javnost ga je zapamtila kao neiscrpnog inovatora jela od ribe, tzv. “Jankovih ribljih čarolija”, koje je spremao jednom nedeljno u okviru emisije Trofej na TV Panonija.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Miomira Mašić Ostojić, Mia Mia handmade cosmetics i stari zanati

  • PDF

Miomira Mašić Ostojić sa mamomSavremena tehnologija ili naše loše navike da rađe kupujemo „kod Kineza“ nego „od naših“ i Donkihotovska borba da se nešto povodom toga promeni, misija je koju je na sebe preuzela Bečejka, Miomira Mašić Ostojić.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Šampionski STK Novi Sad, klub u kome stanuje sloga

  • PDF

Zoran Vučević (prvi s leva) i Slobodan Sremčev (prvi s desna) u društvu igračica i prijatelja klubaSlobodan Sremčev, predsednik Stručne komisije, osnovao je daleke 1996. godine Stonoteniski klub „Novi Sad“. Višegodišnje iskustvo i činjenica da je želeo da ostane u ovom dinamičnom sportu, te želja ćerki Sanje i Marine da se i one oprobaju u igri sa celuloidnom lopticom, doprenelo je da izdrži sve nevolje koje prate članove nepravedno zapostavljenih tzv. malih sportova u kojima smo nekada postizali vrhunske svetske rezultate, da bi ove, 2014. godine, Ženski stonoteniski klub „Novi Sad“ u izuzetno jakoj konkurenciji sjajnih ekipa - „Sente“, te „Radničkog“ i „Panonije“ iz Novog Sada, za punoletstvo, bio ispunjen njegov san o šampionskoj tituli. O tome popularni Boba kaže:

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Đorđe Bošnjaković, trener STK Novi Sad: Jedinstvom do šampionske titule

  • PDF

S leva na desno: Anđelija Ratić, Ana Žofia Fenjveši, Đordje Bošnjaković, Aleksandra Savić i Viktorija TružinskiŽenski tim STK ''Novi Sad'' je za poslednjih osam sezona u Superligi Srbije, četiri puta bio učesnik plej ofa (najbolje četiri ekipe). Nakon što je u sezoni 2012/2013 osvojena vicešampionska titula, godinu dana kasnije u sezoni 2013/2014., ekipa u sastavu Ana Žofia Fenjveši, Viktorija Tružinski, Anđelija Ratić i Aleksandra Savić, predvođena trenerom Đorđem Bošnjakovićem, osvojila je titulu prvaka države.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Profesoru Draganu Soleši, dekanu FIMEK-a, priznanje Kapetan Miša Anastasijević

  • PDF

Prof. dr dDragan SolešaProf. dr Dragan Soleša, dekan Fakulteta za ekonomski i inženjerski menadžment (FIMEK) u Novom Sadu, ovogodišnji je dobitnik Povelje Kapetan Miša Anastasijević „za otvaranje visokoškolske jedinice u Požarevcu i visoke domene“. O tome kako je doživeo ovo prestižno priznanje i drugim aktuelnim pitanjima u visokoškolskom obrazovanju, u razgovoru koji sledi:
*Kako se osećate kao slavodobitnik?

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Kristijan Karan: Mladost je snaga koja može da promeni sve(s)t

  • PDF

Kristijan KaranKristijan Karan iz Temerina, sportista, aktivista zainteresovan za ekologiju, lider, jedan iz, još uvek - teen generacije, koji je odlučio da svojim aktivnim učešćem u realnom životu utiče na promene, ne bi li obezbedio lepši, čistiji, humaniji život.
Kristijan Karan je na čelu ekološkog udruženja „Pravo na život“, registrovanog, ne slučajno na Božić, 7. januara ove, 2014. godine, koje okuplja četrdesetak mladih, pozitivnih ljudi iz Temerina.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Akademija za estetiku i kozmetologiju u Beogradu čini čuda ženama!

  • PDF

Sve više polaznika zainteresovano za ovu vrstu usavršavanjaSavremeno društvo ima potrebu za sve većim brojem novih zanimanja, što predstavlja ozbiljan izazov za obrazovni sistem. Akademija za estetiku i kozmetologiju “Purity” u Beogradu je spremna da odgovori na te izazove. Spajajući koncept savremenog, američkog sistema obrazovanja i tradicije, izraelske stručnosti, nudi obrazovanje za najtraženija zanimanja iz oblasti nege lepote i estetike.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com