Mon08032020

Poslednja izmena:01:39:07 PM

Back REPORTAŽE PREDSTAVLJAMO

Predstavljamo

Pet godina TN Relax u Kovačici

  • PDF

Zatvoreni bazen greju solarni kolektoriTurisitičko naselje Relax u Kovačici je 2008. godine, kada je otvoreno, imalo za cilj da upotpuni turističku ponudu mesta. Posle pet godina rada, cilj je u potpunosti ispunjen, a Kovačica, širom sveta poznata kao „prestonica naive“, postala je prepoznatljiva po još jednom sadržaju, Relax centru.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Mladi za turizam podržali Prvu Sarmijadu u Bačkoj Topoli

  • PDF

Gde su mladi tu je uvek zabavnoPočetkom 2010. godine grupa entuzijasta, studenata turizmologlije, započela je projekat udruživanja mladih ljudi sa ciljem razvoja turizma u našoj zemlji. Već u maju 2010. godine nastala je sekcija "Udruženja turizmologa Srbije" pod nazivom "Mladi turizmolozi", a od oktobra 2011. godine i Udruženje "Mladi za turizam". Osnovni cilj ovog udurženja je ukazivanje na lepe strane naše zemlje, njene prirodne resurse i kulturno istorijske potencijale, kroz obogaćivanje sadržaja turističke ponude.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Udruženje Origo, novi pogled na razvoj turizma u opštini Bačka Topola

  • PDF

Huba TölgyesiNovi sadržaji, aktivnosti i podsticaji na akciju usmereni ka razvoju potencijala jedne opštine, ne samo da podrazumnevaju učešće mladih nego sve više i potiču od mladih kreatora i realizatora novih ideja.
Udruženje „ORIGO“ (lat. poreklo) iz Bačke Topole, usmereno je prevashodno na razvoj turizma, organizovanje manifestacija, pisanje projekata i slično.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

E časopis InSerbia Milene i Vladimira Stoiljkovića

  • PDF

Milena i Vladimir StoiljkovićOni su mladi, ambiciozni i vredni. U traganju za zajedničkim poslom, posle brojnih iskustava u različitim medijima, konačno su od marta 2013. godine našli svoj „dom“ u sopstvenom elektronskom časopisu INSERBIA.INFO, i za kratko vreme ovaj portal je postao medijski brend. A da su sposobni i vredni, lično smo se uverili nedavno, sarađujući u jednom zajedničkom poslu, nakon čega nismo mogli propustiti priliku da delu javnosti koji ih ne poznaje, predstavimo ove mlade i uspešne ljude, koje bi mogli ubrojiti u naš slogan „Najbolje iz Srbije“. Reč je o Mileni i Vladimiru Stoiljkoviću iz Beograda. Vladimir je kao pravi džentlmen prepustio Mileni da za TOPSRBIJU predstavi čime se bave.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dejan Ćirjaković: Državno posao, humor sa ukusom

  • PDF

Dejan Ćirjaković (levo), Nikola Škorić i Dimitrije BanjacAkteri Državnog posla na prečac su osvojili naciju. Dragan Torbica, tačnije, Nikola Škorić, bosanksi Srbin  iz neimenovanog grada u Krajini, Dimitrije Banjac, alijas  Đorđe Čvarkov sa najdužim radnim stažom i pravom da „edukuje“ svoje mlađe kolege, te Dejan  Ćirjaković kao Boškić, reprezent današnje omladine, postali su pravi heroji, koji svojim suptilnim humorom kritikuju stanje u društvu. Njihova popularnost se ne ogleda samo u broju gledanosti epizoda Državni posao, broju učešća u šou Ivana Ivanovića Srbi u svemiru, već i po njihovoj prisutnosti na svim iole značajnijim skupovima u gradu. Pozivani, hvaljeni, i dobrodošli, svi žele da baš oni budu deo neke proslave, obeležavanja...

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Perica Luković: O Turističkom i drugim putokazima

  • PDF

Perica LukovićTrenutno je direktor Turističke organizacije Grocka, vlasnik časopisa „Turistički putokaz“, jedan od osnivača Centra za kulturu Grocka, organizator relija starovremenih automobila „Lagano Srbijom“ koja svake godine ide u drugi kraj Srbije, bivši aktivni folkloraš, pasionirani fotograf, autor više izložbi, humanista... Mnogi ga znaju, a za one koji nisu imali priliku da se upoznaju sa ovim svestranim čovekom, reč je o Perici Lukoviću, čoveku čija su interesovanja usko vezana za kulturnu i turističku priču kojima nastoji da da svoj puni doprinos, kako bi kultura i turizam u našoj Srbiji dospeli na mesto koje zaslužuju.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Đuro Popović : Kolekcionar sam, tim se dičim

  • PDF

Đuro PopovićKolekcionari ili sakupljači sa velikim „S“, izabranici Klie i Erate, muze istorije i muze ljubavi, predvođene Apolonom, lovci na starine, na sve ono što je nastalo juče, vredno preneti u sutra. Tako dela iz kolekcija njihovih sakupljača postaju svedočanstva vremena, ljudi, događaja kulturnog miljea, u kome su nastajala.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Džuls Kovačević, Engleskinja koja u svet šalje sliku o lepšoj Srbiji

  • PDF

Džuls KovačevićMrs. Džuls (Jules) Kovačević, Engleskinja iz Kembridža, Co President at Belgrade Foreign Visitors Club (najveći klub stranaca u našoj zemlji, koji okuplja preko 1.500 članova), poslednjih osam godina živi u Srbiji, na relaciji Beograd (u kojem radi) - Ruma, (u kojoj živi).

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Vladimir Erg: Trnovit je put do zvanja međunarodnog teniskog sudije

  • PDF

Vladimir ErgSudijski poziv je nešto što je teniskim krugovima poznato, ali ne i šire. To je jedan ozbiljan i odgovoran posao, a Vladimir Erg je u tom poslu dostigao sam vrh. Još kao srednjoškolac Vladimir Erg je položio ispit za nacionalnog sudiju, ali se tim poslom počeo baviti tek posle završenog Stomatološkog fakulteta, sredinom devedesetih godina. Biti nacionalni teniski sudija znači biti odsutan od kuće četiri dana u nedelji, nekada i duže. Biti međunarodni teniski vrhovni sudija ravno je odricanju jednog vrhunskog igrača u tenisu. Nema nikakave razlike između sudije koji sudi jedan Vimbldon i jednog vrhunskog tenisera, odricanja su identična: zapostavlja se porodica, prijatelji, privatan život, a sudije, kao i teniseri, moraju da održavaju kondiciju.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Miloš Dedić: TK Zlatibor Springs za tenis i uživanje

  • PDF

Miloš Dedić u društvu mladih teniskih nadaGajevi su ono mesto na Zlatiboru koje vidite kada se popnete na Glavudžu ili Šumatno brdo, odnosno Spmenik streljanim partizanskim ranjenicama na Kraljevim Vodama i Palisadu 1941. godine. Nekada se u Gajeve sa Zlatibora (Kraljevih Voda), išlo u dužu šetnju koja se najčešće završavala u Krčmi, toplom mestu gde se mogla pojesti domaća pršuta, domaće ovčije kiselo mleko i kajmak, domaći duvan čvarci i još mnogo toga domaćeg.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com