Tue12052023

Poslednja izmena:11:36:23 AM

Back PRIVREDA PREDSTAVLJAMO

Predstavljamo

Tri zlata za članove Evropske akademije nauka na Svetskoj smotri inovatora u Kini

  • PDF

Sa svečanosti dodele nagradaIzuzetno nam je drago, što se jos jednom potvrdilo, da je vrednost inovacija naših članova prepoznata i verifikovana i u svetu, jer nauka nema naciju. Nauka je svetska baština. Naši Akademici imaju ozbiljne i realne projekte koji mogu ili već doprinose razvoju nacionalne privrede.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

U Srbiji još uvek nije lako biti preduzetnik

  • PDF

Sa jednog od panelaPrva regionalna konferencija o preduzetništvu održana je na Novosadskom sajmu u subotu, 06. oktobra u okviru LORIST-a, u organizaciji Etno centra Gegula iz Kraljeva i C.R.E.A.M. Evrope. Tridesetak panelista, učesnika četvoro i po časovne rasprave, predstavilo je svoja iskustva u radu, svoju opštinu, upućujući na probleme i dajući smernice i predloge za njihovo rešavanje.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Pametna rešenja kompanije DunavNET za efikasniju poljoprivrednu proizvodnju

  • PDF

Zadovoljstvo partnerstvom - ALAN i DunavNETDo sada ste već sigurno čuli za termin „pametna poljoprivreda“ - skup modernih tehnologija u službi poljoprivredne proizvodnje predstavlja novu, zelenu revoluciju koja već počinje da „živi“ na farmama širom sveta.
Stručni tim novosadske kompanije DunavNET, kombinacijom najnovijih tehnologija i dugogodišnjeg iskustva, razvija moderna rešenja za unapređenje i optimizaciju poljoprivredne proizvodnje.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Peti Gospojinski Poljo-fest okupiće najveći broj izlagača do sada

  • PDF

Sa KZN za medije u Privrednoj komori VojvodinePredsednik Privredne komore Vojvodine (PKV) Boško Vučurević i sekretar Udruženja poljoprivrede PKV Jelena Drobnjak prisustvovali su u sredu, 19. jula 2017. godine u PKV konferenciji za medije povodom petog po redu Poljo-festa u Novom Bečeju, koji se održava u okviru „Velikogospojinskih dana – Gospojina 2017”.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Zaključci sa VI BUSSINESS INTERNATIONAL SUMMIT-a

  • PDF

Još jedan uspešno organizovan samit u Vrnjačkoj BanjiU Vrnjačkoj Banji, uspešno je završen VI BUSSINESS INTERNATIONAL SUMMIT, koji je pod naslovom „Održivi turizam - Put ka uspehu“ od 23.- 25. juna 2017., okupio eminentne učesnike iz regiona. Glavni menadžer BIST 2017, dipl. menadžer gospodin Milan Jovičić je tim povodom izjavio da je ova konferencije u toku tri sajamska dana, predstavila kroz četiri programske celine biznis, nauku, kulturu, ali i istorijske i ljudske vrednosti, kao i sajamske izlagače sa konkretnom ponudom, važnom za turizam.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Sa preparatima PG RADA do zdravlja

  • PDF

Ruženka i Radoslav Matić sa kolekcijom preparataPreparati na bazi lekovitih gljiva, iz preduzeća PG „RADA“ iz Šida (www.imunolife.co.rs), atestirani u akreditovnim laboratorijama u zemlji i inostranstvu, dobitnici su najviših ocena za kvalitete Novosadskog sajma. Od Ministarstva zdravlja Republike Srbije očekuje se zvanična potvrda o priznavanju ovih 100% prirodnih preparata u funkciji unapređenja i očuvanja zdravlja ljudi. Najveća potvrda vrednosti preparata PG „RADA“ je zadovoljstvo njihovog autora, gospodina Radoslava Matića, rezultatima njhove primeni u prevenciji i terapiji kardiovaskularnih bolesti i karcinoma.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dušica Šević: Poljoprivredni proizvođači više ne moraju da gledaju u nebo i da čekaju evropske fodnove

  • PDF

Dušica ŠevićČetiri godine Dušica Šević je na čelu European Investment 021NS Group sa sedištem u Novom Sadu, kompanije koja se bavi inženjerskom delatnošću i tehničkim savetovanjem, odnosno izradom projektne dokumentacije za različite konkurse i pozive za sredstva iz evropskih i nacionalnih fondova.
Za svoj rad, Dušica Šević je ove godine, na 84, Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, dobila priznanje za najboljeg u agrobiznisu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

FIMEK o istraživanju konkurentnosti pčelarske proizvodnje

  • PDF

Prof. dr Svetlana IgnjatijevićFakultet za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu (FIMEK), Univerziteta Privredna akademija, aktivno obavlja i podstiče naučnoistraživačku delatnost i implementira njihove rezultate.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Agrol .d.o.o. pomaže u nastojanju da Fruška gora bude srpski Južni Tirol

  • PDF

Agrolova ekipa na 84. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom SaduAgrol d.o.o. iz Temerina (Lajoš Košuta 34) je za više od dvadeset godina na tržištu izgradio imidž jedne od vodećih kompanija koja se bavi isporukom opreme za voćarstvo na preko 400/500 lokacija u Srbiji i regionu. Uspešno prati savremene trendove u oblasti poljomehanizacije i opremanja, zahvaljujući čemu je umnogome doprinela da oni koji sa njima sarađuje - ostvaruju neuporedivo bolje prinose i veći profit.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Kosa Trade - firma sa proverenim renomeom na tržištu Srbije

  • PDF

Dejan Ožegović“Kosa Trade” je preduzeće koje se bavi uvozom i distribucijom ručnog poljoprivrednog i građevinskog alata. Preduzeće ima odličnu poslovnu saradnju sa preko 30 kompanija širom Evrope, ali je najzastupljeniji slovenački program, koji se pokazao dobrim i po kvalitetu i po cenama. Svake godine na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, uvek na istom mestu, izlaže preduzeće “Kosa Trade”, povećavajući j asortiman svojih proizvoda i broj kupaca.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com