Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM HOTELI

Hoteli

Hotel Izvor Aranđelovac: Proleće - leto 2020

  • PDF

Hotel Izvor            Filip Obradović, viši operativni menadžer hotela „Izvor“, renoviranog i prvog u hotelskom lancu „A HOTELI“, otvorenog novembra 2010. godine, samo par meseci pre obeležavanja velikog jubileja, dva veka od osnivanja Bukovičke banje Aranđelovac (1811), bio je naš domaćin i vodič kroz ovo velelepno zdanje koje i posle 10 godina rada predstavlja respektabilno mesto odmora, rekreacije i poslovnih susreta sa znakom luksuza.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Hotel Vila Breg za odmor sa stilom

  • PDF

Hotel Vila Breg u Vršcu            Uz Vršačku kulu i crkvu Sv. Teodora Vršačkog, Hotel „Vila Breg“ je treća građevina koja čuva pogled na grad Vršac, štiteći ga od svakog ko želi da mu naudi. Vila sa pogledom, izgrađena je na mestu starog hotela „Breg“, 2005. godine , istovremeno sa Poslovnim i sportskim centrom „Milenium“, za potrebe Evropskog prvenstva u košarci. Krajem 2017. i početkom 2018. hotel je renoviran čime je potvrdio opravdanost visokog renomea i kvalitet svojih usluga.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Vidanka Adamović: ATOS - mesto dobrih vibracija

  • PDF

Vidanka Adamović sa suprugom Milenkom            Krajem avgusta 2004. godine Vidanka Adamović je odlučila da porodičnu vikend kuću, situiranu na živopisnim padinama Fruške gore koje lagano uranjaju u Dunav, otvori za javnost. Sa puno ljubavi i bez presije za privlačenje što veći broj gostiju u što kraćem roku, gospođa Adamović se posvetila dizajniranju jednog od danas najupečatljivijih mesta na sremskoj strani Dunava. Mesta na koje ćete rado odvesti svoje najmilije, ili možda strance, da se upoznaju sa našom gastronomijom u domaćinskom, ali luksuznom okruženju, sa pogledom na reku i Šašićevu adu, s preke strane.   

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Magija FRUŠKIH TERMI

  • PDF

Hotel Fruške Terme u Vrdniku            Impozantan Wellness & Spa hotel „Fruške Terme“ 4**** smešten je u Vrdniku, na jednom od najlepših obronaka Fruške gore, na samoj ivici Nacionalnog parka. Udaljen samo 45 minuta od Beograda i 30 minuta od Novog Sada, okružen prelepom prirodom, hotel „Fruške Terme“ svojim gostima nudi širok asortiman aktivnosti i užitaka za beg od vreline gradskog asfalta i vreve koju gradovi nesumnjivo podrazumevaju.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dva veka Lovačkog dvorca Kaštel Ečka

  • PDF

Tatjana Skrlatović u ambijentu dvorca Kaštel Ečka         Nekada dvorac vlastelinske porodice Lazar, otvoren 29. avgusta 1820. godine uz prijem na kojem je učestvovalo 300 zvanica, predstavnika evropske aristokratije, danas je hotel sa 45 soba, 7 apartmana i dva restorana u čijoj se ponudi pored specijaliteta nacionalne i internacionalne kuhinje nalaze i delikatesi poput srnećeg gulaša, lovačke kobasice, pršute od divlje svinje i jelena. Šaran iz obližnjeg ribnjaka Ečka nezaobilazan je na trpezi ovog zdanja.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Vereš Atila: Gost je uvek u pravu

  • PDF

Domaćin i Pansion za svaku preporuku            Vereš Atila (Vörös Attila), vlasnik Pansiona „Ana“ (Anna Panzió) u Senti vezan je za turizam od 2006. godine. Velika je to prednost, i kada je u pitanju opšte znanje, davanje informacija, ali i u ophođenju sa gostima.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Kapija uspeha za Hotel Srbija Lux Stara Pazova

  • PDF

Aleksandra Šubić (prva s leva) sa kolegama iz TOO Stara Pazova i organizatorima            Hotel „Srbija Luks”**** (https://www.sportskicentarfss.co.rs) dobitnik je najvišeg priznanja za kvalitet usluga Privredne komore Vojvodine „Kapija uspeha” u kategoriji hotela za sportsko rekreativni i poslovni turizam, koje je ispred ovog hotela 23. juna 2020. godine na svečanosti u Galeriji Matice srpske u Novom Sadu primila menadžer Aleksandra Šubić.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Hotel Vila Breg biser Banata

  • PDF

Čarobna Villa Breg u Vršcu            Hotel „Vila Breg“**** u Vršcu, dobitnik je najvišeg priznanja za kvalitet usluga Privredne komore Vojvodine „Kapija uspeha“ u kategoriji hotela za kongresni i poslovni turizam za 2019. godinu. Priznaje je ispred ovog prstižnog vojvođanskog hotela primila direktorica, gospođa Julkica Mitrašinović. Evo i kratkog obrazloženja stručne komisije za dodelu godišnje nagrade „Kapija uspeha“:

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Magija Fruških termi

  • PDF

Jelena Radivojević sa predstavnicima Turističke organizacije grada Novog Sada            Posle tri meseca pauze, novootvoreni hotel „Fruške terme“ (decembar 2019), podno Vrdničke kule, od petka, 12. jula 2020. ponovo je dostupan turistima. Jeleni Radivojević, izvršnoj direktorici hotelijerstva, odgovarajući na pitanja, na druženju sa grupom predstavnika medijskih kuća, okupljenim tim povodom, trebalo je dosta vremena da prisutne upozna sa svim sadržajima ovog velelepnog objekta, prvih „termi“ u Srbiji, u sklopu Etno kompleksa „Vrdnička kula“.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Resort Fruške terme: Jedinstvena turistička ponuda na jednom mestu

  • PDF

Aleksandar Cicmil (treći s desna) sa saradnicima            Za grupu od 50-ak novinara i predstavnika turističkih organizacija iz Srbije, uoči dana otvaranja 12. juna 2020., a u sklopu Global Wellness Day, upriličen je obilazak Kompleksa „Fruške terme“. Dobrodišlicu je poželeo Aleksandar Cicmil, asistent generalnog direktora, koji je prisutne upoznao sa ponudom Resort „Fruške terme“ u okviru unapređenja turističke ponude Banje Vrdnik i Srbije.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com