Tue06022020

Poslednja izmena:09:41:39 AM

Back TURIZAM HOTELI

Hoteli

VELIKI SAJAMSKI POPUST APART HOTELA MUJEN LUX KOPAONIK

  • PDF

Ponuda kojoj se ne može odoleti            U vreme održavanja 41. Međunarodnog sajma turizma u Beogradu, MujEn Lux Kopaonik objavio je PROMOTIVNI PORODIČNI ARANŽMAN - PLATITE 7 DANA, 7 DANA POKLANJAMO!

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

KOPAONIK JE SRCE SRBIJE, RTANJ JE DUŠA KOPAONIKA

  • PDF

Hotel Rtanj magnet za turiste            Hotel Rtanj je godinama na vrhu liste najomiljenijih hotela prestižnog planinskog centra Kopaonik. Nije reč o luksuzu, o modi i sl. Reč je o domaćinskom i ljudskom, o opuštenoj atmosferi i vremenu provedenom uz čuvene krofne, kafu ili kuvano vino, u Odžakliji, Kamin sali ili na otvorenoj terasi ipred objekta, koju obasjava svaki zračak planinskog sunca, od jutra do mraka. Reč je o ambijentu podređenom sportskim aktivnostima, pre svega skijašima, i stazi koja vodi do same skijašnice hotela. Reč je o ljudima, koji su se „navukli“ na sve ono što je „Rtanj“ u istoriji Kopaonika bio, što jeste, i što će, zahvaljujući osoblju koje je iz godine u godinu isto, biti. Mesto druženja, užitka, lepih doživljaja i uspomena.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

PORODIČNA NEDELJA U MUJEN LUX-U OD 10. DO15. FEBRUARA

  • PDF

Najava porodične nedelje MujEn Lux hotela na Kopaoniku            MujEn Lux svojim gostima organizuje različite akcije u vreme značajnih datuma ili događaja na Kopaoniku.
            Tako će ova kompanija u periodu od 10. do 15. februara organizovati promotivnu porodičnu nedelju u okviru koje nudi, za kopaoničke prilike, vrlo povoljne aranžmane.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Miroljub Aleksić dobitnik najvećeg priznanja u hotelskoj industriji

  • PDF

Miroljub Aleksić prima ćestitke od Ljuljane Rebronje            Miroljub Aleksić, predsednik i vlasnik Alco Group, prošle 2018. godine pobrao je veliki broj priznanja, između ostalih i najveće u hotelskoj industriji Srbije - Orden Ambasador dobre usluge I reda za investiciju godine - Grand Hotel Tornik na Zlatiboru. Nagrada mu je uručena na XV Forumu hotelijera održanom 23.do 25. novembra 2018. na Zlatiboru, u organizaciji redakcije časopisa „Turistički Svet“. Stručan žiri je svoju odluku obrazložio rečima da je ovaj investitor deo svojih poslovnih snova ostvario u Srbiji, uspostavljajući nove standarde u našem hotelijerstvu, koji nimalo ne zaostaju za svetskim. Grand Hotel Tornik posluje u okviru prvog srpskog lanca „A Hoteli“, u čijem sastavu su i hoteli „Izvor“ u Aranđelovcu, „Sloboda“ u Šapcu, „Master“ u Novom Sadu i „Park“ u Vrnjačkoj Banji.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

MujEn Lux sve bliži liderskoj poziciji

  • PDF

Enver ŠukuricaMujEn Lux apartmani Kopaonik su za relativno kratko vreme postali simbol kvaliteta hotelskih usluga, što nije ni malo lako s obzirom da se radi o najvećem planinskom turističkom centru u Srbiji.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Hotel Iris u samom srcu Zlatibora

  • PDF

Hotel IrisHotel Iris postoji samo tri godine, a već je postao jedan od lidera Zlatibora sa značajnih 75% popunjenosti tokom cele sezone i samim tim dokazao da pored sjajne lokacije u samom srcu Zlatibora pruža i odlične usluge koje neprestano zadržavaju stare goste i privlače nove.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

MujEn hotelu priznanje Prvog kluba dama

  • PDF

Jasmina Pavlović sa osvojenim priznanjem             Proteklog vikenda u hotelu „Turist“ u Kraljevu, Prvi  klub dama i međunarodne zajednice istaknutih žena, organizovao je treće po redu „Veče stila, mode i glamura“. Veliki broj zvanica i istaknutih ličnosti prisustvovao je događaju koji iz godine u godinu ima za cilj da promoviše ekskluzivne turističke destinacije naše zemlje, zatim  istakne i nagradi dizajnere koji doprinose razvoju kreativne industrije, i  oda priznanje najstilizovanijim ličnostima iz javnog života.
            Priznanje za EKSKLUZIVNI TURISTIČKI OBJEKAT  po odluci publike i stručnog žirija pripao je apart hotelu „MujEn Lux“ sa Kopaonika, koji je svojom ponudom i vrhunskom uslugom probrao simpatije svih zaljubljenika u planinu i ljubitelja kvalitetnog odmora sa stilom.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Otvoren renovirani hotel Putnik na Kopaoniku

  • PDF

Sa svečanosti otvaranja hotelaU godini u kojoj slavi 6 decenija postojanja, hotel „Putnik“ na Kopaoniku, ponovo je otvorio vrata, 1. decembru 2018, potpuno renoviran, kategorisan sa 4. zvezdice, i spreman da postane nova omiljena destinacija za sve istinske ljubitelje planine.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Proglašeni Ambasadori dobre usluge 2018 - za ponos Srbije

  • PDF

Ovogodišnji laureati prestižne nagrade Turističkog svetaU okviru jubilarnog XV Foruma hotelijera, u novootvorenom „Grand Hotelu Tornik“ na Zlatiboru, od 23. do 25. novembra, u organizaciji časopisa "Turistički Svet", i uz institucionalnu podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Privredne komore Srbije i Univerziteta Singidunum, održana je svečanost povodom dodele priznanja AMBASADOR DOBRE USLUGE najboljima. U ime Vlade Republike Srbije prisutnima se obratio državni sekretar u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija, dr Miroslav Knežević, panelista u učesnik Foruma:

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

AMBASADOR DOBRE USLUGE XV Foruma hotelijera na Zlatiboru u kategoriji PRESS ZVEZDICA - MUJEN LUX

  • PDF

Nagradu prima Jasmina Pavlović, PR i menadžer MujEn LuxObrazloženje: Svi se trude da što bolje komuniciraju sa predstavnicima medija. Pozivom, lepom rečju, obećanjem, korektnošću, kvalitetom, upornošču, nežnošću, profesionalizmom. Hotel „MujEn Lux“ Kopaonik je apartmansko zdanje smešteno u mirnom prirodnom okruženju na sunčanoj strani Kopaonika, idealnom mestu za odmor i opuštanje.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com