Sat05252024

Poslednja izmena:02:40:23 PM

Back TURIZAM HOTELI

Hoteli

Bazeni hotela Olimp zlatiborsko more

  • PDF

Uživanje na bazenima hotela OlimpProstor današnjeg Zlatibora je od davnina bio poznat kao vazdušna banja, mesto sudara mediteranskih i kontinentalnih struja, idealne nadmorske visine od 1.000 m i velikog broja sunčanih dana. Prvo su ga "otkrivali" bolesni i rekonvalescenti, potom rekreativci, zaljubljenici prirode, roditelji sa decom, pa učesnici raznih kongresa. Poslednjih godina Zlatibor je uspeo da uveže sve svoje benefite i postane ozbiljan sportski centar, u koji dolaze reprezentacije na pripreme, deca i omladinci u kampove.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Novo Palisadovo ruho za novo vreme

  • PDF

Vojislav JanjićNovi, stari dobri hotel Palisad. A može i: stari, dobri novi hotel Palisad. U svakom sluičaju, Palisad je od prošle godine u novom ruhu, po mišljenju svih - izuzetno lepom, čak lepšem od očekivanja. To nije samo mišljenje onih starih, stalnih, već i novih gostiju, koji su za kratko vreme ušli u familiju najposećenijeg i najznačajnijeg zlatiborskog hotela.
- Sa novim izgledom, uz naše stalne i verne goste, dobili smo značajan broj novih gostiju, što utiče na naš turistički promet, ali i na povećanje broja gostiju na najposećenijoj srpskoj planini - naglasio je direktor hotela Palisad, Vojislav Janjić, izrazivši zadovoljstvo što su i stari i novi gosti prepoznali ono što je urađeno u prethodnom periodu, pa se sada dešava da se čak više meseci unapred mora rezervisati smeštaj, pogotovo kada je sezona, pa čak i kada je vansezona u pitanju.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Etno naselje Vrdnička kula

  • PDF

Etno naselje Vrdnička kulaSvi oni koju hotelsku oficijelnost žele da zamene opuštenijim odmorom u prirodi, hotel Premier Aqua u Vrdniku, ponudio je idealno rešenje – Etno naselje „Vrdnička kula“.
Na 2 km od hotela Premier Aqua, na obodu Nacionalnog parka “Fruška gora”, podno “Vrdničke kule” (donžon-kule, ostatka srednjovekovnog grada s početka XIV veka), simbolom ove varošice, vlasnik kompanije "Promont" i vizionar, gospodin Milenko Cicmil, podigao je etno naselje koje nosi njeno ime .

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Hotel Villa Breg za praznik

  • PDF

Hotel Villa BregHotel Villa Breg se ugnezdio na zelenim obroncima Vršačkih planina. Sofisticiran izgled, zdrava hrana, prijatno osoblje, netaknuta priroda pobrinuće se za Vaš jedinstven doživljaj. Ovo je idealno mesto ukoliko za Uskrs (ponuda na fotografiji broj 2), 1. Maj (fotografija broj 3) ili neku drugu priliku, poželite da pobegnete od gradske verve, u kome ćete imati komfor kakav zaslužujete, odmor za duh i telo koji nećete zaboraviti, već se vraćati na mesto koje pleni jedinstvenim pogledom i ugođajem u ovom delu sveta.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Hotelu Premier Aqua, dragulju srpskog turizma, nagrada Kapija uspeha

  • PDF

Dr Hadi Mansouri sa priznanjem i Dušan VučićevićHotel „Premier Aqua“ u Vrdniku, ovogodišnji je dobitnik priznanja „Kapija uspeha“ za kvalitet usluga za 2014. godnu u kategoriji hotelskog, zdravstvenog, kongresnog i poslovnog centra, najvećeg priznanja koje dodeljuje Privredna komora Vojvodine za kvalitet usluga u okviru tradicionalne akcije promocije i podsticanja kvaliteta usluga u ugostiteljskoj i turističkoj delatnosti. Priznanje „Kapija uspeha“ dodeljeno je 24. marta na svečanosti održanoj u hotelu „Premier Aqua“ uz prisustvo visokih predstavnika Vlade AP Vojvodine, Privredne komore, turističkih i ugostiteljskih radnika, mnogobrojnih medija.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Premier Aqua novi zaštitni znak Vrdnika

  • PDF

Hotel Premier AquaZa vrlo kratko vreme od otvaranja (avgusta 2012.), hotel Premier Aqua, postao je simbol Vrdnika poput stare Vrdničke kule. I dok Vrdnička kula načeta zubom vremena tavori čekajući intervencije, sređivanje prilaza i dovođenje novih sadržaja, kako bi postala, osim istorijski, i turistički atraktivna, hotel Premier Aqua u potpunosti vlada ovim rustičnim, sremačkim mestom.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Hotel Veliki, i jedinstven

  • PDF

Ambijent hotela VelikiHotel “Veliki” je garni hotel sa 3* u centru Novog Sada. Nudi smeštaj po pristupačnoj ceni od 19 eura u dinarskoj protivrednosti, po osobi, sa doručkom i svim porezima i osiguranjem, u10 soba apartmanskog tipa, koje su veoma komforne, a većina ima i dnevni boravak. Lociran je u najstrožijem centru grada, u Ulici Nikole Pašića broj 24, gde većina zgrada datira iz 19 veka. Hotel ima svoju jedinstvenu priču, ali i svoj istorijski značaj, jer locirani kotni kamen u osnovi hotela potiče iz 1801 godine.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Hotelu Premier Aqua šampionska plaketa Sajma turizma

  • PDF

Dr Hadi Mansouri (desno) i dr Dragan Lukač, direktor Novosadskog sajmaHotel Premier Aqua dobitnik je šampionske plakete 47. Međunarodnog sajma turizma u Novom Sadu. Laskavo priznanje Novosadskog sajma ovaj fruškogorski biser zaslužio je zbog svog velelepnog arhitektonskog izgleda, ali isto tako i zbog svega drugog što ga krasi, a toga je mnogo i najbolje je uveriti se u sve to i otići makar na jedan dan u Vrdnik.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Hotel Olimp spreman za letnju turističku sezonu

  • PDF

Hotel Olimp jedini ima olimpijski bazen na ZlatiboruU bespoštednoj trci da privuku goste, turistički radnici sve više pribegavaju bizarnim prostornim rešenjima za smeštaj gostiju i neuobičajenim uslugama. Tako su u ponudi luksuzni igloi, hoteli u obliku kapljice vode, trojanskog konja, sa staklenim sobama ili oblika vinske bačve, na drvetu, u vulkanu, ispod vodopada… Srbija nema svog predstavnika u ovaka neobičnoj konkurenciji, ali postoje oni koji se nekim svojim posebnostima ističu i osvajaju poverenje gostiju na sebi svojstven način. Prvi na listi takvih hotela je hotel „Olimp“ na Zlatiboru, koji od samog otvaranja 2001. godine pa do danas, igra na kartu ljudskog faktora.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

CePTOR na Andrevlju, mesto koje obavezno treba posetiti

  • PDF

Vesna HipikFruška gora neiscrpna inspiracija svih onih koji su prolazili ovuda sa zapada na istok i obrnuto, drumskim ili dunavskim putem, imali su potrebu, želju ili nameru da se tu i zaustave i ostave za sobom neki trag. Najveći su ostavili srednjovekovni putnici, podižući tvrđavu, manastire, vinograde… Najviše vrhove Fruške nisu dirali. Ostavili su ih da štrče sa pogledom na reku, ravnicu…

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com