Sat05252024

Poslednja izmena:02:40:23 PM

Back TURIZAM HOTELI

Hoteli

VOYAGER bed&breakfast, decenija kvalitetnog smeštaja

  • PDF

VOYAGER bed & breakfast je prvi objekat ovakve vrste u Novom Sadu, otvoren 1. aprila 2003.godine. U svojoj ponudi ima 15 dvokrevetnih, četiri trokrevetne i lux apartman za maksimalno 5 osoba, sa ukupno 47 kreveta od kojih je 11 dužine 220cm. Sve sobe su prostrane, veličine od 26 do 67 m2, opremljene klima uređajem, PC računarom sa Wi-Fi internet konekcijom, kablovskom TV, telefonom, elektronskim sefom, frižiderom, terasom, sigurnosnim vratima.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Hotel Olimp, vaš dom na Zlatiboru

  • PDF

Zbog visokog nivoa usluga koje pruža, položaja i jedinstvenog pogleda na planinske vrhove Čigotu i Tornik, topline i ljubaznosti 28 zaposlenih, Hotel “Olimp” je bio i ostao vodeći hotel u konkurentnoj zlatiborskoj turističkoj ponudi.
Stopljen sa ambijentom u neraskidivu celinu i varljivo dremljivog izgleda, Hotel “Olimp” je spreman da odgovori svih potrebama i najzahtevnijih gostiju.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Ugostiteljski objekat sa smeštajem Plamen-Grad

  • PDF

Utvrđenje „Castrum Cave“, u znak uspostavljanja primirja sa Turcima, carica Marija Terezija je naredila da se poruši i tako je Kovin ostao bez vidljivih znakova nekadašnjeg grada na obali Dunava. Eoli i vreme prekrili su sasvim i ono malo ostataka zidina, a priroda i čovek su pomogli da se površina od oko 2 ha pretvori u lep park i omiljeno sastajalište mladih.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Hotel Royal Drina za idealan odmor od gradske gužve

  • PDF

Hotel Royal Drina smešten je na desnoj obali jedne od najlepših i najčistijih reka u Evropi, reke Drine u Malom Zvorniku, varošici u Zapadnoj Srbiji udaljenoj 170 km od Beograda i oko 150 km od Novog Sada.
Idealno je mesto za sve koji žele da pobegnu od urbanog života, gradske gužve i buke. Nudi odmor u oazi mira na samoj obali Drine i prirodnom ambijentu iz koga će gosti poneti nezaboravne utiske.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Hotel Izvor mesto vrhunske morske zabave u srcu Šumadije

  • PDF

Vrhunska usluga na svakom korakuHotel „Izvor“ u banjskom mestu Aranđelovcu, na samo 75km od Beograda je luksuzan turistički kompleks sa pet zvezdica, modernog enterijera i eksterijera: sa SPA&Wellness centrom, kongresnim centrom sa više različitih sala (kapaciteta od 15 do 600 mesta), aqua parkom, 3 restorana i 4 bara, fitnes centrom, kuglanom sa 6 staza, bilijarom, stonim tenisom, dečjim i PC igraonicama i dečjim igralištem i drugim pratećim sadržajima.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Vesna Vlatković: Hotel Izvor, mesto za hedonizam uz najbolja srpska vina

  • PDF

Vesna VlatkovićZa samo dve i po godine od kako je otvoren (26.11.2010.), Hotel „Izvor“ u Aranđelovcu sa pet zvezdica, ima već osvojenih 11 najprestižnijih turističkih nagrada, i važi za jedan od najboljih hotela u Srbiji.Vesna Vlatković, PR menadžer ovog velelepnog zdanja u sastavu kompanije “A Grupa”, u intervjuu za TOPSRBIJU, kaže da priznanja svakome i uvek prijaju, jer je to pokazatelj da i drugi primećuju ono što se  radi dobro.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Milinko Cicmil: Hotel Premier Aqua izmenio sliku Fruške gore

  • PDF

Milinko Cicmil (desno) najavljuje dalje obogaćivanje sadržaja hotela Premier Aqua u Vrdniku„Nisam očekivao/la da ovo kod nas ima“, nisu retke reči divljenja upućene „vrdničkom lepotanu“, hotelu „Premier Aqua“.
Hotel „Premier Aqua“ otvoren je početkom septembra, prošle 2012. godine u Vrdniku, živopisnom banjskom mestu na obroncima Fruške gore, u iriškog opštini. Njen vlasnik gospodin Milinko Cicmil, preduzetnik, podigao je luksuzni objakat sa pet zvezdica, jedini na prostorima naše zemlje potpuno ekološki hotel, kapaciteta 56 soba, pet kongresnih sala i svim uslovima za kvalitetan rad.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Hotel Gymnas, mesto gde se spajaju umetnost, sport, biznis, tradicionalne vrednosti i gostoprimljivost

  • PDF

Apartman Classic Family Suite u hotelu GymnasHotel Gymnas je jedinstveno mesto koje odiše udobnošću i umetničkim šarmom, izniklo u Novom Sadu, pre desetak godina. Zapravo, sam Gymnas se prvi put javlja još davne 1988. godine kao prvi fitnes centar na Balkanu. Sportske reprezentacije bivše Republike Jugoslavije vredno su trenirale u njegovim prostorijama, ali i brojni posetioci i stanovnici Novog Sada.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Hotel Premier Aqua ponuda za pet zvezdica

  • PDF

Jovan Vukotić (levo), Milinko Cicmil i dr Hadi MansouriOvakav kompleks ne postoji u Srbiji, a ni u regionu. Naravno, reč je o novootvorenom hotelu „Premier Aqua“ u Vrdniku. Nema takvog hotela u banji sa 5 zvezdica sa toliko bogatom ponudom za različiti profil gostiju, a sve to uz blagotvornu, lekovitu, termomineralnu vodu, sa izuzetno dobrom opremljenošću gotovo svih sadržaja, posebno medicinskog dela. Upravo ta kombinaciji udobnog smeštaja, medicinske opreme, lekovite vode i  prirode koju je ovom kraju podarila Fruška gora, izbacila je Vrdnik i hotel „Premier Aqua“ u žižu interesovanja ovih poznoletnjih dana.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Jovan Vukotić, direktor hotela Premier Aqua: Kvalitet dovodi goste

  • PDF

Jovan Vukotić, u sredini, sa mladom ekipom hotelaFruška gora je oduvek bila izvor lepih, dobrih tema, što zbog svoje istorije, manastira, vinskih puteva, Sremaca, ponajviše opevanih u starim, dobrim narodnim pesmama, geografskog položaja ove pitome planine opasane sa dve reke i dva velika grada Novog Sada i Beograda, prema kojoj gravitira praktično polovina Srbije. Koliko god ova planina, „lepa, pa dugačka...“, bila tema raznih priča i pripovedanja, toliko se za nju može reći da se u turističkom smislu, sporo razvijala. Svojevremeno, kada je proradila Banja „Termal“ u Vrdniku, vrlo brzo je postala zvezda vodilja u vojvođanskom banjskom turizmu, ali je vremenom gubila sjaj, jer se u nju vrlo malo ulagalo. Od 1. septembra, tik naspram Banje, proradio je velelepni hotel „Premier Aqua“, podignut kao feniks iz pepela, kao vesnik boljih dana ovoga kraja, vizionarsko delo Milinka Cicmila, uspešnog biznismena i vlasnika „Promont grupe“ iz Novog Sada. Sada se, spravom, očekuje da ovaj hotel bude ta nova zvezda vodilja, koja će osvetliti nesuđenu „Svetu Frušku goru“ i svu lepotu ovoga kraja.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com