Wed07062022

Poslednja izmena:09:44:04 AM

Back TURIZAM HOTELI

Hoteli

Hotel Premijer Prezident svečano otvoren u Sremskim Karlovcima

  • PDF

otvaranje premijer prezidentSremski Karlovaci su od ponedeljka, 7. maja, bogatiji za jedan novi, raskošni hotel sa pet zvezdica, pod primernim nazivom „Premijer Prezident“, baš onakav kakav je ovom kultnom mestu i nedostajao. Ovo velelepno zdanje je samo jedno u nizu bisera Kompanije Prezident, koja funkcioniše duže od 15 godina i koja je u oblasti građevinarstva postavila čvrste temelje kada je u pitanju arhitektura, ali i u oblasti ugostiteljska i hotelijerstva u Novom Sadu, a i šire. U okviru Kompanije Prezident fukcioniše dugi niz godina restoran „Ognjište“ poznat je po dobroj hrani i tradiciji, jedinstvenog enterijera, koji ga odvaja od ostale ponude u Novom Sadu, kao i „Vila Prezident“ u Sremskim Karlovcima, naselje Belilo, udaljeno kilometar od centra prema Brankovom Stražilovu, koja uz 9 luksuzno opremljenih soba, ima Etno restoran i Vinski Podrum.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Novosadski City Hostel u kategoriji izuzetnih

  • PDF

city hostel novi sadCity Hostel je najmlađi član hostel porodice u Novom Sadu. Situiran je u starom jezgru grada, u Radničkoj 21, što omogućava laku i brzu komunikaciju sa svim važnijim lokacijama u gradu. Petrovaradinska tvrđava, Dunav, Univerzitetski grad, SPENS, "party" ulica Laze Telečkog i sve to na samo nekoliko koraka od City Hostela.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Hotel Putnik osvaja goste Kopaonika

  • PDF

putnik hotel“Hotel Putnik*** Kopaonik nalazi se u Sunčanoj dolini, najlepšem predelu Kopaonika, na 1650 metara nadmorske visine, svega 15 minuta hoda od turističkog centra planine i ski liftova. Gostima su na raspolaganju 90 soba i tri apartmana, sa TV i satelitskim programom, kupatilom i direktnom telefonskom linijom.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

City Hostel unapređuje smeštajnu ponudu Novog Sada

  • PDF

city-hostel-novi-sadPred novogodišnje praznike, otvoren je City Hostel, najmlađi u porodici novosadskih hostela. Situiran je u starom gradskom jezgru, u Radničkoj ulici br. 21. Njegov vlasnik, Igor Erhartič je stručnjak hotelijerstva, sa diplomom stečenom na američkom Albama koledžu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Mona postavila nove standarde u ponudi i poslovanju

  • PDF

hotel mona zlatibor srbijaZlatibor je u poslednjih nekoliko godina postao vodeća turistička destinacija, bilo da je u pitanju letnji, zimski, kongresni ili neki drugi vid turizma. Jednostavno, Zlatibor je postao neprikosnoveni broj 1, baš kao i što je Kopaonik skijaška destinacija broj 1.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Raskošna Vila Srbija

  • PDF

Zatalasana zlatiborksa visoravan prijatne klime, prostranih proplanaka i bujnih pašnjaka, vodom bogatih planinskih potoka nad kojima se rascvetava “ruža vetrova”, prosečne nadmotske visine od 1000 metara, odavno je bila poznata kao oaza zdravlja. Zbog blagotvornog uticaja zlatiborske klime, ovde su dolazili i zdravi, radi održavanja zdravlja, i bolesni, da bi zdravlje povratili.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Jedinstven hol hotela Palisad

  • PDF

Zlatibor je sinonim za srpski turizam, a hotel “Palisad” za ovu planinu. I za najlepšu srpsku planinu i za najveći zlatiborski hotel, vezane su mnoge zanimljivosti. Ovom prilikom, pišemo o jednoj, koju su, sigurno, mnogi zapazili. Mi smo se ovom prilikom i zainteresovali i detaljno raspitali. Evo o čemu se radi. Velelepan hol hotela “Palisad” od njegove izgradnje (1969., kada su podignute najstarije zgrade, do 1971. kada je konačno završen) pa do današnjih dana, krasi jedinstvena ilustracija postavljena iznad recepcije. Celom dužinom iznad office desk-a, na keramičkim pločicama, a po ideji Ane Bešlić, na pet slika islikane su sekvence iz slovenske istorije, smisleno povezane kako sa ovim krajem, tako i sa začecima turizma na Zlatiboru.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com