Wed07062022

Poslednja izmena:09:44:04 AM

Back TURIZAM HOTELI

Hoteli

Miroljub Aleksić dobitnik najvećeg priznanja u hotelskoj industriji

  • PDF

Miroljub Aleksić prima ćestitke od Ljuljane Rebronje            Miroljub Aleksić, predsednik i vlasnik Alco Group, prošle 2018. godine pobrao je veliki broj priznanja, između ostalih i najveće u hotelskoj industriji Srbije - Orden Ambasador dobre usluge I reda za investiciju godine - Grand Hotel Tornik na Zlatiboru. Nagrada mu je uručena na XV Forumu hotelijera održanom 23.do 25. novembra 2018. na Zlatiboru, u organizaciji redakcije časopisa „Turistički Svet“. Stručan žiri je svoju odluku obrazložio rečima da je ovaj investitor deo svojih poslovnih snova ostvario u Srbiji, uspostavljajući nove standarde u našem hotelijerstvu, koji nimalo ne zaostaju za svetskim. Grand Hotel Tornik posluje u okviru prvog srpskog lanca „A Hoteli“, u čijem sastavu su i hoteli „Izvor“ u Aranđelovcu, „Sloboda“ u Šapcu, „Master“ u Novom Sadu i „Park“ u Vrnjačkoj Banji.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

MujEn Lux sve bliži liderskoj poziciji

  • PDF

Enver ŠukuricaMujEn Lux apartmani Kopaonik su za relativno kratko vreme postali simbol kvaliteta hotelskih usluga, što nije ni malo lako s obzirom da se radi o najvećem planinskom turističkom centru u Srbiji.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Hotel Iris u samom srcu Zlatibora

  • PDF

Hotel IrisHotel Iris postoji samo tri godine, a već je postao jedan od lidera Zlatibora sa značajnih 75% popunjenosti tokom cele sezone i samim tim dokazao da pored sjajne lokacije u samom srcu Zlatibora pruža i odlične usluge koje neprestano zadržavaju stare goste i privlače nove.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

MujEn hotelu priznanje Prvog kluba dama

  • PDF

Jasmina Pavlović sa osvojenim priznanjem             Proteklog vikenda u hotelu „Turist“ u Kraljevu, Prvi  klub dama i međunarodne zajednice istaknutih žena, organizovao je treće po redu „Veče stila, mode i glamura“. Veliki broj zvanica i istaknutih ličnosti prisustvovao je događaju koji iz godine u godinu ima za cilj da promoviše ekskluzivne turističke destinacije naše zemlje, zatim  istakne i nagradi dizajnere koji doprinose razvoju kreativne industrije, i  oda priznanje najstilizovanijim ličnostima iz javnog života.
            Priznanje za EKSKLUZIVNI TURISTIČKI OBJEKAT  po odluci publike i stručnog žirija pripao je apart hotelu „MujEn Lux“ sa Kopaonika, koji je svojom ponudom i vrhunskom uslugom probrao simpatije svih zaljubljenika u planinu i ljubitelja kvalitetnog odmora sa stilom.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Otvoren renovirani hotel Putnik na Kopaoniku

  • PDF

Sa svečanosti otvaranja hotelaU godini u kojoj slavi 6 decenija postojanja, hotel „Putnik“ na Kopaoniku, ponovo je otvorio vrata, 1. decembru 2018, potpuno renoviran, kategorisan sa 4. zvezdice, i spreman da postane nova omiljena destinacija za sve istinske ljubitelje planine.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Proglašeni Ambasadori dobre usluge 2018 - za ponos Srbije

  • PDF

Ovogodišnji laureati prestižne nagrade Turističkog svetaU okviru jubilarnog XV Foruma hotelijera, u novootvorenom „Grand Hotelu Tornik“ na Zlatiboru, od 23. do 25. novembra, u organizaciji časopisa "Turistički Svet", i uz institucionalnu podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Privredne komore Srbije i Univerziteta Singidunum, održana je svečanost povodom dodele priznanja AMBASADOR DOBRE USLUGE najboljima. U ime Vlade Republike Srbije prisutnima se obratio državni sekretar u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija, dr Miroslav Knežević, panelista u učesnik Foruma:

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

AMBASADOR DOBRE USLUGE XV Foruma hotelijera na Zlatiboru u kategoriji PRESS ZVEZDICA - MUJEN LUX

  • PDF

Nagradu prima Jasmina Pavlović, PR i menadžer MujEn LuxObrazloženje: Svi se trude da što bolje komuniciraju sa predstavnicima medija. Pozivom, lepom rečju, obećanjem, korektnošću, kvalitetom, upornošču, nežnošću, profesionalizmom. Hotel „MujEn Lux“ Kopaonik je apartmansko zdanje smešteno u mirnom prirodnom okruženju na sunčanoj strani Kopaonika, idealnom mestu za odmor i opuštanje.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

AMBASADOR DOBRE USLUGE XV Foruma hotelijera na Zlatiboru u kategoriji NOVI KVALITET: HOTEL SLATINA, VRNJAČKA BANJA

  • PDF

Nagradu prima Vanja Trmčić, menadžer hotela SlatinaObrazloženje: Hotel „Slatina“ je prvi porodični hotel u Vrnjačkoj Banji koncipiran u skladu sa svetskim trendovima. Ako zavirite u rečnik - slatina znači izvor slane vode, ili u najširem smislu - IZVOR ZADOVOLJSTVA.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

AMBASADOR DOBRE USLUGE XV Foruma hotelijera na Zlatiboru u kategoriji NOVI KVALITET - HOTEL VILLA BREG, VRŠAC

  • PDF

 Nagradu prima Tamara Kovačević, rukovodilac sektora prodajeObrazloženje: Hotel „Villa Breg“ je sredinom godine, nakon rekonstrukcije, ponovo otvorio vrata za goste, kojima je sada, pored postojećih sala, na raspolaganju i nova banket sala, koja može da primi do 100 gostiju u bioskopskoj postavci i koja raspolaže najsavremenijom tehničkom opremom. Za kafe pauze i koktele gostima je na raspolaganju i kamin bar, koji se nalazi u neposrednoj blizini nove sale. Prošireni su i kapaciteti restorana, koji sada ima 308 mesta i idealan je za organizaciju velikih događaja.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

AMBASADOR DOBRE USLUGE XV Foruma hotelijera na Zlatiboru u kategoriji NAJUSPEŠNIJI HOTELSKI TIM SEKTORA HRANE i PIĆA - RADISSON COLLECTION, OLD MILL BEOGRAD

  • PDF

Nagradu prima Marko Isaković, manager F&B Radisson CollectionObrazloženje: „Radisson Collection“ hotele odlikuje autentičan i moderan dizajn koji prati model savremenog načina života. Pažnja novog brenda usmerena je ka detaljima, funkcionalnosti, udobnosti, kao i kreiranju jedinstvenog iskustva za goste kroz restoran koji nudi lokalne specijalitete, Fitness&Wellness program i održivi razvoj.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com