Thu07252024

Poslednja izmena:07:58:03 PM

Back TURIZAM HOTELI

Hoteli

AMBASADOR DOBRE USLUGE XV Foruma hotelijera na Zlatiboru u kategoriji HOTEL GODINE za Hotel SAINT TEN

  • PDF

Vladimir Marinković, menadžer hotela Saint Ten, sa prestižnom nagradomObrazloženje: Hotel „Saint Ten“ je jedan neobičan, raskošan butik hotel sa pet zvezdica u centru Beograda, u samom srcu Vračara, u Ulici Svetog Save 10, koji je od ove godine ponosan član Asocijacije Small Luxury Hotel of the World.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

MILENA MILENKOVIĆ, HOTEL JUNIOR - AMBASADOR DOBRE USLUGE U KATEGORIJI MLADI MENADŽER GODINE

  • PDF

Milena Milenković sa nagradomObrazloženje: Rođena je u Nišu gde se i školovala. Diplomirala je na Prirodno-matematičkom fakultetu 2007. godine sa zvanjem master turizmolog, mada je karijeru turizmologa započela godinu dana ranije u Turističkoj agenciji „Mondorama“ u Nišu, zatim u Grčkoj gde je, između ostalog, radila u hotelu Oceania Club 5* Hotel „Nea Moudania“ gde se upoznaje sa osnovama hotelijerstva i definitivno zaljubljuje u ambasadorsku profesiju.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

AMBASADOR DOBRE USLUGE XV Foruma hotelijera na Zlatiboru u kategoriji LIDER HOTELSKE INDUSTRIJE - Živorad Vesić

  • PDF

Nagradu prima Živorad VasićObrazloženje: Od 2017. postao je najmlađi regionalni direktor InterContinental hotela Grupe. Tokom karijere koju je imao u Srbiji, Vesić je bio direktor hotela Continental u Beogradu, upravljao je kompletnim Deltinim portfoliom za hotelijerstvo i poslovne jedinice, a sada je IHG regionalni direktor hotela Crowne Plaza u Beogradu, InterContinental u Ljubljani, InterContinental u Bukureštu i InterContinental u Sofiji. U proteklih pet godina bio je zadužen za proces otvaranja hotela Crowne Plaza u Beogradu i InterContinental u Ljubljani.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

MIROLJUBU ALEKSIĆU ORDEN AMBASADOR DOBRE USLUGE I REDA za Investiciju godine

  • PDF

Obraćanje Miroljuba Aleksića- Stručni žiri je po prvi put imao izuzeno lak zadatak da donese odluku o ovogodišnjem dobitniku specijalnog priznanja ORDEN AMABASADOR DOBRE USLUGE I REDA za Investiciju godine. Ali je zato moj zadatak težak da na pravi način predstavim tu izuzetnu ličnost čiji se portfolio poslovnih uspeha u nekoliko privrednih grana iz godine u godinu ozbiljno uvećava, jer sve što je u svojoj dugogodišnjoj karijeri dotakao ovaj čovek pretvorio je u uspeh - rekla je gospođa Ljiljana Rebronja na XV Forumu hotelijera, od 23. - 25. novembra održanom u Grand Hotelu Tornik na Zlatiboru.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

XV Forum hotelijera i dodela priznanja Ambasadori dobre usluge za vikend na Zlatiboru

  • PDF

Sa dodele priznanja prošlogodišnjim dobitnicimaJedan od najvećih i najstarijih godišnjih skupova hotelijera u Srbiji, XV Forum hotelijera, koji već 15 godina inspiriše na akciju, postavlja pitanja i donosi rešenja, povezuje, motiviše, otkriva novine u industriji, hrabro ide u susret izazovima svetske turističke scene, biće održan u Grand Hotelu Tornik na Zlatiboru, od 23. do 25. novembra. Najava organizatora je da će ovogodišnji regionalni događaj svojim temama i konceptom sasvim prevazići sve dosadašnje izuzetno uspešne forume.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dodeljena priznanja najboljima u kongresnom turizmu

  • PDF

Zajednički snimak ovogodišnjih laureataU organizaciji portala Kongresniturizam.com i specijalizovanog magazina SEEbtm, u Beogradu se 15. novembra na SEEbtm Party-ju po sedmi put okupila elita kongresne industrije regiona.
Na ovom okupljanju svečano su dodeljena priznanja "SEEbtm Awards" najboljim hotelima i prostorima u kongresnom i poslovnom turizmu regiona. Ova prestižna priznanja, koja se dodeljuju od 2016. godine, ovaj put podeljena su u 17 kategorija na osnovu glasova ljudi iz kongresne industrije regiona, klijenata nominovanih kandidata i tima SEEbtm magazina.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Glasajte za HOTEL PREMIER AQUA I ETNO SELO VRDNIČKU KULU za SEEbtm Awards 2018

  • PDF

Aplikacije za glasanjeGlasanje publike je OD 22.OKTOBRA DO 07. NOVEMBRA
Hotel Premier Aqua je nominovan u sledeće dve kategorije:
Best out of the City Conference hotel;
Best Wellness & Spa Hotel;

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Ponos Fruške gore Premier Aqua i Etno kompleks Vrdnička kula

  • PDF

Turistička lična karta kompanije Promont GroupU želji da predstavi najautenitičnije i najreprezentativnije trističke destinacije na teritoriji Pokrajine, Turistička organizacija Vojvodine je krajem septembra na put povela turističke novinare iz Beograda i Novog Sada. U sklopu projekta „Duša vojvođanske jeseni“, jedno od nezaobilaznih mesta bio je Etno kompleks „Vrdnička kula“. Storija o atraktivnom naselju „Vrdnička kula“ počinje zapravo od DOO „Promont Group“ za projektovanje, proizvodnju i montažu, koja je odlučila da svoje poslovno iskustvo proširi i na sektor turizma.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Hotel Palisad - Novi šarm starog gospodina

  • PDF

Katarina CicvarićGodina u kojoj je Zlatibor obeležava 125 godina organizovanog turizma vraća sećanje na istorijske pikove koji su ovu pitomu planinu pretvorili u najveću turističku destinaciju u Srbiji. Neki smatraju da su za razvoj turizma na Zlatiboru zaslužni prirodni faktori, pre svega susret mediteranske i kontinentalne klime, „ruža vetrova“, zdrava i lekovita voda. Pre će biti da su mašta, volja, a pre svega mudrost ovdašnjih žitelja da se udruže sa prirodom, bili presudni za izgradnju ovog turističkog raja. Od 1893. godine i dolaska kralja Aleksandra Obrenovića, tada Kraljeve Vode započele su sa jednom vizijom razvoja.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Restoran sa konačištem Kristal, Zlatibor: Magija dobre usluge svakog gosta čini savršenog

  • PDF

Stojan i Dragan Vuković u društvu prof. dr Radovana Pejanovića sa prestižnim priznanjemVelika zlatna medalja Novosadskog sajma za visok kvalitet gastronomske ponude i vrhunski kvalitet apartmanskog smeštaja, kao i priznanje vlasniku za doprinos razvoju turizma na Zlatiboru za 2017. godinu, potom šest Velikih zlatnih medalja za najviši kvalitet ugostiteljskih usluga, kao i Šampionski pehar 51. Međunarodnog sajma turizma u Novom Sadu, potvrda su da je reč o Restoranu sa konačištem „Kristal“ ocenjenom najboljim u regionu. Restoran sa konačištem „Kristal” je nosilac ocene A+ kao jedno od preduzeća sa najboljom bonitetnom ocenom u Srbiji, koje dodeljuje firma CompanyWall.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com