Sun11282021

Poslednja izmena:12:33:19 PM

Back TURIZAM HOTELI

Hoteli

Crystal Hotel & Event Center ****, mesto koje ispunjava sve vaše želje

  • PDF

Crystal Hotel & Event Center biser SremaŠta treba da ima jedan hotel da bi ga gosti izabrali između svih ostalih? Da li je to kvalitet koji odgovara broju zvezdica pored njegovog naziva, specijaliteti domaće i internacionalne kuhinje od proizvoda lolalnih poljoprivrednih proizvođača, visok stepen usluge, ljubazno osoblje, obezbeđen parking prostor, pozicija ili dobra reputacija? Crystal Hotel & Event Center ****, situiran u centru Pećinaca, reklo bi se da ima sve napred navedeno, gde je postiguta mera između luksuznog i modernog, udobnog i ukusnog.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Hotel/restoran Sidro - biser Dunava

  • PDF

Hotel Sidro u BeškiSidro je simbol nade svih onih koji ostaju na obali da će oni koji su krenuli na put „preko vode“ stići na odredište, ili im se vratiti. Sidro je zaštitni znak mornara i mornarica i simbol je sigurnosti. Uvek mora da bude spremno prilikom uplovljavanja, isplovljavanja, plovidbe kroz kanale, tesnace... a da o vezu broda sidrenjem i ne govorimo.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Miodrag Ilić: Hotel Olimp kontinuirano podiže standarde usluga

  • PDF

Novi Wellness&spa cebtar doneo je hotelu gotovo dvostruko više gostijuGodinama unazad, Srbija se priključila globalnom trendu biranja destinacija u vreme letnjih odmora. To više nisu atraktnivna mesta na moru, već pre svega planinska turistička naselja ili zaseoci, sa zanimljivim sadržajima i prijatnijim temperaturama. Zato ne čudi, što je Zlatibor, odmah posle srpske prestonice, najposećenija turistička destinacija tokom leta, ali i tokom godine.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Svetlana Kostić: Podrška poljoprivrednoj proizvodnji osnov razvoja potkopaoničkog kraja

  • PDF

Bogatstvo Kopaonika izloženo i na Danima borovnice u KonacimaMK Mountain Resort kao najvažniji privredno-turistički subjekt na Kopaoniku, ujedno je i organizator, suorganizator ili pokrovitelj svih događaja, manifestacija na ovoj planini. Svojim ukupnim aktivnostima, godinama unazad, neposredno ili posredno, utiče na privredni razvoj Kopaonika, posebno kada je u pitanju razvoj malih proizvođača poljoprivrednih proizvoda iz kopaoničkog i potkopaoničkog kraja.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Svetlana Kostić: Letnja sezona na Kopaoniku sve više nalikuje zimskoj

  • PDF

Svetlana KostićMK Mountain Resort, kao najveći privredno turistički subjekt, nezaobilazan je deo svih događanja na najlepšoj srpskoj planini, Kopaoniku. Ispod nekih se potpisuje kao organizator, u nekima kao suorganizator ili pokrovitelj, tek evidentno je da su pored zimskih i letnje manifestacije, te koje poslednjih godina dovode sve više gostiju na planinu i pune smeštajne kapacitete i u letnjem periodu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Spektakularan vikend u hotelu Rtanj na Kop-u

  • PDF

Hotel Rtanj na Kopaoniku magnet za turisteHotel Rtanj na Kopaoniku, poznat je po atmosferi, okruženju, izmešten, a opet u srcu svih zbivanja na najlepšoj planini u Srbiji. Tako će biti i za vikend, od 28. do 30. jula, u vreme velikih događaja na Kopaoniku. Osim manifestacije Dana borovnica, koja se po osmi put održava u krugu Konaka, biće održana i “Trail race Kopaonik“ i spektakularna Biciklistička MTB trka „Tri strane Kopaonika“.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Petar Knežević: Krupanj, savršen izbor za potpuni odmor

  • PDF

Ostvaruje se vizija bračnog para Knežević - na zadovoljstvo meštana i sve brojnijih gostijuKrupanj je živopisna varošica u podnožju Jagodnje, Boranja i Sokolske planine, kroz koju protiču rečice: Bogoštica, Kržava, Čađevica i Likodra. Krupanj ima status vazdušne banje, sa mikroklimom identičnom onoj na Zlatiboru.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Restoran Vinogradi, simbol zlatnog doba Grocke

  • PDF

Restoran Vinogradi - hroničar istorije GrockeNacionalni restoran „Vinogradi“, jedan od simbola posleratnog prosperiteta Grocke i stare Jugoslavije, lagano vaskrsava u moderno zdanje sa pečatom tradicije i stila. Čuveni restoran u Grockoj bio je tek jedan u nizu Metropolovih ugostiteljskih objekata, a svojim radom i gostima obeležio je zlatno doba iz koga za „voćnu opštinu“ potiče laskavi nadimak „Mala Kalifonija“, dok po njemu meštani i nadalje čitav kraj nazivaju „Metropol“.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Porodično uživanje na Krovu Srbije u MujEn Lux apartmanima

  • PDF

Mujen Lux apartmani na KopaonikuDok se mnogi pripremaju za godišnji odmor u Srbiji, posebno oni koji vole odmor u netaknutoj prirodi i na čistom vazduhu, neka imaju na umu i ponudu MujEn Lux apartmana na Kopaoniku, koja važi u periodu od 01.05.2017.-01.09.2017. godine, ponedeljak/petak 4 noći/5 dana u apartmanima standard kategorije za dve odrasle osobe i dvoje dece do 12 godina. Petodnevni aranžman nudi se za samo 199€. Doplata za dete starije od 12 godina je 25% od celokupnog iznosa aranžmana.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

MujEn Lux apartmani: Za one koji žele više

  • PDF

MujEn Lux apartmaniMujEn Lux apartmani situirani su na zapadnim obroncima Kopaonika, na 3,5 km od Ravnog Kopaonika, koji je godinama važio kao turistički centar najvećeg planinskog centra u Srbiji. Do pre nekoliko godina, ovo naselje koje obuhvata Tresku, Čajetinu, Novoselske bačije i Lisinu, u kojima je bilo nekoliko kuća, vikendica i bačija, izraslo je novi turistički centar, sa preko 1.000 objekata sa širokom ponudom smeštajnih kapaciteta.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com