Thu03282024

Poslednja izmena:11:54:17 AM

Back TURIZAM HOTELI

Hoteli

Jasmina Pavlović: Jednom gost, uvek gost u MujEn Lux-u Kopaonik

  • PDF

Jasmina PavlovićNa štandu Turističke organizacije Novi Pazar, na nedavno završenom 40. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, održanom od 22 - 25. februara, treću godinu za redom MujEn Lux Kopanik imao je uspešnu prezenataciju, što ne čudi s obzirom na jedinstvenu ponudu ovog apartmanskog kompleksa. MujEn Lux Kopanik raspolaže sa 90 udobnih apartmana i 200 ležaja, restoranom sa zatvorenom terasom površine preko 200m² sa koje se pruža prelep pogled na obronke Kopaonika, spa centrom na preko 500m², koji je pred sam početak zimske sezone dodatno proširen i oplemenjen novim sadržajima sa ciljem da već bogatu i raznovesnu ponudu učini još interesantnijom.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

MujEn Lux Kopaonik se predstavio na Sajmu turizma u Beogradu

  • PDF

Nagradna igra izazvala još veće interesovanje za ponudu MujeEnaAparth hotel MujEn Lux sa Kopaonika tradicionalno je uzeo ućešće na ovogodišnjem, 40. po redu Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, održanom pod sloganom "Odmor te čeka".

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Ambasadori dobre usluge 2017: Dodeljena najveća hotelska priznanja!

  • PDF

Zajednički snimak dobitnika nagrada sa organizatorimaNajveća priznanja u hotelskoj industriji Srbije - „Ambasadori dobre usluge“ za 2017. godinu, dodeljena su na Gala večeri hotelijera, održanoj 15. decembra u beogradskom hotelu „Crowne Plaza“ u organizaciji redakcije časopisa „Turistički Svet“, a pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

SVETSKO, LUKSUZNO PRIZNANJE KONAČNO U SRBIJI!

  • PDF

Ivona Borojević, menadžerka Hotela Prezident sa prestižnim svetskim priznanjemEkskluzivna vest u oblasti hotelijerstva ove godine je definitivno prestižno priznanje - World Luxury Hotel Award koje je dodeljeno Hotelu Prezident***** iz Novog Sada. Svečanost povodom dodele priznanja se odigrala 02. decembra 2017. godine u raskošnom hotelu Kulm, St. Moritz. Nagrada je uručena Ivoni Borojević, dugogodišnjoj Generalnoj Menadžerki Prezident nacionalnog lanca hotela.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Crystal Hotel&Event Center Pećinci proslavio prvu godinu uspešnog rada

  • PDF

Detalj sa proslaveCrystal Hotel&Event Center u Pećincima, uz prisustvo brojnih prijatelja, zvanica i bogat zabavni program, proslavio je usredu, 15. novembra, prvu godinu rada. Rezimirajući vremenski interval od otvaranja, nezvaničnog 15. septembra, zvaničnog tačno pre godinu dana, direktor hotela, gospodin Milan Višnjevčanin je, vidno zadovoljan, istakao da su ciljevi zacrtani pre samog otvaranja ispunjeni.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Uspešno održan XIV Forum hotelijera

  • PDF

Deo ekipe koja je realizovala ovaj ForumU prepunoj sali hotela Falkensteiner u Beogradu, 10. novembra 2017. godine, u organizaciji Redakcije časopisa Turistički Svet, održan je 14. Forum hotelijera. Ovaj događaj, čija je tema LIDERSTVO: Filozofija, Veština ili Talenat?!, okupio je KREATORE BUDUĆNOSTI – lidere hotelske industrije, sjajne motivacione govornike koji su sa učesnicima Foruma podelili svoje znanje, iskustvo, svoju viziju budućnosti ove najprosperitetnije i najbrže rastuće industrije u svetu!

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Doček Nove godine u Etno kompleksu Vrdnička kula

  • PDF

Bajkoviti ambijent Etno kompleksa Vrdnička kulaZa kratko vreme od kompletnog završetka izgradnje etno kompleksa „Vrdnička kula“, ovaj hotelsko-ugostoteljski objekat u sastavu Promont Group d.o.o. iz Novog Sada, postao je omiljena destinacija brojnih turista iz zemlje, a sve više i iz inostranstva. Ne samo zbog svog izuzetnog položaja na samoj granici sa Nacionalnim parkom „Fruška gora“, čistog vazduha, mirisa lipove i borove šume koje okružuju ovo naselje i pogleda na predivnu panoramu bajkovitog Vrdnika, već i zbog toga što se mislilo na svaku sitnicu koju bi gost poželeo u tranucima odmora. Tako uz udoban smeštaj u komfornim etno kućicama (65m2) ili u komfornim sobama hotela, obezbeđen parking, domaću hranu i piće, gosti mogu da uživaju u svim vrstama ponude koju jedan ovakav objekat pruža.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Crystal Hotel & Event Center ****, mesto koje ispunjava sve vaše želje

  • PDF

Crystal Hotel & Event Center biser SremaŠta treba da ima jedan hotel da bi ga gosti izabrali između svih ostalih? Da li je to kvalitet koji odgovara broju zvezdica pored njegovog naziva, specijaliteti domaće i internacionalne kuhinje od proizvoda lolalnih poljoprivrednih proizvođača, visok stepen usluge, ljubazno osoblje, obezbeđen parking prostor, pozicija ili dobra reputacija? Crystal Hotel & Event Center ****, situiran u centru Pećinaca, reklo bi se da ima sve napred navedeno, gde je postiguta mera između luksuznog i modernog, udobnog i ukusnog.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Hotel/restoran Sidro - biser Dunava

  • PDF

Hotel Sidro u BeškiSidro je simbol nade svih onih koji ostaju na obali da će oni koji su krenuli na put „preko vode“ stići na odredište, ili im se vratiti. Sidro je zaštitni znak mornara i mornarica i simbol je sigurnosti. Uvek mora da bude spremno prilikom uplovljavanja, isplovljavanja, plovidbe kroz kanale, tesnace... a da o vezu broda sidrenjem i ne govorimo.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Miodrag Ilić: Hotel Olimp kontinuirano podiže standarde usluga

  • PDF

Novi Wellness&spa cebtar doneo je hotelu gotovo dvostruko više gostijuGodinama unazad, Srbija se priključila globalnom trendu biranja destinacija u vreme letnjih odmora. To više nisu atraktnivna mesta na moru, već pre svega planinska turistička naselja ili zaseoci, sa zanimljivim sadržajima i prijatnijim temperaturama. Zato ne čudi, što je Zlatibor, odmah posle srpske prestonice, najposećenija turistička destinacija tokom leta, ali i tokom godine.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com