Thu03232023

Poslednja izmena:11:45:13 AM

Back TURIZAM HOTELI

Hoteli

Spektakularan vikend u hotelu Rtanj na Kop-u

  • PDF

Hotel Rtanj na Kopaoniku magnet za turisteHotel Rtanj na Kopaoniku, poznat je po atmosferi, okruženju, izmešten, a opet u srcu svih zbivanja na najlepšoj planini u Srbiji. Tako će biti i za vikend, od 28. do 30. jula, u vreme velikih događaja na Kopaoniku. Osim manifestacije Dana borovnica, koja se po osmi put održava u krugu Konaka, biće održana i “Trail race Kopaonik“ i spektakularna Biciklistička MTB trka „Tri strane Kopaonika“.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Petar Knežević: Krupanj, savršen izbor za potpuni odmor

  • PDF

Ostvaruje se vizija bračnog para Knežević - na zadovoljstvo meštana i sve brojnijih gostijuKrupanj je živopisna varošica u podnožju Jagodnje, Boranja i Sokolske planine, kroz koju protiču rečice: Bogoštica, Kržava, Čađevica i Likodra. Krupanj ima status vazdušne banje, sa mikroklimom identičnom onoj na Zlatiboru.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Restoran Vinogradi, simbol zlatnog doba Grocke

  • PDF

Restoran Vinogradi - hroničar istorije GrockeNacionalni restoran „Vinogradi“, jedan od simbola posleratnog prosperiteta Grocke i stare Jugoslavije, lagano vaskrsava u moderno zdanje sa pečatom tradicije i stila. Čuveni restoran u Grockoj bio je tek jedan u nizu Metropolovih ugostiteljskih objekata, a svojim radom i gostima obeležio je zlatno doba iz koga za „voćnu opštinu“ potiče laskavi nadimak „Mala Kalifonija“, dok po njemu meštani i nadalje čitav kraj nazivaju „Metropol“.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Porodično uživanje na Krovu Srbije u MujEn Lux apartmanima

  • PDF

Mujen Lux apartmani na KopaonikuDok se mnogi pripremaju za godišnji odmor u Srbiji, posebno oni koji vole odmor u netaknutoj prirodi i na čistom vazduhu, neka imaju na umu i ponudu MujEn Lux apartmana na Kopaoniku, koja važi u periodu od 01.05.2017.-01.09.2017. godine, ponedeljak/petak 4 noći/5 dana u apartmanima standard kategorije za dve odrasle osobe i dvoje dece do 12 godina. Petodnevni aranžman nudi se za samo 199€. Doplata za dete starije od 12 godina je 25% od celokupnog iznosa aranžmana.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

MujEn Lux apartmani: Za one koji žele više

  • PDF

MujEn Lux apartmaniMujEn Lux apartmani situirani su na zapadnim obroncima Kopaonika, na 3,5 km od Ravnog Kopaonika, koji je godinama važio kao turistički centar najvećeg planinskog centra u Srbiji. Do pre nekoliko godina, ovo naselje koje obuhvata Tresku, Čajetinu, Novoselske bačije i Lisinu, u kojima je bilo nekoliko kuća, vikendica i bačija, izraslo je novi turistički centar, sa preko 1.000 objekata sa širokom ponudom smeštajnih kapaciteta.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Hotel Premier Prezident bajkovit hotel u bajkovitim Sremskim Karlovcima

  • PDF

Ivona Borojević, generalni menadžer Best Western Prezident Hotela sa prestižnom nagradom PKVPremier Prezident Garni Hotel *****, dobitnik je prestižne nagrade Privredne komore Vojvodine za 2016. godinu u kategoriji hotela, dodeljene nedavno u Novom Sadu. Za minulih pet godina koliko sa uspehom radi, osvojio je srca brojnih turista u najvinskijem gradiću u ovom delu Srbije, kako svojim uređenjem, tako i nivoom ponude i usluga.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Kapija uspeha PKV za Etno naselje i hotel Vrdnička kula

  • PDF

Direktor Hadi Mansouri sa saradnicama u razgovoru sa predsednikom PKV Boškom VučurevićemJedan od dobitnika prestižne nagrade „Kapije uspeha“ Privredne komore Vojvodine, u kategoriji hotelskog zdravstvenog, kongresnog i poslovnog centra, je Etno naselje i hotel “Vrdnička kula”, Banja Vrdnik.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Uručene nagrade najboljima u hotelskoj industriji

  • PDF

Rasim Ljajić uručio je visoko priznanje Novakom ocu SrđanuJubilarna priznanja „Ambasadori dobre usluge” najistaknutijim ličnostima i organizacijama iz sveta turizma i hotelijerstva, koja već desetu godinu dodeljuje „Turistički Svet“ u saradnji sa Udruženjem za turizam PKS, a pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija dodeljena su u sredu, 14.12.2016. godine, na gala večeri u beogradskom hotelu Crowne Plaza.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Upravljanje prihodima u fokusu XIII Foruma hotelijera

  • PDF

Detalj sa forumaDo sada najveći broj učesnika - više od 150 hotelijera iz oko 60 hotela i predstavnika hotelske i turističke privrede, uglednih gostiju iz Velike Britanije, Švajcarske, Hrvatske, panelista iz elitnih hotelskih lanaca iz zemlje i inostranstva - okupilo se na XIII forumu hotelijera sa međunarodnim učešćem, koji je uspešno održan 1. novembra 2016. godine u Privrednoj komori Srbije u Beogradu, u organizaciji redakcije časopisa "Turistički Svet" i Udruženja za turizam PKS, a pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Novogodišnji paket aranžman u Hotelu Jele u Ježevici

  • PDF

Lep ambijent, odlična hrana, sjajni domaćini - Hotel Jele za savršen početak 2017.Za sve one željne provoda u idiličnom ambijentu Hotela “Jele”, situiranom u selu Ježevica, na obroncima Divčibara, dostupnom automobilskim prevozom iz tri pravca: iz centra Divčibara, iz pravca Požege i Čačka, provereno dobri domaćini ovoga hotela pripremili su ponude za jednodnevni, dvodnevni i trodnevni aranžman za doček Nove 2017. godine.
Dolazak gostiju planira se u subotu, 31.12.2016. godine, smeštaj je u dvokrevetnim sobama ili sobama sa francuskim ležajem po izboru. Svečana večera biće priređena za doček Nove godine i 01.01.2017. godine repriza svečane večere uz muziku uživo, i 02.01.2017. godine večera.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com