Thu07092020

Poslednja izmena:10:37:18 AM

Back TURIZAM HOTELI

Hoteli

Srećko Lazarević Hotel Rtanj krije duh Kopaonika

  • PDF

Srećko LazarevićKultni hotel „Rtanj“ na Kopaoniku (www.rtanj.rs) je, posle dvogodišnje pauze, opet mesto o kome se mnogo priča. Za jedan od prvih hotela podignutih na Koponiku (1958.), smeštenom ispod vrha Mali Karaman, na nadmorskoj visini od 1.786 metara – “Rtanj”, kažu da „je više od hotela, da je način života!“. A da biste shvatili zašto je to tako motarate doći i sami osetiti zašto je to tako, zašto je “Rtanj” po svemu posebno mesto. Ako očekujete hotel klasičnog tipa, to ovde nećete naći. Ako očekujete luksuzan smeštaj, to takođe ovde nećete naći, ali naći ćete blistavo čiste, dobro opremljene sobe (posle renoviranja hotel raspolaže sa 235 postelja u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama), i to će vam na kraju biti i više nego dovoljno, jer se vreme u “Rtnju” ne provodi u sobama.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Silvi Nicol i Goran Josipović: Turistički voz Srbije se kreće, ali usporeno

  • PDF

 Silvi Nicol i Goran Josipović sa decom Kostom i OljomSvake godine bračni par Josipović, Sylvi Nicol i Goran Josipović, sa sinom Kostom i ćerkom Oljom, iz Saint-Nazaire (Francuska), deo godišnjeg odmora provodi u Srbiji, na Zlatiboru. To i ne čudi, jer gospodin Josipović je poreklom iz ovih krajeva, pa se trudi da rodbinu sa očeve strane redovno obilazi.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Hotel Jele Ježevica, mesto gde stanuje ljubav

  • PDF

Mica JelićUz dom Petrije i Milorada Jelića, u selu Ježevica, na padinama Maljena i Povlena, gde je Milorad tridesetih godina prošlog veka podigao kafanu, smestio se sasvim poseban objekat, hotel "Jele - Ježevica". Njegova posebnost je u tome što je iznikao u miljeu jedne skromne opštine, sa namerom i sadržajima da promoviše i unapredi ovo mesto upošljavanjem njegovog stanovništva.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Bazeni hotela Olimp zlatiborsko more

  • PDF

Uživanje na bazenima hotela OlimpProstor današnjeg Zlatibora je od davnina bio poznat kao vazdušna banja, mesto sudara mediteranskih i kontinentalnih struja, idealne nadmorske visine od 1.000 m i velikog broja sunčanih dana. Prvo su ga "otkrivali" bolesni i rekonvalescenti, potom rekreativci, zaljubljenici prirode, roditelji sa decom, pa učesnici raznih kongresa. Poslednjih godina Zlatibor je uspeo da uveže sve svoje benefite i postane ozbiljan sportski centar, u koji dolaze reprezentacije na pripreme, deca i omladinci u kampove.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Novo Palisadovo ruho za novo vreme

  • PDF

Vojislav JanjićNovi, stari dobri hotel Palisad. A može i: stari, dobri novi hotel Palisad. U svakom sluičaju, Palisad je od prošle godine u novom ruhu, po mišljenju svih - izuzetno lepom, čak lepšem od očekivanja. To nije samo mišljenje onih starih, stalnih, već i novih gostiju, koji su za kratko vreme ušli u familiju najposećenijeg i najznačajnijeg zlatiborskog hotela.
- Sa novim izgledom, uz naše stalne i verne goste, dobili smo značajan broj novih gostiju, što utiče na naš turistički promet, ali i na povećanje broja gostiju na najposećenijoj srpskoj planini - naglasio je direktor hotela Palisad, Vojislav Janjić, izrazivši zadovoljstvo što su i stari i novi gosti prepoznali ono što je urađeno u prethodnom periodu, pa se sada dešava da se čak više meseci unapred mora rezervisati smeštaj, pogotovo kada je sezona, pa čak i kada je vansezona u pitanju.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Etno naselje Vrdnička kula

  • PDF

Etno naselje Vrdnička kulaSvi oni koju hotelsku oficijelnost žele da zamene opuštenijim odmorom u prirodi, hotel Premier Aqua u Vrdniku, ponudio je idealno rešenje – Etno naselje „Vrdnička kula“.
Na 2 km od hotela Premier Aqua, na obodu Nacionalnog parka “Fruška gora”, podno “Vrdničke kule” (donžon-kule, ostatka srednjovekovnog grada s početka XIV veka), simbolom ove varošice, vlasnik kompanije "Promont" i vizionar, gospodin Milenko Cicmil, podigao je etno naselje koje nosi njeno ime .

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Hotel Villa Breg za praznik

  • PDF

Hotel Villa BregHotel Villa Breg se ugnezdio na zelenim obroncima Vršačkih planina. Sofisticiran izgled, zdrava hrana, prijatno osoblje, netaknuta priroda pobrinuće se za Vaš jedinstven doživljaj. Ovo je idealno mesto ukoliko za Uskrs (ponuda na fotografiji broj 2), 1. Maj (fotografija broj 3) ili neku drugu priliku, poželite da pobegnete od gradske verve, u kome ćete imati komfor kakav zaslužujete, odmor za duh i telo koji nećete zaboraviti, već se vraćati na mesto koje pleni jedinstvenim pogledom i ugođajem u ovom delu sveta.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Hotelu Premier Aqua, dragulju srpskog turizma, nagrada Kapija uspeha

  • PDF

Dr Hadi Mansouri sa priznanjem i Dušan VučićevićHotel „Premier Aqua“ u Vrdniku, ovogodišnji je dobitnik priznanja „Kapija uspeha“ za kvalitet usluga za 2014. godnu u kategoriji hotelskog, zdravstvenog, kongresnog i poslovnog centra, najvećeg priznanja koje dodeljuje Privredna komora Vojvodine za kvalitet usluga u okviru tradicionalne akcije promocije i podsticanja kvaliteta usluga u ugostiteljskoj i turističkoj delatnosti. Priznanje „Kapija uspeha“ dodeljeno je 24. marta na svečanosti održanoj u hotelu „Premier Aqua“ uz prisustvo visokih predstavnika Vlade AP Vojvodine, Privredne komore, turističkih i ugostiteljskih radnika, mnogobrojnih medija.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Premier Aqua novi zaštitni znak Vrdnika

  • PDF

Hotel Premier AquaZa vrlo kratko vreme od otvaranja (avgusta 2012.), hotel Premier Aqua, postao je simbol Vrdnika poput stare Vrdničke kule. I dok Vrdnička kula načeta zubom vremena tavori čekajući intervencije, sređivanje prilaza i dovođenje novih sadržaja, kako bi postala, osim istorijski, i turistički atraktivna, hotel Premier Aqua u potpunosti vlada ovim rustičnim, sremačkim mestom.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Hotel Veliki, i jedinstven

  • PDF

Ambijent hotela VelikiHotel “Veliki” je garni hotel sa 3* u centru Novog Sada. Nudi smeštaj po pristupačnoj ceni od 19 eura u dinarskoj protivrednosti, po osobi, sa doručkom i svim porezima i osiguranjem, u10 soba apartmanskog tipa, koje su veoma komforne, a većina ima i dnevni boravak. Lociran je u najstrožijem centru grada, u Ulici Nikole Pašića broj 24, gde većina zgrada datira iz 19 veka. Hotel ima svoju jedinstvenu priču, ali i svoj istorijski značaj, jer locirani kotni kamen u osnovi hotela potiče iz 1801 godine.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com