Sat07132024

Poslednja izmena:10:05:24 AM

Back TURIZAM HOTELI

Hoteli

MujEn Lux apartmani: Za one koji žele više

  • PDF

MujEn Lux apartmaniMujEn Lux apartmani situirani su na zapadnim obroncima Kopaonika, na 3,5 km od Ravnog Kopaonika, koji je godinama važio kao turistički centar najvećeg planinskog centra u Srbiji. Do pre nekoliko godina, ovo naselje koje obuhvata Tresku, Čajetinu, Novoselske bačije i Lisinu, u kojima je bilo nekoliko kuća, vikendica i bačija, izraslo je novi turistički centar, sa preko 1.000 objekata sa širokom ponudom smeštajnih kapaciteta.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Hotel Premier Prezident bajkovit hotel u bajkovitim Sremskim Karlovcima

  • PDF

Ivona Borojević, generalni menadžer Best Western Prezident Hotela sa prestižnom nagradom PKVPremier Prezident Garni Hotel *****, dobitnik je prestižne nagrade Privredne komore Vojvodine za 2016. godinu u kategoriji hotela, dodeljene nedavno u Novom Sadu. Za minulih pet godina koliko sa uspehom radi, osvojio je srca brojnih turista u najvinskijem gradiću u ovom delu Srbije, kako svojim uređenjem, tako i nivoom ponude i usluga.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Kapija uspeha PKV za Etno naselje i hotel Vrdnička kula

  • PDF

Direktor Hadi Mansouri sa saradnicama u razgovoru sa predsednikom PKV Boškom VučurevićemJedan od dobitnika prestižne nagrade „Kapije uspeha“ Privredne komore Vojvodine, u kategoriji hotelskog zdravstvenog, kongresnog i poslovnog centra, je Etno naselje i hotel “Vrdnička kula”, Banja Vrdnik.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Uručene nagrade najboljima u hotelskoj industriji

  • PDF

Rasim Ljajić uručio je visoko priznanje Novakom ocu SrđanuJubilarna priznanja „Ambasadori dobre usluge” najistaknutijim ličnostima i organizacijama iz sveta turizma i hotelijerstva, koja već desetu godinu dodeljuje „Turistički Svet“ u saradnji sa Udruženjem za turizam PKS, a pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija dodeljena su u sredu, 14.12.2016. godine, na gala večeri u beogradskom hotelu Crowne Plaza.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Upravljanje prihodima u fokusu XIII Foruma hotelijera

  • PDF

Detalj sa forumaDo sada najveći broj učesnika - više od 150 hotelijera iz oko 60 hotela i predstavnika hotelske i turističke privrede, uglednih gostiju iz Velike Britanije, Švajcarske, Hrvatske, panelista iz elitnih hotelskih lanaca iz zemlje i inostranstva - okupilo se na XIII forumu hotelijera sa međunarodnim učešćem, koji je uspešno održan 1. novembra 2016. godine u Privrednoj komori Srbije u Beogradu, u organizaciji redakcije časopisa "Turistički Svet" i Udruženja za turizam PKS, a pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Novogodišnji paket aranžman u Hotelu Jele u Ježevici

  • PDF

Lep ambijent, odlična hrana, sjajni domaćini - Hotel Jele za savršen početak 2017.Za sve one željne provoda u idiličnom ambijentu Hotela “Jele”, situiranom u selu Ježevica, na obroncima Divčibara, dostupnom automobilskim prevozom iz tri pravca: iz centra Divčibara, iz pravca Požege i Čačka, provereno dobri domaćini ovoga hotela pripremili su ponude za jednodnevni, dvodnevni i trodnevni aranžman za doček Nove 2017. godine.
Dolazak gostiju planira se u subotu, 31.12.2016. godine, smeštaj je u dvokrevetnim sobama ili sobama sa francuskim ležajem po izboru. Svečana večera biće priređena za doček Nove godine i 01.01.2017. godine repriza svečane večere uz muziku uživo, i 02.01.2017. godine večera.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Forum hotelijera obara rekorde

  • PDF

Plakat kao pozivnica na forumOvogodišnji, trinaesti po redu Forum hotelijera sa međunarodnim učešćem, koji se 1. novembra 2016. održava u Privrednoj komori Srbije (Resavska 13-15, Beograd), prevazišao je sva očekivanja organizatora: svoje prisustvo potvrdilo je više od stotinu učesnika iz oko 60 hotela!

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Kraljevi čardaci SPA- novi identitet Kopaonika

  • PDF

Vesna KostadinovićUspeti je lako. Samo treba učiniti pravu stvar, u pravo vreme, na pravom mestu. Kada se novim idejama da šansa, originalne dimenzije vrlo brzo bivaju prevaziđene.                    
Bračni par Vesna i Milan Kostadinović iz Kragujevca je imao svoje snove koje je njihova hrabrost i poslovna etika vrlo brzo nadmašila. Pored porodične firme odvažili su se da 2010. godine započnu izgradnju vikendice u Vikend naselju na Kopaoniku, na glavnom putu, 2.5km udaljenom od prve žičare i 4.5km od Turističkog centra Kopaonik.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Na skriveno te vodim mesto, u Vilu Milana , kuću na tri vetra

  • PDF

Vila MilanaNa putu Novi Sad Ledinci, koji se pruža paralelno uz Dunav i gde Fruška gora silazi do same vode, nalazi se vila „Milana“. Ušuškana, sa pogledom na ovu moćnu reku.
Vlasnici, Dragana Došlov Mladenović i Nebojša Mladenović, oboje iz sveta osiguranja, došli su na ideju da posle mnogih putovanja po svetu, započnu porodičan biznis i otvore jedan ugostiteljski objekat, a sve u cilju okupljanje šestočlane porodice.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Otvaranjem Wellness, Spa & Beauty centra hotel Olimp upotpunio svoju, ali i ukupnu ponudu Zlatibora

  • PDF

Wellness, Spa & Beauty centar hotela OlimpU hotelu „Olimp“, u ponedeljak, 25. jula, otvoren je Wellness, Spa & Beauty centar koji se prostore na 1.400 m², trenutno najveći u zemlji, koji će gostima Zlatibora boravak na ovoj planini učiniti sadržajnijim i bogatijim.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com