Sat09262020

Poslednja izmena:09:21:27 PM

Back REPORTAŽE AKTUELNO

Aktuelno

Boćanje od sada i u Novom Bečeju

  • PDF

Teren za boćanje obogatiće sportsku ponudu najlepšeg grada na TisiNovobečejci će uskoro imati priliku da se bave sportom koji se do sada nije igrao u ovom gradu. Boćanje je veoma stara sportska igra koja se već vekovima igra, najčešće, u mediteranskim zemljama, a sve što je potrebno jesu kugle, to jest boće, i teren na otvorenom. Zahvaljujući činjenici da je opština Novi Bečej jedan od domaćina 12. Sportske olimpijade radnika Vojvodine 2019. godine, a pre toga Prvenstva Vojvodine u radničkom sportu, radovi na izgradnji dva terena za boćanje su pri kraju, a nalaze se u sklopu ograđene marine na Tisi.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Maja Marčić je nova Mis Vojvodine

  • PDF

Sa proglašennja najlepših VojvođankiNovosađanka Maja Marčić pobednica je ovogodišnjeg takmičenja za „Miss Vojvodine“.
Takmičenje za najlepšu Vojvođanku održano je u bašti kluba „Gardino“ u organizaciji Modnog studija „Baron“,a pod licencom „Miss Yu“ kompanije.
Izbor za najlepšu Vojvođanku predstavlja zvanično polufinalno takmičenje za izbor za Miss Srbije, čime se ovogodišnja pobednica Maja Marčić plasirala direktno u finale takmičenja za „Miss Srbije“.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

NIS otvorena škola tenisa posetila Zrenjanin

  • PDF

Ni mame nisu odolele da se priključe treninguNakon uspešno završenog vikenda u Novom Bečeju, teniski karavan nastavio je da obilazi gradove širom Srbije. Tako je Zrenjanin bio nova stanica „NIS otvorene škole tenisa“, gde su mališani svih uzrasta u utorak, 29. avgusta 2017. godine, mogli besplatno uz pomoć stručnih trenera i mini opreme da nauče prve korake „belog sporta“ i odigraju pravi teniski meč. Nakon uspešno savladanih časova tenisa, svim učesnicima dodeljene su diplome i medalje kao znak zahvalnosti i za fer takmičenje.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Održana NIS otvorena škola tenisa u Novom Bečeju

  • PDF

Gospojinski teniski poklon-trening novobečejskim mališanimaNovi Bečej je ovog vikenda ugostio „Otvorenu školu tenisa“ koju je kompanija NIS organizovala u saradnji sa Teniskim savezom Srbije (TSS). Deca svih uzrasta koja su posetila školu tenisa i manifestaciju „Velikogospoinski dani“, imala su priliku da kroz igru i druženje, besplatno nauče prve korake tenisa, uz opremu prilagođenu njihovom uzrastu uz pomoć stručnih trenera.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Bogdan Obradović: Sklonite decu sa ulica, dajte ih u sportske kolektive

  • PDF

Sa konferencije za medijeU Teniskoj akademiji „Bogdan Obradović“ danas je održana konferencija za medije povodom održavanja drugog memorijalnog turnira „Anastasija Beba Stajić“.
Memorijal „Anastasija Beba Stajić“ prvi put organizovan je 2016. godine sa ciljem da preraste u tradicionalni. Organizuje se u spomen na tragično preminulu teniserku Srbije Anastasiju Bebu Stajić koja je život izgubila u saobraćanoj nesreći 2014. godine u Beogradu i sa ciljem da se ovaj ne mili događaj nikada ne ponovi, da se Beba nikada ne zaboravi i da se među mladim ljudima probudi svest o tome da svaka vožnja brža od dozvoljene može biti pogubna za mnoge živote, da prekine mlade živote kao što je bio i slučaj sa Anastasijom.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Bioskopski maraton u Areni Cineplex pratilo rekordnih 7000 ljudi

  • PDF

Praznik za filmofileDo kasno u noć u sredu, 23. avgusta, oko 7000 ljubitelja sedme umetnosti uživalo je u velikoj akciji Arene Cineplex - Bioskopski maraton, čime je ujedno oboren rekord dnevne posete centralnog novosadskog bioskopa. Cena ulaznice koja je iznosila 150 dinara uticala je na mnoge filmofile da naprave pravi filmski maraton u Areni te su maratonci gledali i do pet najaktuelnijih filmova u bioskopu uživajući i u neizostavnim kokicama i piću po akcijskoj ceni od 150 dinara.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Regata Majke Angeline po osmi put okupila Kupince i njihove goste

  • PDF

Regata ispraćena molitvom protekla u najboljem reduOsam godina zaredom, u okviru mesne slave Kupinova posvećene svetici Majki Angelini, početkom avgusta, održava se atraktivna manifestacija „Regata Majke Angeline“. Kuriozitet vodenog puta, dugog 25 km, kojim se regata kreće, je meandar reke Save, tzv. „potkovica“, koju reka formira oko Obedske bare, pa je početna stanica, posle nekoliko sati vožnje od starta u tzv. Plandištu, u neposrednoj blizini ciljnoj - Skeli, obe u Kupinovu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Održana NIS otvorena škola tenisa na Zlatiboru

  • PDF

Uspomena na prvi pravi treningKompanija NIS, Teniski savez Srbije (TSS) i TK Zlatibor Springs organizovali su na Zlatiboru besplatnu školu tenisa za decu. Mališani svih uzrasta, na zabavan i motivacioni način, imali su priliku da sa vrhunskim trenerima nauče prve teniske korake, koristeći opremu prilagođenu njihovom uzrastu. Na kraju sva deca, učesnici ove manifestacije dobili su zaslužene diplome i medalje koje im je uručio državni šampion Nikola Zekić.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Prof. Branislav Uzelac: Kurs za zvanja u MGSS u cilju smanjenja trovanja gljivama

  • PDF

Detalj sa kursa na KopaonikuProf. Branislav Uzelac, predsednik Asocijacije gljivara Srbije i predsednik Komisije za nauku i edukaciju Mikološko-gljivarskog saveza Srbije, tokom šest dana držao je kurs za zvanja u MGSS. Slični kursevi, kao uslov primanja u punopravno članstvo, godinama su održavani u okviru matične Asocijacije gljivara. To je bila osnova za dogovor prof. Uzelca sa predsednikom MGSS Zoranom Jelenkovićem i potpredsednikom MGSS Goranom Miloševićem, o neophodnosti organizacije tečaja prilagođenog potrebama Saveza.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Veliko interesovanje za tribinu Kupujmo domaće ili kako uspeti u Srbiji

  • PDF

Detalj sa tribine u KCNSTribina „Kupujmo domaće ili kako uspeti u Srbijiˮ održana je u utorak 1. avgusta, u Klubu „Tribina mladihˮ Kulturnog centra Novog Sada. Autor i predavač bio je Aleksandar Kosovac, srpski biznismen. Pored Kosovca, o ovoj temi govorili su Branko Radun, politički analitičar i Željko Injac, urednik sajta Vidovdan.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com