Tue06252024

Poslednja izmena:11:07:14 PM

Back REPORTAŽE AKTUELNO

Aktuelno

Još jedna nagrada za DDOR - Zelena kompanija 2023. godine

 • PDF

Sa dodele CCIS nagrada Kompaniji DDOR, Foto Dragan Petrović            Kompanija DDOR primila je još jedno priznanje za snažno zalaganje u oblasti očuvanja životne sredine i održivi razvoj. Vodeća osiguravajuća kuća nagrađena je prestižnom nagradom Green Award, koju dodeljuje Komora italijansko-srpskih privrednika. Takozvana „zelena nagrada“ stigla je na adresu DDOR-a zbog izuzetne posvećenosti ekološkim inicijativama, kao i napora u oblasti očuvanja životne sredine. Nagrada je uručena predsedniku Izvršnog odbora DDOR osiguranja Frančesku Mašiju na godišnjoj svečanosti, na kojoj se kompanijama uručuju nagrade za postignuća i doprinos poslovnih lidera.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Srbija očekuje dalje povećanje broja turista, a samim tim i potrebu za njihovom zaštitom

 • PDF

Obraćanje Dejana Pavlovića, moderatora panela "Bezbednost u hotelskom turizmu u regionu South-East Europe"            - Ovo će biti najuspešnija godina za turizam Srbije jer je zaključeno sa početkom novembra, prema podacima Centralnog informacionog sistema u oblasti ugostiteljstva i turizma (CIS), turistički promet u odnosu na proteklu godinu povećan za 9 odsto kako u ukupnim dolascima, tako i u noćenjima 2023. godine u kojoj će prvi put biti premašen broj od 2 miliona stranih gostiju. Takav rezultat dugujemo činjenici da je stranih tiurista za čak četvrtinu više nego lane - rekao je Dejan Pavlović, predsednik Izvršnog odbora SAMKB na Okruglom stolu: “Bezbednost u hotelskom turizmu u regionu South-East Europe”, u prisustvu panelista dr Nataše Pavlović, direktora Turističke organizacije Vojvodine, Zoran Vučinović, Head of Security Mamula Island Hotel Operating Company, Tivat; i Miloša Gnjidić, Security and transport managera at FRUŠKE TERME Resort &Residences, člana SAMKB.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Rad, stvaranje, zadovoljstvo (uspeh)

 • PDF

Naslovna strana revije TOPSRBIJA-NJBOLJE IZ SRBIJE br.38 -  Foto: Svetlana Dingarac    Tokom svoje istorije čovek je radom zadovoljavao svoje primarne egzistencijalne potrebe (hrana, stanište, zaštita, odbrana teritorije). Rad je uvek imao društveni karakter jer kad god su ljudi radili uspostavljali su međusobne odnose saradnje i živeli u nekom obliku zajednice. Čovekova vizionarska suština sprečavala ga je da se kreće u krugu istog (ponavljanja), provocirajući ga da iznalazi prečice, pospešuju postojeće. Za francuskog mislioca Voltera „rad nas oslobađa od tri velika zla: dosade, poroka i oskudice“. Rad je i posao i igra, odgovornost i ambicija, koja dovodi do zadovoljstva samim sobom. Truditi se, imati cilj, biti odan idealima, samo po sebi je vredno borbe.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Serbia Epic Vrnjačka Banja Maraton ugostio više od 150 biciklista

 • PDF

Fotografije Zlatana Prečanice sa prvog Serbia Epic Vrnjačka Banja Maratona             Više od 150 ljubitelja planinskog biciklizma, e-bike-a i Gravela takmičilo se u nedelju, 22. oktobra uz adrenalisnku avanturu u prelepoj prirodi i ambijentu Vrnjačke Banje. Nakon brojnih trka za olimpijske bodove, Serbia Epic je, pored maratona na Zlatiboru, organizovao nezaboravan maraton u Vrnjačkoj banji. Lepo vreme i sjajna atmosfera pratili su takmičare, te je zbog odličnih komentara, odluka organizatora bila laka - Serbia Epic će se vratiti u Vrnjačku Banju.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Novosadski sajam treći put dobitnik Oktobarske nagrade

 • PDF

Nikola Lovrić, g.d. Novosadskog sajma sa visokim priznanjem grada Novog Sada            U Gradskoj kući 23. oktobra održan je svečani prijem na kojem su gradonačelnik Novog Sada, Milan Đurić i predsednica Skupštine Grada Novog Sada, Jelena Marinković Radomirović ovogodišnjim laureatima uručili Oktobarsku nagradu i Novembarsku povelju Grada Novog Sada za 2023. godinu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

ROGALJ: Važnost sinergije turizma i medija

 • PDF

Zajednički snimak učesnika tematskog skupa na ROGLJU 2023.    Otvorenje aktuelne teme sa premisom uzajamne uslovljenosti - “Turizam i mediji, mediji u turizmu”, bila je predmet diskusije devetog izdana ROGLJA, manifestacije svih vojvođanskih manifestacija, na Salašu 137 na Čeneju, prvog dana oktobra, u organizaciji Udruženja G POINT Novi Sad. Mišljenja su razmenili Lidija Arsenin, vlasnik marketinške agencije Kreiranje digitalnog sadržaja CONTENT STUDIO Novi Sad, Mara Skendžić urednica u Web redakciji Radio - televizije Vojvodine, Marina Jablanov Stojanović, kako i Snežana Perić, direktor TOO Loznica i Mladen Stefanović, zamenik predsednika opštine Krupanj za pitanja turizma i ekologije.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Tour De Fruška - Zagrli prirodu, upoznaj Frušku goru

 • PDF

Dušan Hinić navajo predstojeći spektakl u Vrdniku    Na lokaciji Vrdnika, čuvenog banjskog mesta na Fruškoj gori, Udruženje građana „Tour De Fruška“ došlo je na ideju da svoje znanje i sklonosti pretoči u organizaciju događaja, dovoljno atraktivnog da jedinim popularnim, dobro organizovanim sportskim događajem privuče sve generacije koje vole sport i aktivnosti u prirodi, čineći višestruku dobrobit i za animiranje poklonika biciklizma, trčanja u prirodi, i za „uspavanu lepoticu“ - Frušku, do sada nedovoljno afirmisane i „iskorišćene“.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

DDOR ovog leta donosi popuste do 50%

 • PDF

Vrnjačka Banja omiljena destinacija srpskih turista            Vodeći računa o svojim klijentima, DDOR osiguranje je i ove godine, pripremilo niz pogodnosti prilikom zaključivanja polisa kasko i putnog zdravstvenog osiguranja, kao i mogućnost ugovaranja osiguranja svog doma po specijalnim cenama, dok ste na putu. Na ovaj način, kompanija DDOR omogućava svojim klijentima da bezbrižno i sigurno krenu na letnje putovanje.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

ZZ Graničar - domaćin Žetvenog dana 2023

 • PDF

Janjko Nikolić            Tradicionalna manifestacija kojom se svečano obeležava početak žetve pšenice „Žetveni dan“ u organizaciji Zadružnog saveza Vojvodine (ZSV), održana je 04. jula 2023., u Moroviću.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Bezbednost i vrhunska zabava u jednom na EXIT festivalu

 • PDF

Saradnjom DDDOR-a i EXIT-a do još boljeg doživljaja festivala            Početak jula u Novom Sadu biće neponovljiv, jer će se od 6. do 9. održati EXIT festival, jedan od najboljih evropskih festivala koji će ugostiti stotine hiljade posetilaca iz celog sveta. Kao društveno odgovorna kompanija, koja ulaže značajna sredstva u kulturu i umetnost i koja je okrenuta mladima, DDOR je zvanično osiguranje EXIT festivala, koji je već dva puta proglašen najboljim evropskim festivalom, u okviru uticajnih Evropskih festivalskih nagrada.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com