Tue06022020

Poslednja izmena:09:11:35 AM

Back REPORTAŽE AKTUELNO

Aktuelno

Humanitarna sreda u Areni Cineplex

  • PDF

Plakat akcijeSvake srede u Areni Cineplex organizovana je humanitarna akcija "Humanitarna sreda". U saradnji sa organizatorima akcije "Knjigom do osmeha" Arena Cineplex daje popust od 50 dinara na cenu karte, sredom, svakom posetiocu koji donese polovnu knjigu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dečjom pijacom Novi Bečej obeležio Dečju nedelju

  • PDF

Ovako je biloU okviru ovogodišnje Dečje nedelje, predškolske i školske ustanove u naseljenim mestima novobečejske opštine, kao i svake godine, pripremile su bogat program. Jedna od najradosnijih aktivnosti u okviru Dečje nedelje već dugi niz godina svakako jeste Dečja pijaca koja je u utorak, 3. oktobra, u organizaciji OŠ „Miloje Čiplić“ održana na gradskoj pijaci u Novom Bečeju.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Ansambl Vila u Kraljevskom teatru u Solunu

  • PDF

Milorad Lonić sa Isidorom Čamdžić, Jovanom Vasin i Milicom VinkićEkskluzivno učešće ansambla „Vila“ u predstavi „Dnevnik“ grčkog ansambla ELETEP iz Atine, 24.09.2017. godine u 20.00 časova u Kraljevskom pozorištu u Solunu, u predstavi, koja je na visokom umetničkom nivou promovisala Grčko kulturno nasleđe i odnos grčkog naroda prema prijateljskom Srpskom narodu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Zatvaranje Moto sezone u Vojvodini

  • PDF

Spektakl u subotu na MišelukuZatvaranje moto sezone je najveći moto skup na teritoriji AP Vojvodine, koji drugu godinu zaredom u Novom Sadu organizuju Moto Unija Vojvodine i Blokstok festival. Projekat je podržan od strane Gradske uprave za kulturu Novog Sada, kao i gradske uprave za saobraćaj, a za osnovni cilj ima promociju "bajkerske" subkulture.
Program je zamišljen tako da počinje okupljanjem na Mišeluku u subotu, 23 septembra u 12 časova, a u 13 sati je polazak defila kroz grad.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Boćanje od sada i u Novom Bečeju

  • PDF

Teren za boćanje obogatiće sportsku ponudu najlepšeg grada na TisiNovobečejci će uskoro imati priliku da se bave sportom koji se do sada nije igrao u ovom gradu. Boćanje je veoma stara sportska igra koja se već vekovima igra, najčešće, u mediteranskim zemljama, a sve što je potrebno jesu kugle, to jest boće, i teren na otvorenom. Zahvaljujući činjenici da je opština Novi Bečej jedan od domaćina 12. Sportske olimpijade radnika Vojvodine 2019. godine, a pre toga Prvenstva Vojvodine u radničkom sportu, radovi na izgradnji dva terena za boćanje su pri kraju, a nalaze se u sklopu ograđene marine na Tisi.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Maja Marčić je nova Mis Vojvodine

  • PDF

Sa proglašennja najlepših VojvođankiNovosađanka Maja Marčić pobednica je ovogodišnjeg takmičenja za „Miss Vojvodine“.
Takmičenje za najlepšu Vojvođanku održano je u bašti kluba „Gardino“ u organizaciji Modnog studija „Baron“,a pod licencom „Miss Yu“ kompanije.
Izbor za najlepšu Vojvođanku predstavlja zvanično polufinalno takmičenje za izbor za Miss Srbije, čime se ovogodišnja pobednica Maja Marčić plasirala direktno u finale takmičenja za „Miss Srbije“.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

NIS otvorena škola tenisa posetila Zrenjanin

  • PDF

Ni mame nisu odolele da se priključe treninguNakon uspešno završenog vikenda u Novom Bečeju, teniski karavan nastavio je da obilazi gradove širom Srbije. Tako je Zrenjanin bio nova stanica „NIS otvorene škole tenisa“, gde su mališani svih uzrasta u utorak, 29. avgusta 2017. godine, mogli besplatno uz pomoć stručnih trenera i mini opreme da nauče prve korake „belog sporta“ i odigraju pravi teniski meč. Nakon uspešno savladanih časova tenisa, svim učesnicima dodeljene su diplome i medalje kao znak zahvalnosti i za fer takmičenje.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Održana NIS otvorena škola tenisa u Novom Bečeju

  • PDF

Gospojinski teniski poklon-trening novobečejskim mališanimaNovi Bečej je ovog vikenda ugostio „Otvorenu školu tenisa“ koju je kompanija NIS organizovala u saradnji sa Teniskim savezom Srbije (TSS). Deca svih uzrasta koja su posetila školu tenisa i manifestaciju „Velikogospoinski dani“, imala su priliku da kroz igru i druženje, besplatno nauče prve korake tenisa, uz opremu prilagođenu njihovom uzrastu uz pomoć stručnih trenera.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Bogdan Obradović: Sklonite decu sa ulica, dajte ih u sportske kolektive

  • PDF

Sa konferencije za medijeU Teniskoj akademiji „Bogdan Obradović“ danas je održana konferencija za medije povodom održavanja drugog memorijalnog turnira „Anastasija Beba Stajić“.
Memorijal „Anastasija Beba Stajić“ prvi put organizovan je 2016. godine sa ciljem da preraste u tradicionalni. Organizuje se u spomen na tragično preminulu teniserku Srbije Anastasiju Bebu Stajić koja je život izgubila u saobraćanoj nesreći 2014. godine u Beogradu i sa ciljem da se ovaj ne mili događaj nikada ne ponovi, da se Beba nikada ne zaboravi i da se među mladim ljudima probudi svest o tome da svaka vožnja brža od dozvoljene može biti pogubna za mnoge živote, da prekine mlade živote kao što je bio i slučaj sa Anastasijom.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Bioskopski maraton u Areni Cineplex pratilo rekordnih 7000 ljudi

  • PDF

Praznik za filmofileDo kasno u noć u sredu, 23. avgusta, oko 7000 ljubitelja sedme umetnosti uživalo je u velikoj akciji Arene Cineplex - Bioskopski maraton, čime je ujedno oboren rekord dnevne posete centralnog novosadskog bioskopa. Cena ulaznice koja je iznosila 150 dinara uticala je na mnoge filmofile da naprave pravi filmski maraton u Areni te su maratonci gledali i do pet najaktuelnijih filmova u bioskopu uživajući i u neizostavnim kokicama i piću po akcijskoj ceni od 150 dinara.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com