Wed05222024

Poslednja izmena:12:23:40 PM

Back REPORTAŽE AKTUELNO

Aktuelno

Više od 150 učesnika na takmičenju Put oko sveta

  • PDF

Sa spektakla ispred novosadske Promenade            Sunčanu subotu ljubiteljima basketa obeležilo je takmičenje u igri „Put oko sveta“ koje je bilo održano na terenima ispred šoping centra Promenada. Najbolji basket 3x3 timovi sveta spremni su za turnir, a mladi Novosađani su se takmičili u popularnoj igri “Put oko sveta“, raspoređeni u 6 timova koje su predvodili naši reprezentativci u basketu, Dušan Domović Bulut, Marko Savić, Stefan Stojačić, Dejan Majstorović i Marko Ždero, zajedno sa selektorom reprezentacije, Danilom Lukićem. U finalu se našlo 6 igrača, a vredne robne nagrade od zakupaca šoping centra Promenada - Extra Sports, Under Armour, Pro Fitness centra i Proteini.si odneli su Dušan Maksimović, Tarhan Toplica i Luka Milošević, pobednici ovog takmičenja.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Banca Intesa i ove godine nagrađuje najuspešnije poljoprivrednike

  • PDF

Darko Popović            Banca Intesa je pokrenula sedmi po redu konkurs Intesa Farmer u okviru kojeg nagrađuje najbolje poljoprivredne proizvođače. Nagradni fond takmičenja iznosi 2,4 miliona dinara, a nagrade će biti dodeljene u kategorijama Intesa farmer godine, Intesa farmer inovator i Intesa mladi farmer.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Na terenima Promenade zagrevanje basketaša za spektakl u Novom Sadu

  • PDF

Prilika za druženje sa svetskim basketaškim šampionima            Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na takmičenje “Put oko sveta“ koje će biti održano u subotu, 18. maja 2019. godine, na terenima novosadskog šoping centra Promenada od 11 do 13 časova.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

MEĐUNARODNI POLJOPRIVREDNI SAJAM POSETILI GOSTI IZ AUTONOMNE POKRAJINE KOSOVO I METOHIJA

  • PDF

Zajednički snimak gostiju sa KiM sa domaćinima

Oko stotinu poljoprivrednika iz Autonomne pokrajine Kosovo i Metohija došlo je u ponedeljak na 86. Međunarodni poljoprivredni sajam, a još toliko, uključujući i đake Poljoprivredne škole iz Leška, doputovaće u sredu, 15. maja. Reč je o tradicionalnom susretu tokom kojeg poljoprivrednici iz južne srpske pokrajine imaju priliku da vide inovacije iz domena svog rada. 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Dr Đurđa Kerkez o posledicama klimatskih promena

  • PDF

Dunav barometar klimatskih promena            Na temu iz naslovna, nedavno je na tribini u Novom Sadu govorila dr Đurđa Kerkez, sa Departmana za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine Prirodno-matematičkog fakulteta.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Na Dan pobede u fokusu Budućnost Evrope

  • PDF

Sa konferencije u Kulturnoj stanici Svilara            - Evropa je određena činjenicama kroz istoriju i geografiju u sadašnjosti, ali ono što će biti budućnost to će znati samo oni koji su budućnost Novog Sada i Evrope i zbog kojih pokrećemo platformu ovolikih razmera. Platforma „Budućnost Evrope“ je treća velika platforma, posle Dočeka i Kaleidoskopa kulture, koju smo pokrenuli i to pre 2021. godine i utoliko nam je značajnija jer je ovo godina kada je Novi Sad Omladinska prestonica Evrope“ - rekao je direktor Fondacije „Novi Sad 2021“ Nemanja Milenković prilikom predstavljanja nove programske platforme „Budućnost Evrope“ u kulturnoj stanici Svilara, simbolično pokrenute na Dan pobede i Dan Evrope.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

86. Međunarodni poljoprivredni sajam može da počne

  • PDF

Sa KZN na Novosadskom sajmu            Međunarodni poljoprivredni sajam počinje u subotu, 11. maja. Prvi put u istoriji ima i Zemlju partnera i Zemlju prijatelja, to su Italija i Tunis. Nastupiće 1.518 firmi, institucija i organizacija koje dolaze iz 32 zemlje, a donose proizvode i usluge iz 61 države, najavljeno je na konferenciji za novinare na Novosadskom sajmu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Uoči početka sezone manifestacija

  • PDF

Misli globalno - deluj lokalno - pokreni svoju sredinu            Srbija je odlučna u nemeri da razvije turizam, jer je to, uz poljoprivredu, grana koja ima potencijal. Stalno dobijamo informacije kako se broj domaćih (?!!) i stranih turista iz meseca u mesec povećava u odnosu na prethodnu godinu, ali i dalje ostaje pitanje da li nam je turizam na dobrom putu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Golf City centar - u srcu Novog Sada

  • PDF

Novost u turističkoj ponudi grada            U okviru novosadskog Sportsko-poslovnog centra „Vojvodina“ (SPENS), otvoren je „Golf City“ centar, jedinstven sportsko-turistički kompleks u Srbiji. Cilj ovog, za grad važnog projekta, jeste promocija golfa putem organizacije škole golfa, rekreacije, aktivnosti u skladu sa sportskim duhom, etičkim principima i zdravim načinom života.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

JAKE ŽENE - JAKO SELO U BSC CENTRU

  • PDF

Sa jednog od prethodnih obuka u BSC-u            Informativni centar za poslovnu standardizaciju i sertifikaciju - BSC Centar je u toku svog desetogodišnjeg rada u okviru obavljanja svoje delatnosti imao priliku da sarađuje sa udruženjima žena iz Vojvodine. U sastavu svakog od ovih udruženja su žene koje ne odustaju od svojih izmaštanih vizija. Zahvaljujući neiscrpnoj energiji, entuzijazmu i kreativnosti, opstaju i bore se za svoje mesto u svojim sredinama i društvu. Ceneći njihove napore i doslednost, BSC Centar kao društveno odgovorna pokrajinska organizacija pokreće projekat: JAKE ŽENE - JAKO SELO.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com