Sun09192021

Poslednja izmena:10:59:19 AM

Back TURIZAM ZDRAVSTVENI TURIZAM

Zdravstveni turizam

Merkurov Mesec Estetike na Sajmu turizma

  • PDF

Deo Merkurove ekipe na ovogodišnjem Sajmu turizmaMerkur je konferencijom za medije, održanoj u Maloj kongresnoj sali, drugog dana Sajma turizma u Beogradu, podsetio prisutne predstavnike medija i učesnike na projekat “Mesec estetike” - jednu od najzanimljivijih i najupečatljivijih kampanja za unapređenje zdravlja i lepote, koju je Specijalna bolnica realizovala sa svojim VIP gostima, partnerima na projektu i medijskim partnerima.
Po opštem utisku svih prisutnih i zadovoljstvu gostiju, projekat Mesec Estetike je uspešno ostvario svoje ciljeve. Upravo VIP gosti Meseca Estetike bili su nosioci konferencije za medije na Sajmu turizma u Beogradu. Oni su govorili o različitim segmentima Centra, počev od individualne ishrane, aparaturnih procedura, fizičke aktivnosti, antiejdžing procedura, iznosivši svoje utiske i postignute rezultate.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Bogata i primamljiva ponuda banja i klimatskih mesta na 37. Sajmu turizma

  • PDF

Banja VrdnikNa ovogodišnjem, 37. Sajmu turizma u Beogradu, koji startuje 19. februara i traje četiri dana, uz turističke agencije, organizacije, turoperatore, hotele, planinske centre, gradove, regije i zemlje sa svih kontinenata, tradicionalno će se predstaviti i banjska i klimatska mesta u Srbiji, koja će posetiocima ponuditi aranžmane za predstojeću turističku sezonu po ekskluzivnim, sajamskim cenama. Koliko će takvi popusti iznositi, najbolje je uveriti se na samom Beogradskom sajmu, u hali 4, gde tradicionalno izlažu davaoci ovih zdravstvenih i medicinskih usluga.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Mesec estetike u SB Merkur

  • PDF

Detalj sa otvaranjaU Specijalnoj bolnici "Merkur" počeo je program "Mesec estetike". Narednih mesec dana, u periodu od 15. novembra do 15. decembra, više od 30 ličnosti iz javnog života (glumci, pevači, likovni stvaraoci, novinari, voditelji, političari) učestvovaće na ovom programu u Centru medicinske estetike (CME). Cilj programa je promocija zdravih stilova života, unapređenje zdravlja i lepote.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Čigotine broje aktivnosti za goste Zlatibora

  • PDF

Sa aktuelne izložbe slika“A ti ne postojiš nit si postojala;
Rođena u mojoj tišini i čami,
Na suncu mog srca ti si sama sjela:
Jer sve što ljubimo stvorili smo sami.”

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Pola veka brige za zdravlje i škola života Specijalne bolnice Čigota

  • PDF

Zoran Ristanović (drugi s leva) na promociji Čigote u BeograduSpecijalna bolnica „Čigota“ na Zlatiboru ove godine obeležava 50 godina postojanja i 25 godina programa „Čigota“. Zoran Zota Ristanović, marketing menadžer, povodom tih jubileja, rekao je da je ove godine “Čigota” obezbedila za sve svoje stalne goste, ali i one buduće, specijalne ponude i nove sadržaje koji će obogatiti predstojeću sezonu.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Otvorena renovirana teretana SB Čigota

  • PDF

Sa večanog otvaranjaU okviru projekta "Razvoj i promocija zdravstvenog turizma u prekograničnom području Bosna i Hercegovina - Srbija", u sredu, 26. marta 2014. godine, svečano je otvarena renovirana teretana. Ovo je, pored najavljenih novih programa zdravstvenog turizma koji se uvode u turističku ponudu, ujedno i odličan uvod u obeležavanje 50 godina uspešnog poslovanja ove zdravstvene ustanove.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Renovirana teretana i novi programi u Čigoti

  • PDF

Specijalna bolnica Čigota ZlatiborU okviru prekograničnog projekta Razvoj i promocija zdravstvenog turizma u prekograničnom području Bosna i Hercegovina – Srbija (CROSS SPA), organizuje se otvaranje projektom renovirane teretane Specijalne bolnice Čigota i najava novih programa zdravstvenog turizma koji se u toku projekta Cross Spa uvode u turističku ponudu.
Prezentacija će se održati u prostorijama Specijalne bolnice Čigota na Zlatiboru, 26. marta 2014. godine sa početkom u 12 časova.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Merkur otpočeo sa radovima na novoj istražnoj bušotini na mineralnom izvoru Snežnik

  • PDF

Novi izvor biće zaštićen od mogućih neželjenih uticajaKrajem februara Specijalna bolnica Merkur je otpočela sa radovima na novoj istražnoj bušotini na mineralnom izvoru Snežnik. Vrednost ove investicije, koju finansira Merkur, je 10 miliona dinara i ima za cilj pronalaženje novog vodonosnog sloja za potrebe snabdevanja ovog izvora i to sa nivoa sa kojih do sada nije crpljena.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Specijalna bolnica Merkur okrenuta savremenom gostu

  • PDF

Sa Konferencije za medije SB MerkurSpecijalna bolnica za lečenje i rehabilitaciju Merkur u Vrnjačkoj Banji, nastupila je samostalno i na ovogodišnjem 36. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu i svojim programima, ali i brojnim ponudama, izazvala veliko interesovanje posetilaca. Već prvog dana Sajma, posebno veliku pažnju medija i interesovanje prisutvih izazvalo je pojavljivanje poznatog glumca Dragana Nikolića, brend lica ove ustanove.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Deveti Festival zdravlja najavljen u Etno domaćinstvu Miljević

  • PDF

Zajednički snimak učesnika konferencije u Etno domaćinstvu Miljević u Starim LedincimaLekar Mirjana Mićović, pedijatar u Domu zdravlja „Stari grad“, organizator je IX Festivala zdravlja Beograd, koji će se 27-28. marta održati u Domu omladine (Makedonska ulica 22). Ovaj festival se održava dva puta godišnje, u martu i septembru, a praksa je da organizatori u cilju njegove promocije i blagovremenog obaveštavanja javnosti, mesec dana pre njegovog održavanja, upriliče izlet za predstavnike medija.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com